Jaśnie Pan Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 IP: 51.75.53.202:27666 PW: liga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted February 9, 2019 Report Share Posted February 9, 2019 BAGNO Brak konfiguracji, czegokolwiek, zmarnowaliśmy 2 godziny wielu ludziom. Dziękuję bardzo Dobremu Duszkowi, bez którego byłbym w ogóle bez niczego, a tak to chociaż udało się serwer włączyć Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację głównie drużyny @Espositoi @Ewusia, ponieważ to Wy byliście głównym tematem dzisiejszego dnia dla wielu osób, w tym i dla mnie. Jest mi niezmiernie przykro, że tak wyszło. Jeżeli nie uda się utworzyć poprawnej konfiguracji, bez lagów na GOTV i przede wszystkim działającego serwera, to anuluję ligę. Włożyłem w to sporo energii i czasu, regulamin, dyskusje z graczami, liderami drużyn, grafiki i wiele wiele innych, ale w stawianie serwera nie miałem żadnego wkładu. Trochę szkoda, że się na tym nie znam, bo jak by nie patrzeć jak umiesz liczyć, to licz na siebie... W każdym razie do usłyszenia ludziki. W piątek mam nadzieję podać ostateczną informację odnośnie ligi ❤ Ewusia, ✪ PanPP, ✪ Kolox and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 9, 2019 Report Share Posted February 9, 2019 @Ichi byłem przy wszystkim. I wiem że nie ma tu twojej winy. Jedynie dobre chęci i zaangażowanie. Bądźmy dobrej myśli i zróbmy tą lige. Nie rezygnuj. Jeżeli odwolasz ligę to zrozumiem decyzję. #murem za ichim ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted February 9, 2019 Report Share Posted February 9, 2019 Szkoda ,że nie wypaliło bo nasze rozpoczęcie ligi to dla niektórych już jak finał Spokojnie nie pali się nie dzisiaj to następnym razem drużyna @Esposito polegnie^^ .Czekamy na info. S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esposito Posted February 9, 2019 Report Share Posted February 9, 2019 @Ewusia To się okaże kto polegnie bo Kaplica to lekko w szoku był haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 10, 2019 Report Share Posted February 10, 2019 @Ichi 20 godzin temu, Ewusia napisał: Szkoda ,że nie wypaliło bo nasze rozpoczęcie ligi to dla niektórych już jak finał Spokojnie nie pali się nie dzisiaj to następnym razem drużyna @Esposito Nie dla każdego XDD. Przynajmniej jak przegracie to będziecie wiedzieć że nie musieliście tracić czasu żeby finał przegrać XD. Albo jak wygracie to już bd opijac final. W tabeli jeszcze jest disruption team dziobaka podróbki także na nich sie zakończy wasze marzenie o finale <smutna prawda ale prawdziwa> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted February 10, 2019 Report Share Posted February 10, 2019 @PanPP To ty jesteś moją podróbką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted February 10, 2019 Report Share Posted February 10, 2019 Obaj jesteście miernymi dziobakami XDD ✪ Vivimorte and ❤ Ewusia 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 10, 2019 Report Share Posted February 10, 2019 3 godziny temu, PepeKOZAK. napisał: @PanPP To ty jesteś moją podróbką Weź nie kłam. Księdza nie oszukasz. Godzinę temu, SzyNa♚ napisał: Obaj jesteście miernymi dziobakami XDD Weź tam sklej. Bo dostałeś głowę na b z digla I się splakales I wyszedłes z serwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted February 10, 2019 Report Share Posted February 10, 2019 47 minut temu, PanPP napisał: Weź tam sklej. Bo dostałeś głowę na b z digla I się splakales I wyszedłes z serwa LUL nie wyszedłem odrazu, czyli to nie przez twój łeb ,który strzeliłeś na farcie. Po drugie są rzeczy ważniejsze ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 10, 2019 Report Share Posted February 10, 2019 30 minut temu, SzyNa♚ napisał: LUL nie wyszedłem odrazu, czyli to nie przez twój łeb ,który strzeliłeś na farcie. Po drugie są rzeczy ważniejsze ;P Winny się tłumaczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 15, 2019 Author Report Share Posted February 15, 2019 W zeszłym tygodniu wyszła lipa z serwerem bo robiłem go na szybko w nocy, dzień przed swoim planowanym wyjazdem. Sesja, doktorat, praca i życiowe obowiązki zepchnęły konfigurację na dalszy plan. Byłem przekonany, że się wyrobię ale niestety, pomyliłem się. Jest mi strasznie głupio z tego powodu, bo wielu ludzi włożyło swój czas w organizację tego wszystkiego, mi pozostawiając właściwie tylko jedną rzecz do zrobienia, a i tak to spieprzyłem. Najmocniej przepraszam. Szczerze. Zrobiło mi się żenująco jak usłyszałem, że mecze są odwołane przez niedopełnienie przeze mnie obowiązków. Raz jeszcze przepraszam. Wyszła żenada z mojej strony. Wpis dodaję dopiero dzisiaj, gdy jestem po ciężkiej chorobie przewodu pokarmowego, żeby nikt nie myślał, że zapomniałem. Serwer co prawda został skonfigurowany ale przez moją postawę zniechęcił się główny organizator, czemu się wcale nie dziwię. Raz jeszcze wszystkich najmocniej przepraszam. Adam Maniek36 and ❤ Ewusia 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts