Kodzi Posted January 30, 2019 Report Share Posted January 30, 2019 Czas na odświeżenie tematu. Moja propozycja brzmi: Dodanie mapy train/inf/D2 do obecnych 2 czyli cache/mirage Wnisoki: Dust2, przyciąga od groma ludzi (prawda, najwięcej dzieci i haxow, ale na obecnych 2 jest to samo) Train mapa, naprawdę wymagająca, ale wciągająca. Potrafiąca przyciągnąć prawdziwych zapaleńców na serwery Inferno, o tej mapie powiem najmniej, sam jej jakoś szczególnie nie uwielbiam. Ale może znajdzie się kilka, kilkunastu chętnych na jej dodanie i powie nam czemu akurat ta mapka. A więc głosujemy, kto i za jaką mapą jesteś. Wysil się podaj powód swojego wyboru Do dzieła, liczę na wysyp odpowiedzi, może czas osiągnąć top 5 w Polsce serwera 3maps? O ile pomysł wypali. Wszystko w naszych rękach! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted January 30, 2019 Report Share Posted January 30, 2019 -TRAIN I INFERNO TAKIE MAPY JAKIE SA +DUST 2 Te mapy zbierają największą aktywność.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted January 30, 2019 Report Share Posted January 30, 2019 Też chciałam dodać 3 mapę ja osobiście wole inferno ale wiem ,że ten cholerny DD2 ma siłę przyciągania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 30, 2019 Report Share Posted January 30, 2019 Jak dla mnie 2maps musi zostać, jedynie mapy które przyciągają ludzi, jak jeszcze byłem opiekunem na 4mapsie-3mapsie robiliśmy takie hece i nic nie dawało niestety, tylko ludzie uciekali i na mirka/cache wracali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kodzi Posted January 30, 2019 Author Report Share Posted January 30, 2019 Hmm. Myślę że właściciel pozostanie mocno przy swoim. Ale może jak będzie tu znacznie więcej pozytywnych odpowiedzi na temat 3maps, to zdanie Pana Lichwy się zmieni? Spróbujmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 30, 2019 Report Share Posted January 30, 2019 4 minuty temu, Kodzi napisał: Hmm. Myślę że właściciel pozostanie mocno przy swoim. Ale może jak będzie tu znacznie więcej pozytywnych odpowiedzi na temat 3maps, to zdanie Pana Lichwy się zmieni? Spróbujmy Wasz serwer, wasze podwórko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted January 31, 2019 Report Share Posted January 31, 2019 Pan właściciel jak to jest stary pijany co żubra pije i leży xDD mucho mayna Ja bym dodał traina/dusta inferno źle się gra jak jest więcej osób na serwerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ otis Posted January 31, 2019 Report Share Posted January 31, 2019 Jeszcze nie tak dawno temu nie było na tym serwerze w ogóle adminów, a ludzie i tak mimo wszystko tam grali. Może trochę się wstrzymajcie ze zmianami. Jest parę osób więcej teraz, jest nowy opiekun, coś się dzieje. Ja osobiście proponuje się wstrzymać na miesiąc chociaż i zobaczyć jak teraz będzie to wyglądało. Ale jak już tak bardzo chcecie coś zmienić to proponuje cache/dust ewentualne mirage/cache/dust. Mapy typu inferno, train nie przyciągną graczy, z resztą te mapy już były przerabiane i słabo to wychodziło. ✪ Vivimorte and ✪ Ichi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kodzi Posted January 31, 2019 Author Report Share Posted January 31, 2019 @otis dobrze prawisz. Może faktycznie spróbujmy zostawić tak jak jest. A w razie gorszych wyników(czego bym nie chciał) zastanowimy się ponownie nad zmianą. Tak więc ostatnie słowo należy od opiekunów serwera, ich wypowiedź niech będzie ostatnią i zamykamy temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 1, 2019 Report Share Posted February 1, 2019 Kurła kaj 3 maps... Pojebało kogoś Jedynie myśle ze można spróbować podmienić np. cache-na DD2 i tak co jakiś czas o ile to wypali ;** wtedy to by miało jakiś sens życia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fajah Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Tylko nie dd2. Za czasow 1.6 to sie nerdzilo ale w csgo nie grywalny jak dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xToKeNx Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Fajnie jak byście dodali nowe mapki przydały by się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts