Short Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Nick zgłaszanej osoby: Maniek twitch.tv/maniek_live Steam ID zgłaszanej osoby: nie mam edit. znalazłem ;d STEAM_0:0:59353616 Powód skargi: Dostałem bana za niby skrypty na bh, a miałem skakanie na skrolu po prostu:) a powód bana niby wh lecz na serwerze powiedzał ze bana dostałem za bh. Opis sytuacji: Brak kompetencji admina Mańka spowodował ze dostałem bana za wh lecz prawdziwym powodem były niby skrypty na bh, lecz po prostu skakanie mam pod scrolem. Proszę o degradacje tego admina gdyż jest już kilka osób które bardzo narzeka na tego admina na serwerze FFA zupełnie nadużywa swoich uprawnień. Dowody: You have been banned by this server, check http://www.yourwebsite.net/ for more info. takie coś dostałem niby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm God Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 podpinam sie pod skarge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 im god tobie nic sie nie podoba na tym serverze , cały czas jedeń gracz robi patologie na serverze puszcza bindy non stop gracz janusz czy jakoś tak, ty każesz mi go nie mutować itd jak przeszkadza innym graczom tryhardujesz na serverze z prywatnym profilem nie mnie to oceniać ale dużo (cziterów) tak sobie ustawia nie piszę że ty coś masz bo nie mam na to jeszcze dowodów reansumując dostałeś bana za wh tak podczas oglądania cię zauważyłem że cały czas na mapce robisz tzw plecy i powoli wcelowujesz się w przeciwnika przez sciany robiłes to bardzo sprytnie dodatkowo cały czas skakałeś bardzo dziwne tak jakbyś, coś konfigurował, skakałeś w miejscu dużo razy bez powodu poszperałem w necie i to sie nazywa legit bh ale strefy ci nie wychodziły zostałeś w sytuacji 1vs1 dalej skakałeś i nie myślałeś żeby robić cele mapy Server ma swoje zasady teraz przejde do komendy !calladmin nadużywanie bądź report który nie ma sensu kończy się karą u mnie to 1 godzina i na dodatek nie powinno być komendy na serverze sv_alltalk 1 na koniec dodam że najwięcej patologi jest własnie na tym serverze ffa i na dodatek nie zgadzam się że ze stwierdzeniem że inni gracze się skarżyli ponieważ dbam o porządek i kulturę jak ktoś robi gnuj i ma pretensje że trzymam porządek to nie moja wina ale puszczanie bindów non stop albo kazanie komuś pisać na czacie maniek to frajer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Short Posted February 26, 2019 Author Report Share Posted February 26, 2019 Pokaz dowód jakikolwiek. Wręcz jesteś smieszny ze uważasz ze mam wh albo jakies ligt bh. Pogadaj z Daz'em ;p on mnie uczył takiego bh, wręcz jest to co najmniej śmieszne ze uważasz ze mam wh daj jakiekolwiek demko, jak ktoś jest lepszy od ciebie nie znaczy ze ma od razu wh. Jak nie wykonuje celów mapy jak szukałem przeciwnika i zabijałem tak jak trzeba. Gdzie powoli wcelowywałem się w przeciwnika jak runda była jedna i to 1 na 1 jak skakałęm to gdzie tam miałeś wcelowywanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 @Maniek36 dawaj demko ,jak nie to wpierdol. Do tego ,naucz się ,używania znaków interpunkcyjnych, bo za chuj Cię nie rozumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 ale gnUj Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 15 minut temu, PanPP napisał: ale gnUj XDDDDDDDDD Godzinę temu, SzyNa♚ napisał: @Maniek36 dawaj demko ,jak nie to wpierdol. Do tego ,naucz się ,używania znaków interpunkcyjnych, bo za chuj Cię nie rozumiem. Dokładnie, czekamy na demko Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Tam na wh latać nie trzeba bo jeden drugiemu i tak podpowiada poprzez to ,ze jest sv_alltalk 1 SzyNa♚ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Myśle ze unban ponieważ brak dowodów..gdyby był jeszcze jeden na podglądzie z Toba to beton murowany a tak 1vs1 chuja daje bo najpierw sie odpalają a później proszą o unbany bo ni maja gdzie grac ;) Tym zdaniem " CHUJ WAM W DUPE PŁACZKI " kończe ten śmieszny temat ;** SzyNa♚ and ✪ Kaiser 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Short Posted February 26, 2019 Author Report Share Posted February 26, 2019 Da radę coś podziałać dziś z ub? Nie Ukrywam jest to jedyny serwer w sumie na którym pykam w cs'a z ziomeczkami i tak trochę ciężko teraz szukac czegos fajnego... Wyjątkowo kłopotliwa sprawa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Czekamy na @Maniek36 Kiedy dostałeś tego bana? (dzień i godz.) Do tego, prosiłbym o nick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Short Posted February 26, 2019 Author Report Share Posted February 26, 2019 to mojo nick, bana dostałem dziś tj. 26.02.2019. ok. godziny.edit. 15 bardziej ѕhoяŦ ¯\_(ツ)_/¯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Wtrącać sie nie będę decyzja Mańka To zagraj na drugim koncie bo widze ze te masz nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Short Posted February 26, 2019 Author Report Share Posted February 26, 2019 to jest moje jedyne konto ;d i nie będę tworzyl bez sensu nowego konta jak tu mam prime ;/… no lipka straszna słabo ze decyzja Mańka jak zbanował zupełnie bez podstawnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Jak to Twoje jedyno konto to zostawiamy bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ otis Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Poczekamy na @maniek360 do jutra, jak nie przedstawi tu nic konkretnego to @Kolox jakbyś mógł się tym zająć Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted March 2, 2019 Report Share Posted March 2, 2019 Oglądałem to demko i odrazu widać że jesteś czysty, nie wiem o co chodziło z tym bh bo Twój movement też nie jest rewelacyjny a sam bh jest szczerze mówiąc kijowy XD. Na poważnie nie zauważyłem żebyś był młodym talentem i wybitnym aimerem ponieważ miałeś trudności z zabijaniem osób w wieku 12lat mających silwera. Nie wiem na jakiej podstawie Maniek dał bana, ale dla mnie jesteś czysty i powinien poleciec UB. Tyle ode mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted March 2, 2019 Report Share Posted March 2, 2019 Podpinam się trochę bekowo się oglądało UB leci ✪ Kolox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts