Mystic* Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Imie : Sebastian Wiek : 16 lat Nick w cs'e : Mystic^^ STEAM ID : STEAM_0:0:216123646 Średnio godzin w tygodniu? : 3 - 5 godzin dziennie Ile grałeś na naszym serwerze DeathRun? : Ten serwer dopiero startuje ale na starym gralem 1 - 2 lat Czy miałeś kiedyś admina? : Tak Gdzie? : CsWild.pl Znajomość regulaminu (skala 1/10) 9 Znajomość moda i umiejętność używania admina (skala 1/10) : 9 Co możesz zaoferować w rozwoju serwera? : Polecic go kolegom, Podawac bugi,moge nawet animacje zrobic. Dlaczego ty? : Dlaczego ja? Wch to moje zycie, na starym deathrunie gralem prawie caly czas. Tera jak ponownie startuje chial bym dostac admina bo wiem jak taki admin powinien sie zachowywac i tak dalej. Czy będę dawał Składkę na admina? : 5zl miesięcznie moge dac Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Odrzucone, powód: 10 postów nie zostały napisane w sposób rzetelny i w miarę merytoryczny, a nie jakieś ( . ). Do następnego razu! ✪ Vivimorte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts