Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Disruption Team

PepeKOZAK
 Share

Recommended Posts

Skład :

Nazwa Teamu : Disruption Team

Logo 

1.jpg

Edited by PepeKOZAK

• 4 weeks later...

Informacja ode mnie 

Proszę o wypisanie mnie z listy graczy aktywnych w tej drużynie. 

Powód ? 

To już jest śmieszne xD Pepe po całości wyjebane, wczoraj pisze do niego czy jutro jest ten mecz ( pisał do mnie jakoś w sobotę po południu czy godzina 19:30 pasuję ).

Od wczoraj żadnej wiadomości nie dostałem ( oczekiwałem od rana wiadomości od niego by wiedzieć jak sobie plany na piątek ułożyć ) 

Dopiero jak napisałem do @Madzia2k to dała mi informacje cytuje " Szyna mi napisał, że 8 marca.. ja już nie ogarniam " 

No tutaj nie ma co już ogarniać.. 

Jeden jak i drugi zmieniają co chwile daty meczu tylko po co? Jeśli jedna z drużyn nie może zagrać bo gracze są zajęci i nie mają czasu to W/O proste a nie przedłużanie takie bezsensowne..

Jakoś każda z drużyn, które były w lidze potrafiły już rozegrać swoje mecze i jedne wygrały drugie przegrały a teraz oczekują na kolejne mecze xD tylko nie mogą zagrać bo ktoś nie może dogadać się w sprawie terminu xD 

@PanPP kolejny który nie czyta informacji na forum. Mecze w tym tygodniu ,a dokładnie od 28do5marca nie zostają rozegrane ze względu na IEM. Z @PepeKOZAK ustaliliśmy i mogliśmy zagrać nawet wczoraj. Z powyższego powodu ,nie było takiej opcji. 

(Na telefonie się chujowo pisze. Więcej informacji dam ,za paręnaście minut.)

W dniu 1.03.2019 o 17:00, GOD*KsMiLoFF napisał:

To już jest śmieszne xD Pepe po całości wyjebane, wczoraj pisze do niego czy jutro jest ten mecz ( pisał do mnie jakoś w sobotę po południu czy godzina 19:30 pasuję ).

Od wczoraj żadnej wiadomości nie dostałem ( oczekiwałem od rana wiadomości od niego by wiedzieć jak sobie plany na piątek ułożyć ) 

Powiem, tak wasz kapitan , który wchodzi raz na tydzien na forum to totalne dno umysłowe. Nigdy nie miałem takiej sytuacji, żeby ciężko było ustalić jakikolwiek termin. W pierwszym sezonie Wiejskie Ligi poszło sprawnie, z nikim żadnych problemów. Cytuję @PepeKozak "Po co mam się pytać innych czy będą jeśli mnie nie ma." Z tego co wiem to masz zapisane 6osobową drużynę, ale to szczegół. Nawet się nie namęczyłeś ,żeby napisać proste słowa. Możecie 8marca? Z racji, że nie wiedziałem czy będzie ten mecz, czy też nie. Sam postanowiłem się ,dopytać twoich zawodników. Cytuję @PepeKOZAK. "stormy mowil ze trenuje z jakas druzynka i malo czasu ma wiec jak ja nie gram to automatycznie jest 4 :)". Zapytałem się Stormiego, uznał ,że będzie wtedy. Dopytywałem się też innych. Madzia napisała, że powinna być. Kamil odpisał, że będzie. JJ nie odpisał, a Szagi miał wątpliwości. Taki kapitan jak ty to się nadaje, do obierania ziemniaków co najwyżej. Nie umiesz nawet zarządzić swoją drużyną. Po sytuacji związanej w Piątek Tyg temu, nie było nas. Informowałem o tym na forum, a zapomiałem o najważniejszym czyli bezpośrednim komunikacie do @Counter jak i @PepeKOZAK.. Przepraszam chłopaki z góry, iż tego nie zrobiłem. Doinformowałem się swoich teammatów, dlaczego ich nie było. Jednego nie było z racji ,iż przebywał z Mamą w szpitalu, ponieważ miała ważną operację. Drugi nie mógł, z powodu odbioru rodziny z najbliższej stacji pociągu. Czyli 60km od naszego połozenia. Pociągiem przyjechali o 22.26. Mecz był na 22 więc z automatu by się nie wyrobił. StandIn nie odpisywał, więc chuj Ci w dupe @edge.. Najchętniej dałbym wam walkower jaki bardzo chcecie, ale wiem ,że ten mecz to 50/50. Z tej racji, fajnie byłoby go zagrać i chociaż "Trochę" mieć przy tym zabawy. @PepeKOZAK. wyznacz datę i gramy. Jeśli ty zasugerujesz mi ,że ZNOWU mam Ci ,proponować DATĘ ,której nie zatwierdzisz to twój błąd. Nie mój. Czekam na potwierdzenie. @PepeKOZAK.