_FRageR_11 Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 (edited) Nick: cya Imię: Adrian Steam_id: STEAM_1:0:418945751 Link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198798157230/ Wiek: 14 Skąd: Włocławek Czy byłeś/aś gdzieś adminem ?: Nie, ale znam wszystkie komendy itp. Dyspozycyjność : 2/3 godzinki w dni robocze ,a w sobote i niedziele 3/4 godziny. Dlaczego właśnie Ty? Ponieważ na serwerze 2 Maps Mirage/cache nie przychodzą admini nawet jak sie wpisze komende !calladmin , a ja mam dużo czasu na pogranie na tym serwerku. Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Tak. Edited November 2, 2018 by _FRageR_11 Miało być w Rekrutacji ON * Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 Na nie podrośnij trochę, bo na razie to głównie drzesz się bez mutacji :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted November 2, 2018 Report Share Posted November 2, 2018 W informacjach podanie. Ja jestem na TAK bo tak. I chuj Zartowalem, ić młody na meczmejkinga mam nadzieje ze masz mge to cie trafie Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 3, 2018 Report Share Posted November 3, 2018 Brak wymogu wieku, który automatycznie dyskwalifikuje Cię. Dobranoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts