C.K.M Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 No siemajta somsiady z tyj strony Janusz polakers, chcąc wybić się z tłumu sąsiadów chcę pokazać inicjatywę i przedstawiam propozycję na serwer jakie (wg mnie) będą spoko na serwer BR, 1. Więcej hp Opis: można zdobyć dodatkowe hp coś na wzór heavego (co wytwarza się z awp) tylko że można do dostawać tylko z zrzutu 2. Zastosowanie zeusa w crafcie Opis: jak każdy wie zeus jest na bliski dystans więc co jeśli dałoby się zrobić z niego granat ? Np mołotowa 3. Renowacja ściany terenu Opis: zwiększenie dmg zadawane przez ścianę kiedy to gracz się z nią styka 4. Zmiana komendy /calladmin Opis: użycie komendy wysyła sygnał na forum bądź do aktywnych admow na steamie by weszli na serwie i ogarneli ludzi (wg mnie wzywanie pojedynczego adma nie ma sensu) I to tyle na ten czas. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 ad 1 Są apteczki, czyli można regenerować życie. Gruby + apteczki + ogarnianie = king of the hill ad 2 Potrzebujesz apteczki? Nie masz co craft-ować? Craft-uj zeusa na apteczkę! Generalnie dało by się to zrobić, ale co to da? Nie wpłynie to na rozgrywkę. Tylko tyle, że sobie granat zmontujesz. ad 3 Według mnie ściana jest dobrze zbalansowana. Potrafi zabić na strzała, a jak walczysz z przeciwnikiem, i dodatkowo goni Cię ściana, to te 3 hp na hita robi robotę. ad 4 Nie jestem w stanie się wypowiedzieć. Posiadam za mało danych. "opis" jest ambitny ale w praktyce i tak raczej nie wypali. Grasz rankeda i dostajesz wezwanie, co zrobisz? Grasz w cokolwiek i dostajesz wezwanie, co zrobisz? Jesteś aktualnie w połowie naparzanki z uber bossem. Lecisz na epickie zwycięstwo w firtnite. Budujesz wymarzony zamek w minecraft-cie. Żeby ogarnąć co się dzieje na serwie i komu za co dać karę potrzeba 3-5 minut. Chce Ci się zmieniać grę? Jesteś online na steam ale nie ma Cię przy kompie, co zrobisz? Jesteś online na steam ale akurat masz cyber seks z jakimś obleśnym kolesiem, który podaje się za dziewięciolatkę, co zrobisz? Plan wymaga poważnego dopracowania. ad Podsumowanie Według mnie propozycje nie są spoko. Zaryzykował bym nawet stwierdzenie, że nie przemyślałeś ich do końca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 16 godzin temu, w0mbat napisał: Jesteś online na steam ale akurat masz cyber seks z jakimś obleśnym kolesiem, który podaje się za dziewięciolatkę, Interesujące. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anomaly Posted August 1, 2018 Report Share Posted August 1, 2018 No w miare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts