Maniek36 Posted December 12, 2018 Report Share Posted December 12, 2018 Był sobie pepe pan dziobak , @PanPP mały taki z niego karakan, nigdy w życiu mu nie wyszło, a tu mu coś nagle ogon nadgryzło, Pepe taki zmartwiony , chodzi wkurwiony , Pyta co się stało , @Sz4ry mówi no co ogon ci urwało , Co ja teraz zrobię ? @Sz4ry Może podrap się po głowie ? Pepe: kurde nic to nie daje @Sz4ry pepe pecie tobie już nic nie pomoże pepe: Zdziwiłbyś się tu nam tylko nowa Liga pomoże . Koniec XD Nie bierzcie tego na serio <3 ✪ PanPP and ✪ Kolox 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 12, 2018 Report Share Posted December 12, 2018 jESTEŚ POKURWIONY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezopotamik Posted December 12, 2018 Report Share Posted December 12, 2018 XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 12, 2018 Report Share Posted December 12, 2018 Dzień i noc Pepe ( @PanPP) wchodzi wkurwiony, Śnił mu się ostatnio ogon nowy, Śliczny lśniący i nie nadgryziony, Marzył, ślinił się na myśl o nim, Ogon dla Ciebie?, Pytał Szary (@Sz4ry ) niezmiernie zdziwiony, Toć to marzenie nie realne, powiedział zmartwiony. Lecz Pepe nie dał się tej myśli rozmarzony, Chodził dumnie, zbierał myśli bo się nażarł w nocy wiśni, Coś go gniotło, coś ściskało, miał przez to marzenie problemów nie mało, Tak mijały dnie i noce, Zmartwienia nocne były, rozterki też, Lecz PanPepe to był zwykły leszcz. Maniek36 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted December 12, 2018 Report Share Posted December 12, 2018 4 godziny temu, PanPP napisał: jESTEŚ POKURWIONY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wspolczuje timmejta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 12, 2018 Report Share Posted December 12, 2018 Jakiś zbiorowy ganbang liryczny na mnie się szykuję? Czy wy chcecie jakiś pojdynek na gołe klaty wy wariaty? @Michal @Maniek36 @bobe' wiesz co? ja na początku nie widziałem że on taki pokurw jest. dopiero ostatnio wyszło szydło z worka XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 12, 2018 Report Share Posted December 12, 2018 Był sobie Dziobak, kozak jakich mało Każda dziewica wskakuje mu na działo Chciało, nie chciało rurę jej rozsadzało Wskoczył se Maniek, wskoczył se szary - wyjebały obie szpary Wnet pojawił się ememer z propozycją dla dziobaka: "Cho no dziobak ja ci pokaże co to analna draka Dziobak myśli co za pokurw, "ja tu takich nie przyjmuję odwłoków" A tu nagle smołka dostał i nawet długo nie postał Michał wziął go z wazeliną i pojechal w pendolino Rucha go pepe, rucha, myśli sobie nieźle dmucha Lata sobie jakaś mucha a tu Michał pierdnął i skończyła się pizducha. Ot krótka hisotria co by wam się odechciało na ruchacza przykuc robić śmiało Maniek36 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted December 12, 2018 Author Report Share Posted December 12, 2018 @PanPP@Michal Z tym kozakiem kolego to jakaś kpina jak cie biją na servie to z płaczu się wyginasz bo ty tylko swojego nosa napinasz , już dawno jesteś bez ogona chciał sie pobawić w epigona ale to mu nie wyszło i został z miękką pipką ale to jeszcze disu nie koniec bo jeszcze coś mam w zanadrzu zerwij mi stos stokrotek tylko mi tu bez żadnych wywrotek Obraziłeś Michałka bo zapomniałeś że wczoraj zgubił Sandałka Mówisz coś o pendolino pomyliło ci się z nocną adrenaliną Mam dla ciebie złotą radę Myślisz o sobie, że jesteś mocny w bani Jednak to ja dzisiaj zrobię z Ciebie salami <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz4ry Posted December 13, 2018 Report Share Posted December 13, 2018 O kurwa Wstaje człowiek i myśli Śniadanie zjedzone, kawa wypita to może na forum jakaś