Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban za nie sprawiedlie wh :)

haXen
 Share

Recommended Posts

GraÂłem sobie na Wiejsiej-Chacie jakoÂ? miesiÂ?c temu bodajÂże i dostaÂłem bana za WH

Nicku nie pamiĂŞtam ale bodajÂże:

- haXen lub Reebok

ProszĂŞ o unBana bo ban byÂł nie sprawiedliwy :D

Od razu mĂłwiĂŞ, Âże nie mam Wallhacka!!!

A jeÂżeli tak proszĂŞ o demko :D

IP: 83.14.204.218

@Down

Nie czekam aÂż straci waÂżnoÂ?Ă? lecz nie miaÂłem dostĂŞpu do internetu ponad 3 tygodni, a kolega daÂł info o tym Âże tam nadal gra :D

@Edit

Mam wiĂŞcej info:

Data: 21-12-2008

Godzina: 18:41

Moja nazwa: Reebok :) sz.k

Od tego admina ban: 2B3

Za co?: Wh

Na ile?: Na zawsze

Nie czekam aÂż straci waÂżnoÂ?Ă? lecz nie miaÂłem dostĂŞpu do internetu ponad 3 tygodni

JeÂ?li ban niesÂłuszny to byÂło dreĂ? ryja na forum zaraz po tym jak Roman CiĂŞ "niesprawiedliwie" zabetonowaÂł, wtedy miaÂłeÂ? jeszcze dostĂŞp...

Jak dla mnie beton powinien zostaĂ?.

Po 1, kiedy dostaÂłem bana musiaÂłem koĂ?czyĂ?, poniewaÂż jechaÂłem na miasto, drugiego dnia byÂły problemy z internetem, a trzeciego juÂż sami wiecie 3tyg, a co do demek nie wiedziaÂłem ile majÂ? waÂżnoÂ?ci, w takim razie niech siĂŞ wypowie H@ ;/

Gdyby� naprawde chcia³ to poszed³by� do kolegi, kafejki czy byle gdzie i napisa³ by� , ale wida� ze ma³o Cie to obchodzi³o , niewierze ¿e nie mia³e� ³�czno�ci z internetem przez 3 tygsy.

Nie mam tu nic do gadania ale beton i huj wedÂług mnie.

hahahha co za bezczelna kurwa szmata pierdolona !!!!! wypierdalaj w ChooooY . Ludzie coraz lepsze wymĂłwki majÂ?. Powiedz mi czemu obrazu nie napisaÂłeÂ?. Poza tym przypomniaÂłem sobie akcje po ktĂłrej dostaÂłeÂ? bana "czyÂ?cioszku" i przepraszam bo tu tylko niesprawiedliwie siĂŞ banuje !!!

fundamenty33yp3.jpg

a po czwarte wypierdalaj bo Romanowi prĂŞdzej uwierze niz jakiemuÂ? nounejmowi

byÂ? debilu graÂł wczesniej czysto to byÂ? betonu nie miaÂł.. proste jak Â?wiĂ?ski ogon kurwa

a tymczasem BETONOWAĂ? chuja ;] i niech ciÂ?nienia nie podnosi

cysterna_i_beton.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.