tilk Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 lookaÂłem dziÂ? gostka na serwie graÂł zadziwiajÂ?co ciekawie prawie zawsze wiedziaÂł gdzie nie ma przeciwnika i moÂże raszowac ,innym razem typowe wh i skany daÂłem 2 demka ale to drugie na trainie z akcja na wagonie szczegĂłlnie ciekawe. Demko Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 wh jak sam chuj beton po pachy;/ ale typek gra jak zero ja pierdole:d skany perfid i nie trafia:D lol tak swoja droga to po chuj vsx wgral plugin z zrzutem ekranu jak i tak go kurwa nikt nie uzywa?? ciezko wpisac jedna komende w amx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 swoja droga to po chuj vsx wgral plugin z zrzutem ekranu jak i tak go kurwa nikt nie uzywa?? ciezko wpisac jedna komende w amx? Tylko, ¿e to tego trzeba mie� flagi (a nie wiem czy tilk ma ;-) ), mo¿e nie by³o nikogo na serwerze kto by takowe posiada³. Maj�� Z nic nie zrobisz. Swoj� drog� nie uwa¿am ¿eby te zrzuty by³y dobre. Za³ó¿my, ¿e zrobisz taki zrzut, zalejesz kolesia betonem (a typ wh nie mia³). Wtedy albo przyjdzie na forum i da ss = dostanie unbana, albo poprostu oleje to, stwierdzi "admin zero" = bêdzie mia³ wyjebane i pójdzie na inny serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tilk Posted January 14, 2009 Author Report Share Posted January 14, 2009 ja tam wolĂŞ stare poczciwe demko jak nie jestem pewny Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 ALE NA TAKIM SCREENIE WIDAC OD RAZU WH;] [ Dodano: 2009-01-14, 15:35 ] swoja droga to po chuj vsx wgral plugin z zrzutem ekranu jak i tak go kurwa nikt nie uzywa?? ciezko wpisac jedna komende w amx? Tylko, ¿e to tego trzeba mie� flagi (a nie wiem czy tilk ma ;-) ), mo¿e nie by³o nikogo na serwerze kto by takowe posiada³. Maj�� Z nic nie zrobisz. Swoj� drog� nie uwa¿am ¿eby te zrzuty by³y dobre. Za³ó¿my, ¿e zrobisz taki zrzut, zalejesz kolesia betonem (a typ wh nie mia³). Wtedy albo przyjdzie na forum i da ss = dostanie unbana, albo poprostu oleje to, stwierdzi "admin zero" = bêdzie mia³ wyjebane i pójdzie na inny serwer. DAJESZ KOMUS 24H NA WRZUCENIE SS JAK NIE WRZUCI BETON;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 DAJESZ KOMUS 24H NA WRZUCENIE SS JAK NIE WRZUCI BETON;] To przeczytaj jeszcze raz wyÂżej co napisaÂłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 ale kto powiedzial ze banujesz od razu po ss?? jak nic nie ma to wrzuci screeny co mu zalezy;] a jak ma wyjebane to albo ma czity albo nie umie wrzucic ss;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 mozna zalac betonem. czited. closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts