Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

KrysoW

KrysoW
 Share

Recommended Posts

Nick w chwili bana: KrysoW
Steam ID: STEAM_0:0:457113696

Link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198874493120

Nick Admina banującego: Counter

Data i godzina otrzymania bana: 24 luty 2019, godzina około 21:30

Powód bana: Nie mam pojęcia, bo nic nie pisało, ale prawdopodobnie rzekomy Wallhack...

Opis sytuacji/punkt widzenia osoby zbanowanej: No więc tak.. W dniu w/w grałem sobie na luzaku gierke. Było to na mapie Cache. Były tam 3-4 osoby, które były w grupie Steam, które miały tag [ADMIN]. Gdy wbił Counter, zostali zbanowani. Zaraz po tym przyszedł czas na mnie tylko, że ja takowego tagu nie miałem. Grałem w tej rundzie po stronie terrorystów. Byłem z bronią AWP na bombsite A a bomba leżała na midzie bo gościu się wysypał. Będąc na bombiste zostałem odcięty od shorta smołkiem więc wskoczyłem na żółtego widlaka po czym na metalową platformę pomijając smołka od góry. Zszedłem na drugą część szorta (tą za smołkiem) po drabinie na shifcie no i tutaj się zaczęło. Bomba leży w tym czasie gdzies koło ventów chyba, tak czy inaczej na midzie. Sprawdziłem czy jest ktoś za tą budką, następnie czy jest ktoś w łączniku, oraz za cementem. (oczywiście nie wchodziłem tam tylko sprawdziłem z daleka czy nikt sie nie wychyla) Stwierdziłem, że jest czysto więc wskoczyłem na białą, po czym na tą długą roletę po czym przeszedłem po niej na shifcie - nikt nie miał prawa mnie słyszeć. Logika podpowiada, że jeżeli na całym midzie nikogo nie widać, paka leży a nie sprawdziłem miejsca po lewej to można się domyślać, że ktoś tam stoi i kampi. Podszedłem do krawędzi skoczyłem obracając się w lewą stronę i BUM - typ tam był. Strzeliłem 2 noscope'y po czym zginąłem. Po chwili słyszę na mikro jak ktoś do mnie mówi ''ej KrysoW, Krysow nara''. Po czym kochany napis "ZOSTAŁEŚ ZBANOWANY' Dziękuję dobranoc. Mało profesjonalne zachowanie z strony administratora - ban po jednej akcji.

Dowody w sprawie: Nie nagrywam stale swojej gry tylko po to, żeby potem udowodnić swoją niewinność w śmiesznej apelacji po jednej akcji, którą może zrobić każdy przy odrobinie myślenia.

A więc tak: Demko oglądałam od początku i nie widzę tutaj żadnego wh ani nic innego , 1 scan przez ścianę ładnie wszedł ale i tak JusT robi to lepiej bo dla niego wchodzą wszystkie , druga akcja wgl beznadziejna bo spadłeś wręcz do tej wnęki i nie trafiłeś w gościa a nawet z opóźnieniem zacząłeś strzelać... @Counter wbiłeś na serwer , zapytałeś o admina chłopaki dla jaj odpowiedzieli " a co nie widzisz?" po czym pożegnałeś ich banem dożywotnim jak to tam ująłeś a następnie zbanowałeś @KrysoW za wh chociaż nie zadałeś sobie trudu by zobaczyć co dalej będzie się działo. Unban leci a jak ktoś jest chętny by sprawdzić demko to podaje niżej.

DEMKO :

auto0-20190124-203743-1132055583-de_cache-____W..>

1 minutę temu, Ewusia napisał:

A więc tak: Demko oglądałam od początku i nie widzę tutaj żadnego wh ani nic innego , 1 scan przez ścianę ładnie wszedł ale i tak JusT robi to lepiej bo dla niego wchodzą wszystkie , druga akcja wgl beznadziejna bo spadłeś wręcz do tej wnęki i nie trafiłeś w gościa a nawet z opóźnieniem zacząłeś strzelać... @Counter wbiłeś na serwer , zapytałeś o admina chłopaki dla jaj odpowiedzieli " a co nie widzisz?" po czym pożegnałeś ich banem dożywotnim jak to tam ująłeś a następnie zbanowałeś @KrysoW za wh chociaż nie zadałeś sobie trudu by zobaczyć co dalej będzie się działo. Unban leci a jak ktoś jest chętny by sprawdzić demko to podaje niżej.

DEMKO :

auto0-20190124-203743-1132055583-de_cache-____W..>

Dziękuję bardzo. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.