wbita, Patrze, nie wierzę wojna trwa w najlepsze, Dziobaka pizgają bandyty. To Maniek tchórzem podszyty! Wraz z nim ememer, chłop syty. Ze Śląska on jest wielki i straszny. Lecz najlepszy duet nie podda się łatwo, Dzierżą w dłoni swej miecz drętwo. Nasz miecz wielki i masny, Będzie dla was niezwykle bolesny. Następnym razem przemyślcie tę sprawę, Gdyż nasze wojny nie będą bezkrwawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 15, 2018 Report Share Posted December 15, 2018 @Sz4ry przyjacielu kochany, piszę do Ciebie wierszem, bo jesteś spedalonym leszczem. Wraz z Wiktorem macie złote serca kochane, Gównem wypchane i chuja warte, Spedalone was braciszki, Kochacie się jak dwa miśki, Pączki nadzieniem wypchane z miłością przez was razem wszamane, Obaj jesteście flegmatyczni, Niemoralni i psychiczni, Na wasz widok dostaje mdłości i nie jest to objaw zazdrości. Gdy @PanPP się do Twych drzwi dobija, Ty szybko biegniesz załadować mu do ryja, Tak się kochacie, że macie zawsze pełne gacie. Na górze róże, na dole bzy chuj wie kim jest @Maniek36 raz, dwa , trzy. ✪ Kubul, Sz4ry and ASDFpro 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 @Michal jedzie na sucho xDDD bóg liryczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 W sumie ten wątek całkiem spoko, Mogę napisać całkiem sporo, Jakieś brednie i dyrdymały, A i tak sens zachowuje Mojej wypowiedzi caly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 Asdf zazdrości chyba weźmie kutasa do buzi w gości. Ememer jedzie z tematem ostro chyba powiem bosko! Szary się zarumienil chyba z kutasem na rozum się zamienił. Maniek 36 to chyba liczba kutasow co zdążył do gęby wnieść Odpierdole szesnastke bo w tym wieku to każdy was mi już ciągnął na kolanach laske. Szary ty już lepiej zmień podpaske bo Michał I Marcel wypierdalają paste. Rafał nazwał gościa bogiem chyba rozjebie go swym lirycznym potokiem Wspomniałem o potoku bo na widok szarego maniek do staje śmierdzacego potu. Na którego widok Ememer slini się jak kot wiszący z płotu. Tu jest wiejska chata Sebastian ma świeżba I śmierdzi mu Klata. Chata bogata Michał lata na każdego siusiaka. Maniek mu zazdrości opierdala wszystkich gości Szary też ma chyba chcice chyba zgwałcił kozią macice. Ja się tylko na nich patrzę i wiem dobrze że zaklaszczę. Takich dałnów jak ich trzech nikt nie znajdzie w innej bandzie. Koniec tej bajeczki szary czyta i pali fajeczki. ASDFpro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 @PanPP chciał zostać wieszczem, a jest dalej zwykłym leszczem, siedział dość długo żeby napisać swoje poematy, ale nie mogłem czytać tej ochłapy, składałem literki, przełykałem słowa, lecz to była zwykła trwoga do Boga, nie chciałem nikogo urazić, ale prowadzi mnie do tego syfu zawiść, nikt tutaj pisać z sensem nie potrafi, spokojnie Wiktor nie jednego to trapi. Przejrzyj internet, słowem się naciesz, a pociśniesz jakimś wierszem tylko go wreszcie napisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 3 godziny temu, Michal napisał: @PanPP chciał zostać wieszczem, a jest dalej zwykłym leszczem, W dniu 15.12.2018 o 18:01, Michal napisał: @Sz4ry przyjacielu kochany, piszę do Ciebie wierszem, bo jesteś spedalonym leszczem.