Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

[Prośba o UB] Dziubkers

Recommended Posts

Nick w chwili bana: ¡ᴅᴢɪᴜʙᴋᴇʀs ʀᴇsᴘᴇᴄᴛ ᴍᴇ.

Steam ID: STEAM_1:0:94909531

Link do profilu: https://steamcommunity.com/id/DziubkersNW/      - - - - -    76561198150084790

Nick Admina banującego: Ewka.

Data i godzina otrzymania bana: 16:19~  17.02.2019r.

Powód bana: Wallhack

Opis sytuacji/punkt widzenia osoby zbanowanej: Grałem sobie 4fun, bo co się będę spinał na FFA, a że miałem lagi to nie ma co wchodzić na jakieś MM'y czy cokolwiek więc zostaje FFA :) Pograłem chwilę po czym dostałem bana za wallhack'a.

Dowody w sprawie: Nie mam jak dać dowodów, bo nie nagrywałem nic ani streama nie miałem + demka też nie nagrywałem, bo ping skakał do 500 więc trochę lipa cokolwiek robić...

Player ¡ᴅᴢɪᴜʙᴋᴇʀs ʀᴇsᴘᴇᴄᴛ ᴍᴇ.
Steam ID STEAM_1:0:94909531
Steam Community 76561198150084790
IP address PL 193.200.133.252
Invoked on 02-17-19 16:18
Banlength Permanent
Expires on Not applicable.
Reason Wallhack
Banned by Admin CONSOLE
Banned from █ Wiejska-Chata.pl [MIRAGE/CACHE] ★ noXcuse....
Total Bans 2 (search)
Blocked (0) never

Byłaś jedynym adminem... na serwerze.

Posłuchaj bana dostałes od JusTa za wh nie ode mnie ,chociaz tez na Ciebie patrzyłam w oknie idealnie celowałes w typa a jak drugi biegł do kuchni to najechałes na niego a po dwa zbrzydło mi na Cb patrzec bo co chwila nowe konta wbijaja i spr Ciebie Just.Dowód demko :)

Godzinę temu, Vivimorte napisał:

Czyli żadna ze stron nie ma dowodów przeciwko sobie? Pomyślmy jak to się zazwyczaj kończy..

Dowód jest , mamy demko i już zostaje sprawdzone.Zaraz wrzucimy pod postem nie pali się 

auto0-20190217-154132-691493841-de_mirage-____W..>   

demko wyżej od 18 min 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.