Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Kiedy start?

bIALYYY
 Share

Recommended Posts

Zespoły do ligi zapisane, regulamin powstał - wystarczy człowiek z iq ciut przewyższającym przydrożny kamień i leci. Miłej zabawy. 

Duble post, my bad. Nie chciałem łączyć tych wypowiedzi w jedna, żeby główny przekaz nie umknął. 

8 minut temu, MISIA napisał:

no chyba nie marne skoro odpisałeś ;D

jak ktoś ma siano zamiast mózgu, to nie widzi różnicy między reakcją na marne prowo a punch. Teraz była reakcja, ale to już wynikając z mojej alergii na głupotę ludzką. 

@Ichi jestem wyluzowany.  Napiętego mnie nie słyszałeś? :D

Teraz, konto skasowane napisał:

jak ktoś ma siano zamiast mózgu, to nie widzi różnicy między reakcją na marne prowo a punch. Teraz była reakcja, ale to już wynikając z mojej alergii na głupotę ludzką. 

@Ichi jestem wyluzowany.  Napiętego mnie nie słyszałeś? :D

spuść z wora to raz a dwa skoro konto skasowane to co Ty tu robisz? ;D 

btw. nie obrażaj mnie bo ja Ciebie nie obraziłam.. sam żeś wieśniak a słoma to Tobie z butów wyłazi xD 

Jak ktoś stwierdza fakty na podstawie dłuższych obserwacji, to nawet bolesne nie klasyfikowane są jako obelgi. To diagnozy. 

Co do "spuszczania z wora" i "co Ty tu robisz" to nie mów mi jak mam żyć (czy coś równie taniego, byleś bezbłędnie zrozumiała przekaz). 

17 minut temu, konto skasowane napisał:

Jak ktoś stwierdza fakty na podstawie dłuższych obserwacji, to nawet bolesne nie klasyfikowane są jako obelgi. To diagnozy. 

Co do "spuszczania z wora" i "co Ty tu robisz" to nie mów mi jak mam żyć (czy coś równie taniego, byleś bezbłędnie zrozumiała przekaz). 

Śmieszny jesteś.. oceniasz ludzi po tym co piszą na forum wiejskiej-ch. DRAMAT. Nie znasz mnie prywatnie więc na temat mojej osoby się nie wypowiadaj. 

Wyjmij tej kij z dupy bo nie potrafisz śmieszkować. Czekam aż definitywnie wyjdziesz i nie wrócisz. O jednego trutnia mniej.

"Nie znasz mnie, nie wiesz nic o mnie, nie wiesz kim jestem i co sobą reprezentuję! "

jprdl, to nie mogło brzmieć gorzej. Idź do kąta, popłacz sobie. Później wydoroślej i zacznij brać odpowiedzialność za swoje słowa w sieci. 
Lekcja pierwsza: cały czas tworzymy swój wizerunek. Czy to na rozmowie o pracę, egzaminie w szkole czy po pijaku na imprezie. Tyczy się to też tego co popełniamy w sieci. Za tę nie wystawiam faktury.

26 minut temu, konto skasowane napisał:

"Nie znasz mnie, nie wiesz nic o mnie, nie wiesz kim jestem i co sobą reprezentuję! "

jprdl, to nie mogło brzmieć gorzej. Idź do kąta, popłacz sobie. Później wydoroślej i zacznij brać odpowiedzialność za swoje słowa w sieci. 
Lekcja pierwsza: cały czas tworzymy swój wizerunek. Czy to na rozmowie o pracę, egzaminie w szkole czy po pijaku na imprezie. Tyczy się to też tego co popełniamy w sieci. Za tę nie wystawiam faktury.

Jestem dużą dziewczynką. nie plączę, nie mam nastu lat.. Oddzielam życie prywatne od życia wirtualnego ;) wysokim murem. Widzę ze masz z tym problem a Twoje rady wsadź sobie w zad. Nie są warte bo nie jesteś dla mnie autorytetem i żadna ważną personą na tym forum. Tym bardziej że masz trochę brudu za pazurami. 

Ja tu przychodzę pożartować, powkurzać (chyba mi się udało ;D) Powagę to mam na co dzień w "realu" ;P 

Myślałam ze konwersacje pójdzie w śmieszkową stronę ale no cóż.. ;D Wieje sandałem.. i dalej stypa.

Wciąż czujesz potrzebę? To już niepokojące, polecam specjalistę.

Na śmieszkowanie musisz sobie zasłużyć, sama ranga na forum nic nie daje - dostrzegasz ten fakt? Co do zasady rozdziału jednego życia i drugiego, hipokrytką trzeba być broniąc się tekstami typu "nic o mnie nie wiesz" aby po chwili mówić o tym wysokim murze. 

Rad więcej nie będzie, obawiam się że wyszły by zbyt drogo. Idź bądź fajna w oczach klakierów gdzie indziej. I nie spamuj w temacie ligi, z którą nie masz nic wspólnego. 

@Biały pytał o start rozgrywek. Sądzę, że kilka osób mogło by je poprowadzić. Może Yodden? Niech chłopaki to przegadają i odpowiedzą w tym temacie. Do tego czasu zamykam dyskusję i kasuję każdy następny post (co by było więcej za paznokciami moimi) 

• D1ma locked this topic
Dnia 2.06.2018 o 14:23, Ichi napisał:

A tak na poważnie, to D1ma odszedł,

Z tego co widzę to odszedłeś wiec dlaczego dalej masz uprawnienia? Zamknąć to możesz siebie w piwnicy i tam sobie porządzić z "koleżankami" Specjalista i hipokryta od siedmiu boleści ;D Żenada. 

22 minuty temu, konto skasowane napisał:

Do tego czasu zamykam dyskusję i kasuję każdy następny post (co by było więcej za paznokciami moimi) 

skasuj swoje konto na forum ;)

• MISIA unlocked this topic