Popular Post Jaśnie Pan Posted November 10, 2018 Popular Post Report Share Posted November 10, 2018 Prosiłem gladosa aby zrobił podsumowanie z ostatniego zebrania administracji, ale jak zwykle... Generalnie nadchodzą większe zmiany na sieci. Doszło parę fajnych osób chcących wnieść troszkę świeżości na pokład, parę innych powracało i chwała im za to. Oto RoadMapa na najbliższe tygodnie wraz z osobami odpowiedzialnymi za poszczególne zadania: 1. Przywrócenie składek (Tynka) 2. Ogarnięcie licencji TS na 64 sloty (Counter) 3. Ogarnięcie SSL na forum i przywrócenie możliwości logowania facebookiem i steamem (ja) 4. UPGRADE forum do najnowszej wersji (ja) 5. Nowy styl forum (ja + dobry duszek, o ile wyrazi chęci) 6. Ogarnięcie serwera BR (płatny mod + mapy) (ja + dima) 7. Zorganizowanie Wiejskiej Ligi vol.2 (dima) 8. XMAS na serwerach (ekipa) 9. Przenosiny na lepszą maszynę bo na tej brakuje nam przestrzeni dyskowej przez co nie możemy zapisywać demek ani dostawiać nowych serwerów (ja + ewa?) 10. Dostawienie dwóch nowych serwerów (a właściwie wymiana moda na tych, które się nie kręcą) (ja + ewa) 11. Rozkręcenie aren (glizdos + vivi) 12. Ostatecznym i najważniejszym celem jest zgromadzenie rzeszy ludzi u nas grających, bo mając tę rzeszę być może uda nam się wskrzesić FFA co jest osobiście dla mnie najwyższym priorytetem. Ale zdaję sobie sprawę, że aby misja się powiodła, musimy mieć zasoby w postaci ludzi, właśnie na innych serwerach (we all) 13. Większa aktywność na facebooku (tyncia) Legenda: zrealizowane w trakcie realizacji jeszcze nietknięte albo w zalążku Wykonanie powyższych misji zależy też od Waszej dobrej woli. Na licencję TS potrzebujemy: 210zł (już uzbierane) Upgrade forum: 100zł (już uzbierane) Styl forum: 160zł (uzbierane) Domena: 123zł (opłaciłem) SSL: 100zł (opłaciłem) Serwer pod forum: 270zł ale to dopiero w marcu/kwietniu - na to zbieramy Na koniec dodam, że projekt będzie miał za 5 dni 11 urodziny... 11lat Kochani, a my jeszcze nie padliśmy. Dziękuje nowym osobom, które dołączyły do naszego grona, jak również tym, którzy nas wspierają nieprzerwanie od wielu lat jak i tym, którzy powrócili po dłuższej nieobecności. Razem damy radę !!! ♔ Counter, ✪ inż. Tynka, ✪ Ichi and 4 others 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted November 10, 2018 Report Share Posted November 10, 2018 <3 Słońce Ewa* bo to imię loffki S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted November 10, 2018 Report Share Posted November 10, 2018 Inż Tynka vel Lichwa czeka na hajs admini ;* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 10, 2018 Report Share Posted November 10, 2018 11 minut temu, inż. Tynka napisał: Inż Tynka vel Lichwa czeka na hajs admini ;* Ta już by pieniążki chciała :D ✪ inż. Tynka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted November 10, 2018 Report Share Posted November 10, 2018 @Counter Ty na pewno też partnerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted November 11, 2018 Report Share Posted November 11, 2018 @Jaśnie Pan ♔ Counter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 12, 2018 Report Share Posted November 12, 2018 Dodałbym jeszcze punkt dodania domeny do ts pod nazwą "wiejska-chata.pl" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glados Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 Odbyło się kolejne spotkanie na którym zostało omówione kilka spraw. Oto RoadMapa z tego zabranka . Zebranie odbyło się 25.11.2018r. Na początek mały wierszyk od @Vivimorte: Dnia pewnego o dwudziestej spotkał się zespół, ku#wy z wiejskiej i uzgodnił rzeczy kilka rozwój sieci, krótka piłka! Rejestracja na tym forum to dni 7 vipa i ogromne zazdro twego przeciwnika na serwery przyszedł czas batlle rojal in to usnowy modzik, nowa mapa i od grania boli łapa! Z ffa lecimy wkrótce, modujemy już przy wódce Już areny powracają na wpier.. aim mape zapraszająKONKURS na de duście trwa, siedzieć trzeba wola nasza to awpa będzie waszaŚwięta się już tuż zbliżają więc pluginy też dodają, choineczka zamiast pakiśnieg na serwer pada pruszy trzeba strzepać z kapeluszy. Powstał już kalendarz wiejski, wieści o iventach i o sprawach wiejskich Na serwerach będą demka także w grę nie wchodzi ściemkaDrugi sezon Ligi Wiejskiej, w grudniu już zapisy, zapraszamy wszystkich graczy i kury i lisy. RoadMapa: 1.Tydzień VIP'a na wybranym serwie za rejestracje na forum.(Rekin+Dobry duszek) 2.Zorganizowanie Wiejskiej Ligi vol.2 (dima) 3.Wiejska Liga v2 start zapisów 3.12.2018r.(d1ma) 4.Modyfikacje Regulaminu Serwerów (ekipa) 5.Kalendarz na forum z Konkursami na danych serwerach.(Rekin+Dobry duszek) 6.Ogarnięcie na serwerach logotypów WCH (technicy) 7.Dodanie pluginów Świątecznych na serwery. (technicy) 8.Dodanie demek na wszystkie serwery.(technicy) 9.Cykliczne restarty rankingów na serwerach. (rekin) 10.Dalsze działania na FB (Tynka) ♔ Counter, ✪ Vivimorte, ✪ Klaun and 1 other 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted November 26, 2018 Report Share Posted November 26, 2018 15 godzin temu, Glados napisał: @Vivimorteod grania boli łapa! Ta ta akurat od grania :v ✪ Vivimorte 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts