Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

qwertyui

tilk
 Share

Recommended Posts

lookaÂłem dziÂ? gostka na serwie graÂł zadziwiajÂ?co ciekawie prawie zawsze wiedziaÂł gdzie nie ma przeciwnika i moÂże raszowac ,innym razem typowe wh i skany daÂłem 2 demka ale to drugie na trainie z akcja na wagonie szczegĂłlnie ciekawe. Demko

swoja droga to po chuj vsx wgral plugin z zrzutem ekranu jak i tak go kurwa nikt nie uzywa?? ciezko wpisac jedna komende w amx?

Tylko, Âże to tego trzeba mieĂ? flagi (a nie wiem czy tilk ma ;-) ), moÂże nie byÂło nikogo na serwerze kto by takowe posiadaÂł. MajÂ?Ă? Z nic nie zrobisz.

Swoj� drog� nie uwa¿am ¿eby te zrzuty by³y dobre. Za³ó¿my, ¿e zrobisz taki zrzut, zalejesz kolesia betonem (a typ wh nie mia³). Wtedy albo przyjdzie na forum i da ss = dostanie unbana, albo poprostu oleje to, stwierdzi "admin zero" = bêdzie mia³ wyjebane i pójdzie na inny serwer.

ALE NA TAKIM SCREENIE WIDAC OD RAZU WH;]

[ Dodano: 2009-01-14, 15:35 ]

swoja droga to po chuj vsx wgral plugin z zrzutem ekranu jak i tak go kurwa nikt nie uzywa?? ciezko wpisac jedna komende w amx?

Tylko, Âże to tego trzeba mieĂ? flagi (a nie wiem czy tilk ma ;-) ), moÂże nie byÂło nikogo na serwerze kto by takowe posiadaÂł. MajÂ?Ă? Z nic nie zrobisz.

Swoj� drog� nie uwa¿am ¿eby te zrzuty by³y dobre. Za³ó¿my, ¿e zrobisz taki zrzut, zalejesz kolesia betonem (a typ wh nie mia³). Wtedy albo przyjdzie na forum i da ss = dostanie unbana, albo poprostu oleje to, stwierdzi "admin zero" = bêdzie mia³ wyjebane i pójdzie na inny serwer.

DAJESZ KOMUS 24H NA WRZUCENIE SS JAK NIE WRZUCI BETON;]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.