aso Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Nick: asO Imię: Michał Steam_id: STEAM_1:1:3501099 Wiek: 28 Skąd: Brzeg Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: TAK Dyspozycyjność: od 17 do 24 Dlaczego właśnie Ty?: Gram trochę na waszych serwerach mirage oraz mirage/cache. Dość dobrze idzie mi wyłapywanie haxów, godzin w cs:go mam ponad 2k (więc jakaś wiedza już jest). Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: jak odmówię sobie jednego piwka to myślę, że coś się uda wyskrobać na pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Na tak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Godzinę temu, aso napisał: Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: jak odmówię sobie jednego piwka to myślę, że coś się uda wyskrobać na pomoc Kurde jakie Ty piwo drogie łoisz Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 NA TAK. WITAM GRACZA W EKIPIE (PROBABLY) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Jasne że na tak ! Mam nadzieję że się dostaniesz do tego skromnego grona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted February 12, 2019 Report Share Posted February 12, 2019 Dodane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts