Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

No heeeeej

Miniono
 Share

Recommended Posts

1. Nick:Minionos
  2. Imię:Damian
  3. Steam_id:https://steamcommunity.com/id/Minionos/
  4. Wiek:27
  5. Skąd:DolnyŚląsk dalej nie powiem chyba że jakiejś kobiecie :))))
  6. Czy byłeś/aś gdzieś adminem?:No kurna byłem headadminem na cs-esh plus pare adminów na innych serwach nie pamiętam nazw :) sorka za długi czas
  7. Dyspozycyjność:Hmm jak się zaangażuje to będzie około 10h dziennie jak trochę mniej weny to jakieś 4-6 h
  8. Dlaczego właśnie Ty?:No nie wiem co zależy spróbować :) raz się żyje :)
  9. Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?:Kurna jak będzie trzeba to się i serwer o miesiąc przedłuży :P
  10. Linki do 10 stron gdzie nas rozreklamowałeś/aś:Później póki co za dużo wypiłem nie dam rady się rejestrować i wchodzić :)))))

Siemka nieznajomy :D z racji faktu, że ostatnio FFA nie prosperowało zbyt dobrze ( co staramy się teraz naprawić ) nie kojarzę Cię niestety :/ Fajnie by było, abyś pograł z nami, żebyśmy mogli Cię lepiej poznać :D Codziennie koło 19 zbieramy się na serwerze FFA, jeśli byłbyś zainteresowany. Na razie NEUTRAL 

Witam. Niestety nie znam ci nie widziałem na serwerze ale nie skreślam cie na wejściu, wbijaj częściej poznamy cie i będzie git. 

Godzinę temu, Miniono napisał:

1.To nie jest SteamID

Godzinę temu, Miniono napisał:

około 10h dziennie

2. Siedzisz w domu? :D 

3. Konto założone 1h temu. 

4. Posty. 

NIE

Ja ostatnio za dużo na FFA nie siedzę, ale mimo wszystko Cię nie znam. Daj się poznać i później zobaczymy. Do tego dodam od siebie, że moim zdaniem podanie napisane troszkę jakbyś przyszedł do siebie. Rejestracja na forum i po chwili jeb podanko,  pytanie "Dlaczego właśnie ty?" ominięte i troszkę nie chce mi się wierzyć, że będąc H@ na serwerowni nie odróżniasz steamid od linku do porfilu. Ja póki co na NIE.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.