Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Admin Maniek. FFA

Short
 Share

Recommended Posts

Nick zgłaszanej osoby: Maniek twitch.tv/maniek_live

Steam ID zgłaszanej osoby: nie mam ;/edit. znalazłem ;d STEAM_0:0:59353616

Powód skargi: Dostałem bana za niby skrypty na bh, a miałem skakanie na skrolu po prostu:) a powód bana niby wh lecz na serwerze powiedzał ze bana dostałem za bh.

Opis sytuacji: Brak kompetencji admina Mańka spowodował ze dostałem bana za wh lecz prawdziwym powodem były niby skrypty na bh, lecz po prostu skakanie mam pod scrolem. Proszę o degradacje tego admina gdyż jest już kilka osób które bardzo narzeka na tego admina na serwerze FFA zupełnie  nadużywa swoich uprawnień.

Dowody: You have been banned by this server, check http://www.yourwebsite.net/ for more info. takie coś dostałem niby.

im god tobie nic sie nie podoba na tym serverze  ,  cały czas jedeń gracz robi patologie na serverze  puszcza bindy non stop gracz janusz czy jakoś tak, ty  każesz mi go nie mutować itd  jak przeszkadza innym graczom 

tryhardujesz na serverze  z prywatnym profilem nie mnie to oceniać ale dużo (cziterów) tak sobie ustawia nie piszę że ty coś masz bo nie mam na to jeszcze dowodów 

reansumując dostałeś bana za wh tak podczas oglądania cię zauważyłem że cały czas na mapce robisz tzw plecy i powoli wcelowujesz się w przeciwnika  przez sciany robiłes to bardzo sprytnie  dodatkowo cały czas skakałeś bardzo dziwne tak jakbyś, coś konfigurował, skakałeś w miejscu dużo razy bez powodu  poszperałem w necie i to sie nazywa legit bh ale strefy ci nie wychodziły   zostałeś w sytuacji 1vs1 dalej skakałeś i nie myślałeś żeby robić cele mapy 

Server ma swoje zasady teraz przejde do komendy !calladmin nadużywanie bądź report który nie ma sensu kończy się karą u mnie  to 1 godzina  i na dodatek nie powinno być komendy na serverze sv_alltalk 1 

na koniec dodam że najwięcej patologi jest własnie na tym serverze ffa  

i na dodatek nie zgadzam się że ze stwierdzeniem że inni gracze  się skarżyli ponieważ dbam o porządek i kulturę jak ktoś robi gnuj i ma pretensje że trzymam porządek to nie moja wina ale puszczanie bindów non stop albo kazanie komuś pisać na czacie maniek to frajer ? 

Pokaz dowód jakikolwiek. Wręcz jesteś smieszny ze uważasz ze mam wh albo jakies ligt bh. Pogadaj z Daz'em ;p on mnie uczył takiego bh, wręcz jest to co najmniej śmieszne ze uważasz ze mam wh daj jakiekolwiek demko, jak ktoś jest lepszy od ciebie nie znaczy ze ma od razu wh. Jak nie wykonuje celów mapy jak szukałem przeciwnika i zabijałem tak jak trzeba. Gdzie powoli wcelowywałem się w przeciwnika jak runda była jedna i to 1 na 1 jak skakałęm to gdzie tam miałeś wcelowywanie?

Myśle ze unban ponieważ brak dowodów..gdyby był jeszcze jeden na podglądzie z Toba to beton murowany a tak 1vs1 chuja daje bo najpierw sie odpalają a później proszą o unbany bo ni maja gdzie grac ;) Tym zdaniem " CHUJ WAM W DUPE PŁACZKI " kończe ten śmieszny temat ;** 

Oglądałem to demko i odrazu widać że jesteś czysty, nie wiem o co chodziło z tym bh bo Twój movement też nie jest rewelacyjny a sam bh jest szczerze mówiąc kijowy XD. Na poważnie nie zauważyłem żebyś był młodym talentem i wybitnym aimerem ponieważ miałeś trudności z zabijaniem osób w wieku 12lat mających silwera. Nie wiem na jakiej podstawie Maniek dał bana, ale dla mnie jesteś czysty i powinien poleciec UB. Tyle ode mnie. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.