❤ Ewusia Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Witam.Zaczynamy konkurs TOP 3 na serwerze 2maps: Nie będzie to nabijanie pkt. bo jak wiemy wiele osób idzie na łatwiznę (jak ja ^^)i podkłada bomby czy nabija zabójstwa w nocy.Będzie polegał on na ilości zdobytych Head'ów. Oczywiście osoby, które będą oszukiwały, pomagały sobie nawzajem zostają usunięte z konkursu i nagrodzeni odpowiednią karą.Z racji tego, że umiejętności są ważniejsze od nabijania godzin na serwerze, tak też nagrody będą odpowiednie Konkurs zaczyna się od 1 marca a kończy 1 kwietnia ( Nie nie zrobię Wam kawału ;p ) NAGRODY: 1 Miejsce : Nóż bowie (★) | Siatka safari (po testach bojowych) + VIP na 3 miesiące 2 Miejsce : AK-47 | Jaguar ( minimalne zużycie) + VIP na 2 miesiące 3 Miejsce : M4A4 | Ogień piekielny (lekkie zużycie)+ VIP na miesiąc Życzymy udanej zabawy!!! Administracja udziału nie bierze! Szyty, ✪ Vivimorte, Jaśnie Pan and 1 other 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ツJusT Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Ajaja szkoda ,że mam admina :c. A 4 i zarazem ukryta nagroda to kolacja ze mną :3 ❤ Ewusia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FRageR_11 Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Od jutra gram ❤ Ewusia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 minimalne a lekkie to jak to się różni ? XD. Fajny konkursik Ewusia, +100 do frekwencji na 2maps ❤ Ewusia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Musimy poprosic @inż. Tynka o nagłośnienie tematu na FB Pliska Tyncia ❤ Ewusia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Robię to robię, widziałam to już wczoraj ale nie mam kiedy siąść do kompa. Już piszę post Jaśnie Pan and ❤ Ewusia 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fajah Posted March 1, 2019 Report Share Posted March 1, 2019 Będzie możliwość sprawdzenia rankingu hs na serwerze jakąś komenda albo coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted March 2, 2019 Author Report Share Posted March 2, 2019 3 godziny temu, Fajah napisał: Będzie możliwość sprawdzenia rankingu hs na serwerze jakąś komenda albo coś? Na serwerze masz "rank" komende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted April 1, 2019 Author Report Share Posted April 1, 2019 ZAKOŃCZENIE KONKURSU !!!! 1 MIEJSCE - DENTHOUR 2 MIEJSCE - NEXV 3 MIEJSCE -HACIOŁEM GRATULUJE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts