Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

[Zapisy] Wolni strzelcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ichi
 Share

Recommended Posts

Jeżeli ktoś wyrazi chęć grania w Lidze, a nie ma drużyny niech śmiało zgłasza się w tym temacie. Zachęcam do jakiegoś krótkiego info o sobie, co ułatwi komuś "wybór". :) 

Nick:

SteamID:

Link do profilu:

*Krótkie info o sobie:

49 minut temu, PanPP napisał:

Ichi jeżeli tym postem chcesz powiedzieć, że nie masz drużyny, to pamiętaj że moje ciepłe serduszko przyjmie Cię pod skrzydła EkipyRemontowej która po raz 2 sięgnie trofeum.

Co do wygrania 2 raz zgadzam sie i licze na was! Ale co ty masz we łbie dziobak to juz twoje.. jakim zjebem trzeba byc zeby wszedzie komentowac pod postami a nie wiedziec ze Mr.Sowa komentuje a nie gra ;^)

27 minut temu, bobe' napisał:

Co do wygrania 2 raz zgadzam sie i licze na was! Ale co ty masz we łbie dziobak to juz twoje.. jakim zjebem trzeba byc zeby wszedzie komentowac pod postami a nie wiedziec ze Mr.Sowa komentuje a nie gra ;^)

Dziękuje aż przypne serduszko. 

Co do sowy. Racja umknęło mi to :/. 

Mimo wszystko może być duchem i sponsorem np betoniarek albo innych szpachli dla remontów. 

A tak wg. To ekipa na razie w stanie spoczynku gotuję się do realizacji misji reaktywacja anihilacja. 

• 1 month later...

Nick: satanwolf

SteamID: STEAM_0:0:80491833

Link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198121249394

*Krótkie info o sobie: No co tu mówić. Krótko najlepszy gracz. Ofensywny MG , zatrważające 1400 godzin. Gram na: arenach, AWP, Mirage, FFA. Zobaczycie że drużyna która mnie weźmie na pewno wygra. 

Nick : GOD*KsMiLoFF

Steam ID : STEAM_0:1:183514180

link do profilu  https://steamcommunity.com/profiles/76561198327294089

coś o sobie : Jestem Kamil i mam21 lat. W csgo mam Suprema obecnie i 7 lvl faceit 

Gram najczęściej z AWP

mucia majana i mam zakola xd

W dniu 6.12.2018 o 14:10, Ichi napisał:

Nick: ¤warka¤

SteamID: ¤warka¤" STEAM_1:0:4831852 30:56 25 0 active 196608

Link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561197969929432/

*Krótkie info o sobie: Mam #* lat lubię spacery i wiejskie bajery, Moja ulubiona broń to P90 i AWP ale najbardziej to i tak lubię spacery. 

Zazwyczaj zamykam. Wiec zastanów się dobrze