@PanPPkozak@Maniek36niekozak Ty kurwa jebany ochłapie, jeden I ten sam tekst. Ty kurwa za grosz honoru nie masz. Chuj ci na gardło Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 Potwierdzam tylko fakty o Tobie i nie daje Ci zapomnieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 15 minut temu, Michal napisał: Potwierdzam tylko fakty o Tobie i nie daje Ci zapomnieć Szmulem jesteś I będziesz kurwa dupodaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 Leszczem, wieszczem, Wiktorze, bliżej Ci do Patologii, Co prawda rymować nie potrafię ale zaraz Cie tu błotem ochlapię, Chciałbym żyć z Tobą w zgodzie, ale nie przy tej pogodzie. Dziobaki śniegu nie lubią, cóż pewnie dlatego, że go nie pojmują, Są strasznie mało rozgarnięte, powiedziałbym, że raczej cały czas spięte. Wiktorze... oh Wiktorze drogi, Przybądź do mego domu, Powitaj me skromne progi i przy okazji przemyj szybko podłogi, Twoja inteligencja to nie banalna koncepcja, Majestatyczna Twa twarz niczym smoły pełna kadź, Ręce Achillesa w sam raz byś ładował mi węgiel do pieca, O Wiktorze! szczerozłoty od pięknie przyciętej koziej brody, Me serce się raduje gdy widzę czyjś goleń, Bo po chwili przypomina mi się nazwisko Smoleń, Moja percepcja do świata jest mała, lecz Twoje okulary to musi być dla ludzi chwała. Wiki, Wikusiu przyjacielu stary, Twoje męskie, rozłożyste bary to dla ludzkości widok wspaniały, Jesteś jakże uwielbiany, co chwile rozchwytywany, Twoje oblicze to rad dla publiczności, pomaga w tym fryzura, wołająca ku wolności, Zaczesana co prawda w lewacka stronę, Lecz to Cię nie zmienia mój przyjacielu, Jesteś dla mnie pedałem jak podobnych do Ciebie wielu.@PanPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 Tak przy okazji jeszcze chciałbym napisać,@S!kor TO BANANOWY KRUPNIOK, A @ORZEH TO CWEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 @Michal wąchaj chuja piękny!! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 3 godziny temu, Michal napisał: Leszczem, wieszczem, Wiktorze, bliżej Ci do Patologii, Co prawda rymować nie potrafię ale zaraz Cie tu błotem ochlapię, Chciałbym żyć z Tobą w zgodzie, ale nie przy tej pogodzie. Dziobaki śniegu nie lubią, cóż pewnie dlatego, że go nie pojmują, Są strasznie mało rozgarnięte, powiedziałbym, że raczej cały czas spięte. Wiktorze... oh Wiktorze drogi, Przybądź do mego domu, Powitaj me skromne progi i przy okazji przemyj szybko podłogi, Twoja inteligencja to nie banalna koncepcja, Majestatyczna Twa twarz niczym smoły pełna kadź, Ręce Achillesa w sam raz byś ładował mi węgiel do pieca, O Wiktorze! szczerozłoty od pięknie przyciętej koziej brody, Me serce się raduje gdy widzę czyjś goleń, Bo po chwili przypomina mi się nazwisko Smoleń, Moja percepcja do świata jest mała, lecz Twoje okulary to musi być dla ludzi chwała. Wiki, Wikusiu przyjacielu stary, Twoje męskie, rozłożyste bary to dla ludzkości widok wspaniały, Jesteś jakże uwielbiany, co chwile rozchwytywany, Twoje oblicze to rad dla publiczności, pomaga w tym fryzura, wołająca ku wolności, Zaczesana co prawda w lewacka stronę, Lecz to Cię nie zmienia mój przyjacielu, Jesteś dla mnie pedałem jak podobnych do Ciebie wielu.@PanPP jebany moje profilowe opisał, rzeczywiście wygląda jakbym miał koziom brudkę, ale w rzeczywistości normlana jest XD Składam broń bo ty się nawet wulgarnie nie przezywasz. a tamte pedały nie odpisują Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted May 2, 2019 Report Share Posted May 2, 2019 NORMALNIE TO BYM SIĘ CIESZYŁ WIDZĄC POEZJĘ, ALE CHWILOWO NIE JESTEM W STANIE JEJ PRZECZYTAĆ. W KAŻDYM RAZIE, W KAŻDYM STANIE, JESTEM W STANIE, POWIEDZIEĆ, ŻE NA WIDOK TEJ KURWY MI NIGDY NIE STANIE. JEBAĆ PEPE KURWE Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted May 3, 2019 Report Share Posted May 3, 2019 W dniu 3.05.2019 o 00:12, Thunder napisał: NORMALNIE TO BYM SIĘ CIESZYŁ WIDZĄC POEZJĘ, ALE CHWILOWO NIE JESTEM W STANIE JEJ PRZECZYTAĆ. W KAŻDYM RAZIE, W KAŻDYM STANIE, JESTEM W STANIE, POWIEDZIEĆ, ŻE NA WIDOK TEJ KURWY MI NIGDY NIE STANIE. JEBAĆ PEPE KURWE Najebany o mnie myśli. Jakie to romantyczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts