Popular Post ✪ Ichi Posted February 6, 2019 Popular Post Report Share Posted February 6, 2019 No cześć, nie wiem czy wiecie, ale odbyło się losowanie drużyn i drabinka przedstawia się następująco Pierwsze mecze muszą wystartować w najbliższą sobotę, gramy od dowolnie ustalonej przez Was godziny, ale musi być to ciąg Waszym zadaniem jest ugadanie się na konkretny termin z przeciwnikiem, podanie godziny i przekazanie informacji w temacie podanym niżej, ja daję info zwrotne, że przybite i gramy. Jeżeli ktoś nie będzie mógł grać w najbliższy weekend to najprawdopodobniej wyleci z ligi. Nie chcę powtórki z zeszłego roku, że jeden mecz jest przesuwany o kilka tygodni. Walkowerów być nie powinno, bo są przynajmniej 2-3 drużyny, które by miały chęć się dołączyć do ligi. Cieszy mnie taka frekwencja, a jak ten sezon pójdzie dynamicznie, zaskakująco i interesująco, to znaczy, że udało nam się pokonać duchy poprzedniego sezonu Czas z podaniem terminów do piątku MAX. Wracam z roboty o 22:30, chciałbym już wtedy mieć rozplanowane co i jak. Przy okazji, jeżeli jakaś drużyna zaklepie sobie termin, a inna dwójka może grać tylko w konkretnym przedziale czasowym, wówczas możecie napisać do siebie o zmiany terminu, jeżeli drużyna, która pierwsza zajęła termin zwolni go dla innych, nie ma problemu, zmieniamy kolejność i bawimy się dalej. Terminy dodajemy tutaj Będziemy grali na dedykowanym do tego serwerze, który postawi dla nas @Jaśnie Pan. Więcej info o serwerze, jak już go postawi DO ROBOTY BO1: 6 naprzemiennych banów, dwie mapy, które zostaną będą wybierane drogą losowania. Nie będzie to niestety spektakularny rzut monetą, bo nie dam rady tego potwierdzić, ale zrobimy coś podobnego, co da nam uczciwy rezultat. BO3: 2 naprzemienne bany, 2 naprzemienne picki, 2 kolejne bany. Z map które zostaną wylosowana zostanie mapa dogrywkowa. Kolejność banowania i pickowania będzie losowa, chyba, że obie drużyny zgodzą się co do tego, kto zaczyna. S!kor, Madzia2k, ✪ inż. Tynka and 2 others 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Organizacja mocno! Daje info na fb wiejskiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 ESSA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Ja mogę w sobotę Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Niech do mnie ktoś z sandrox napisze na pw forum. Albo na steam niech doda. Bo nie wiem kto tam szefuje. To się dogadamy co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted February 6, 2019 Author Report Share Posted February 6, 2019 masz downie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 33 minuty temu, Ichi napisał: masz downie Ale ja się wstydzę. Nieśmiały jestem w takich sytuacjach wolę żeby to mnie podrywali Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokac Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Ichi a nie lepiej żeby wszystkie mecze były BO3? Nie ma ich tak wiele, a odpaść z turnieju po jednej mapie to trochę niedosyt, bo może zdecydować trochę szczęścia. Albo drabinka przegranych? SzyNa♚ and ❤ Ewusia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 5 minut temu, kokac napisał: Ichi a nie lepiej żeby wszystkie mecze były BO3? Nie ma ich tak wiele, a odpaść z turnieju po jednej mapie to trochę niedosyt, bo może zdecydować trochę szczęścia. Albo drabinka przegranych? dej no na luz chuju <3 z BO3 to jest katorga majster BO3 to finał najlepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 2 godziny temu, kokac napisał: Ichi a nie lepiej żeby wszystkie mecze były BO3? Nie ma ich tak wiele, a odpaść z turnieju po jednej mapie to trochę niedosyt, bo może zdecydować trochę szczęścia. Albo drabinka przegranych? Zgadzam się z tym ale ciekawe jak czasowo to wygląda lecz tak jak napisałeś trochę szczęścia w nieszczęściu i po meczu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Fajnie by się oglądało BO3 od poziomu początkowych eliminacji, ale tak jak zauważyła Ewa czasowo to już robi się problem. Taki system od początku powoduje rozciągnięcie rozgrywek, bo przyjmując, że każdy mecz będzie po te 3 mapy to mamy dłuższą ligę o ok. dwa tygodnie, a nikt nie chce powtórek z poprzedniej edycji gdzie to trwało i trwało i końca nie było widać. S!kor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted February 6, 2019 Author Report Share Posted February 6, 2019 Nie mam czasu niestety na prowadzenie ligi przez kilka miesięcy, bo znając życie wiele osób będzie miało problem ze zgraniem się, jak to było w 2k16. BO3 jedziemy od ćwierć finałów, co da nam łącznie 13-15 meczy, każdy po godzinie licząc ( albo i więcej ) + rozgrzewki, ogarnięcie streamu, serwera, przygotowanie się wszystkich, zebranie ludzi, opóźnienia bo ktoś robi kupe albo ucieka przez okno od kochanki z sąsiedniego osiedla... to się wydaje niewiele, jeżeli idziesz kolejne dwa rankedy w nocy o północy i dobieranie gry trwa 3 minuty z przerwą na siusiu. Były przypadki, że ktoś w połowie musiał opuścić grę i już była lipa. System nie ulega zmianie, zostajemy przy tym co ustaliłem. Dodatkowo na pierwszego postu dopiszę info w kwestii pickowania i banowania. S!kor and ✪ inż. Tynka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 17 godzin temu, Ichi napisał: BO1: 6 naprzemiennych banów, dwie mapy, które zostaną będą wybierane drogą losowania. Nie będzie to niestety spektakularny rzut monetą, bo nie dam rady tego potwierdzić, ale zrobimy coś podobnego, co da nam uczciwy rezultat. Ja potwierdzę! XD będę naocznym świadkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fajah Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Jak bo1 to jak 6 banow to 1 mapazostaje chyba wiec nie trzeba losowania robic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted February 7, 2019 Author Report Share Posted February 7, 2019 Gramy 8 map razem z Cbble. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 7, 2019 Report Share Posted February 7, 2019 Kurla. Bo1 gramy I chuj. Ja nie mam zamiaru się pierdolic w sobotę 2/3h z tymi debilami z mojej drużyny na TS'ie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted February 7, 2019 Report Share Posted February 7, 2019 @PanPPjak nie będziesz latał srać co chwilę to pójdzie sprawnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 7, 2019 Report Share Posted February 7, 2019 3 minuty temu, Klaun napisał: @PanPPjak nie będziesz latał srać co chwilę to pójdzie sprawnie oki bede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz4ry Posted February 7, 2019 Report Share Posted February 7, 2019 Zapomnieli dodać, że w finale po zaciekłej walce dwóch drużyn nie ma wygranej.Ostatnia drużyna gra na mnie na aim map usp BO3.A tak całkiem serio to powodzenia w lidze kumple ✪ Ichi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted February 7, 2019 Report Share Posted February 7, 2019 17 minut temu, Sz4ry napisał: Zapomnieli dodać, że w finale po zaciekłej walce dwóch drużyn nie ma wygranej.Ostatnia drużyna gra na mnie na aim map usp BO3.A tak całkiem serio to powodzenia w lidze kumple haha Szary przecież Ty byś przegrał nawet z najsłabszym ogniwem który nie znalazł teamu czyli z @Counter, to co Ty chcesz dostać 16:0 x2 ? Proszę Cię nie ośmieszaj się. ✪ Ichi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted February 7, 2019 Report Share Posted February 7, 2019 Godzinę temu, Kolox napisał: haha Szary przecież Ty byś przegrał nawet z najsłabszym ogniwem który nie znalazł teamu czyli z @Counter, to co Ty chcesz dostać 16:0 x2 ? Proszę Cię nie ośmieszaj się. Wciągnąłbym Cię jak muche flecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted February 7, 2019 Report Share Posted February 7, 2019 M jak Mansoni vs Toxic Elite Sobota godz: 15.30 GOD*KsMiLoFF and S!kor 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted February 8, 2019 Author Report Share Posted February 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted February 8, 2019 Report Share Posted February 8, 2019 W dniu 6.02.2019 o 02:52, Ichi napisał: Waszym zadaniem jest ugadanie się na konkretny termin z przeciwnikiem, podanie godziny i przekazanie informacji w tym temacie, ja daję info zwrotne, że przybite i gramy. Więc dałam w tym zaraz zapisze ✪ Ichi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts