Maniek36 Posted February 19, 2019 Report Share Posted February 19, 2019 SIEMANKO jako iż lubię trzymać porządek na serverach , pragnę pomóc na ffa, dużo dzieci tu gra, dają info ze spekta i jest tam więcej cziterskich ścierw niż na mirage, składam podanie na server ffa, lecz jakby była by taka możliwość nie wiem jak to nazwać multi-admin ? w sensie mieć flagi na każdym serverze to bym był chętny jeśli istnieje taka możliwość . ja odwzdzięczam się reklamą serwerowni na streamach + składki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted February 19, 2019 Report Share Posted February 19, 2019 Dobra Maniek, nie świruj pawiana tylko zapraszam do napisania podania zgodnie z wzorem, czas 24h, potem podanie nieaktualne ✪ Kaiser and ✪ Vivimorte 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted February 19, 2019 Author Report Share Posted February 19, 2019 Na rozkaz pana i władcy peżotów otóż podanie Nick: Maniek Imię:Marcel Steam_id: STEAM_0:0:59353616 Wiek:21 Skąd:Zabrze Czy byłeś/aś gdzieś adminem?:Jestem Mirage Dyspozycyjność:2-4h dziennie Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Tak Jak przyczyniłeś/łaś się do rozwoju serwera?: reklamy na stream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 19, 2019 Report Share Posted February 19, 2019 Jestem na nie, zbyt toxyczny, używa jakichś zjebanych bindów z dźwiękami, lamus, ssie gałe, vapuje, nie jeździ peżotem, nie jest rudy jak kanter, kłamie że ma na imie maniek... nie no na tak, oczywiście że tak ✪ Vivimorte 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted February 19, 2019 Report Share Posted February 19, 2019 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted February 19, 2019 Author Report Share Posted February 19, 2019 czy to prowo ? to co napisałeś nie ma sensu, kiedyś miałem taką okazję, lecz nie chciałem . mógłbym i na wszystkich żłożyć podanie ale po co ? jak gram tylko na ffa i mirage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 19, 2019 Report Share Posted February 19, 2019 Godzinę temu, Kolox napisał: . kolox zasysa a dziobaka głowa jest łysa! ale pojazd hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT Franciszek Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 Wiadomo że na tak <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts