Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

[ INFO ] Drabinka, rozpiska, coś żech nabazgroł.

Ichi
 Share

Recommended Posts

5 minut temu, kokac napisał:

Ichi a nie lepiej żeby wszystkie mecze były BO3? Nie ma ich tak wiele, a odpaść z turnieju po jednej mapie to trochę niedosyt, bo może zdecydować trochę szczęścia. Albo drabinka przegranych?

dej no na luz chuju <3 z BO3 to jest katorga majster ;) BO3 to finał najlepiej ;) 

2 godziny temu, kokac napisał:

Ichi a nie lepiej żeby wszystkie mecze były BO3? Nie ma ich tak wiele, a odpaść z turnieju po jednej mapie to trochę niedosyt, bo może zdecydować trochę szczęścia. Albo drabinka przegranych?

Zgadzam się z tym ale ciekawe jak czasowo to wygląda lecz tak jak napisałeś trochę szczęścia w nieszczęściu i po meczu

Fajnie by się oglądało BO3 od poziomu początkowych eliminacji, ale tak jak zauważyła Ewa czasowo to już robi się problem. Taki system od początku powoduje rozciągnięcie rozgrywek, bo przyjmując, że każdy mecz będzie po te 3 mapy to mamy dłuższą ligę o ok. dwa tygodnie, a nikt nie chce powtórek z poprzedniej edycji gdzie to trwało i trwało i końca nie było widać. 

Nie mam czasu niestety na prowadzenie ligi przez kilka miesięcy, bo znając życie wiele osób będzie miało problem ze zgraniem się, jak to było w 2k16. BO3 jedziemy od ćwierć finałów, co da nam łącznie 13-15 meczy, każdy po godzinie licząc ( albo i więcej ) + rozgrzewki, ogarnięcie streamu, serwera, przygotowanie się wszystkich, zebranie ludzi, opóźnienia bo ktoś robi kupe albo ucieka przez okno od kochanki z sąsiedniego osiedla... to się wydaje niewiele, jeżeli idziesz kolejne dwa rankedy w nocy o północy i dobieranie gry trwa 3 minuty z przerwą na siusiu. Były przypadki, że ktoś w połowie musiał opuścić grę i już była lipa. System nie ulega zmianie, zostajemy przy tym co ustaliłem. Dodatkowo na pierwszego postu dopiszę info w kwestii pickowania i banowania.

17 godzin temu, Ichi napisał:

BO1: 6 naprzemiennych banów, dwie mapy, które zostaną będą wybierane drogą losowania. Nie będzie to niestety spektakularny rzut monetą, bo nie dam rady tego potwierdzić, ale zrobimy coś podobnego, co da nam uczciwy rezultat.

Ja potwierdzę! XD będę naocznym świadkiem 

17 minut temu, Sz4ry napisał:

Zapomnieli dodać, że w finale po zaciekłej walce dwóch drużyn nie ma wygranej.Ostatnia drużyna gra na mnie na aim map usp BO3.A tak całkiem serio to powodzenia w lidze kumple :]

haha Szary przecież Ty byś przegrał nawet z najsłabszym ogniwem który nie znalazł teamu czyli z @Counter, to co Ty chcesz dostać 16:0 x2 ? Proszę Cię nie ośmieszaj się. :D 

• ♔ Counter unpinned, unfeatured and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.