Maniek36 Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 Siemanko jak wiecie na serwerze FFA jest pusto, pamiętam jeszcze te czasy jak nie było wolnego slota, Server FFA powstał jako pierwszy na serwerowni Wiejskiej, Pomóżmy temu serwerowi podsyłajcie każdemu IP i spotkajmy się znowu wszyscy razem Myślę że to dobra inicjatywa dodam z mojej strony że będę ten server promował wszędzie bo brakuje mi tego serwera i pogadanek z @Ichi, @Counter@Glados @inż. Tynka@Jaśnie Pan nie będę wymieniał wszystkich bo dużo czasu by to zajęło . Mam nadzieje że z waszą pomocą ten server ożyje Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted November 13, 2018 Author Report Share Posted November 13, 2018 137.74.4.50:27019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 Serwer podniesie się bez problemu, jeżeli tylko zostanie naprawiony ( przestanie wywalać graczy ). Mamy kilkudziesięciu stałych graczy, którzy jak widzą, że jest kilka osób to wchodzą. Mam nadzieję, iż do nich dołączysz <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted November 13, 2018 Author Report Share Posted November 13, 2018 wiesz co, pierwsze słyszę że wywala wiadomo kiedy będzie git ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 Jak naprawimy to będzie wiadomo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz4ry Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 Wiedziałem, że zniknąłeś nie bez powodu.Zapomniałeś o mnie :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 13, 2018 Report Share Posted November 13, 2018 3 godziny temu, Sz4ry napisał: Wiedziałem, że zniknąłeś nie bez powodu.Zapomniałeś o mnie :< Mysle ze trzeba Cie przeorać bo żadne odpowiedzi nie na temat ostatnio... ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted November 14, 2018 Report Share Posted November 14, 2018 S!kor and ✪ Kubul 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 14, 2018 Report Share Posted November 14, 2018 haha Uwielbiam <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 Też bym z miłą chęcią pograł na FFA lecz po godz. 22 jest tam 0 ludzi , co mnie bardzo smuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 Kończymy konfigurację serwera, więc niedługo znowu będzie pękał w szwach. W pierwszych dniach grudnia wszystko będzie na tip top ✪ Kolox and ✪ inż. Tynka 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Hmm do wyjebania ten "bałwan" święta minęły ;)) Muzyke usunąć o ile jakaś jest świateczna czy cus - nie działa Myśle że jedna mapa z awp by starczyła Troszke nas dzis było na serwerowni wiec źli ni ma,powoli do przodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Map z awp nie ruszajcie! Są dwie, więc nie wydaje mi się żeby to było aż tak dużo, tym bardziej, że kiedyś były 4, a te które mamy teraz są grywalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 usunalem na prosbe bota franciszka swiateczna muzyke, sniezki, balwana i dodalem spawn protection na GG. Jutro niech ktos przetestuje i da mi znac. ave Maniek36 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EverettBug Posted February 24 Report Share Posted February 24 [[center][b]Новые образы актрисы | New images of the actress[/b] [img]https://i.imgur.com/BukhTe7.jpg[/img] [b]Сайт | Website:[/b] https://olgafadeeva.info [/center]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts