Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Unban

Emzy
 Share

Recommended Posts

Nick w chwili bana: Emzy
Steam ID: STEAM_1:0:233783893

Link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198427833514/

Nick Admina banującego: Maniek

Data i godzina otrzymania bana: 03-02-19 15:32

Powód bana: wh

Opis sytuacji/punkt widzenia osoby zbanowanej:

Były 3 osoby na serverze ja jakis typ z ukrainy i maniek po 1 rundzie maniek poszedł na specta typ po tt robił co runde to samo chował sie przy wózku z sianem wiec go pushowałem po chwili ban za wh 

Dowody w sprawie:

Obejrzałem dema 2mapy wcześniej na których grałeś oraz mapę na której dostałeś bana. Nie zobaczyłem nic podejrzanego, grasz całkiem przyzwoicie, movement też niczego sobie. Niestety czasami zdarzają się pomyłki. A Ty dostaniesz najprawdopodobniej ub, lecz chyba jeszcze będziemy musieli poczekać na odpowiedź admina który Cię zbanował. 

15 minut temu, Maniek36 napisał:

wróciłem z iema dopiero teraz ktoś mi siedział na koncie prawdopodobnie włam  sprawdzę czy masz unbana dzisiaj wogóle nie byłem w csie 

hahah tak o wszedł sobie na konto akurat teraz jak Cie nie bylo i tak o sobie wszedł na serwer ffa i dal bana gosciowi bo oczywiscie wiedział ze masz tam admina beka z ciebie typie w sumie 

3 minuty temu, Ewusia napisał:

hahahah najebany chyba jestes xdDDD

tez tak sadze XD

11 godzin temu, Kolox napisał:

hahah tak o wszedł sobie na konto akurat teraz jak Cie nie bylo i tak o sobie wszedł na serwer ffa i dal bana gosciowi bo oczywiscie wiedział ze masz tam admina beka z ciebie typie w sumie 

tez tak sadze XD

Szkoda kurwa że cie nie było na iemie bo byś lepe na ryj dostał counter jest swiadkiem 

9 minut temu, Maniek36 napisał:

Szkoda kurwa że cie nie było na iemie bo byś lepe na ryj dostał counter jest swiadkiem 

Nie mówię że nie z racji tego iż jesteś 4lata starszy, lecz ja Cie nie wyzywałem tylko prosiłem o ustosunkowanie się w sprawie nadanego bana który jest oczywiście bezpodstawny jak spora część Twoich banów. A co do bicia się, nie wiem dlaczego chciałbyś to robić, może dla tego że nie potrafisz się zachowywać inaczej, słowami jest Ci trudno się uargumentować i chcesz wszystko prowadzić do przemocy. Jeżeli następnym razem będziesz nadawał bana to posiedź na spekcie tak długo aż będziesz w 100% przekonany że podejrzany cheatuje, a nie dostajesz w dupe od takiego idziesz na specta, patrzysz na niego 1-2rundy i nadajesz bana bo może sobie cheatuje, a jak nie to napisze odwołanie i dostanie UB, bo też nie o to chodzi. Serdecznie nie pozdrawiam.

8 godzin temu, Emzy napisał:

Ta wymówka ze byłeś na iemie i ktoś ci się włamał na konto mnie rozjebała po 1 skąd mógł wiedzieć na jakim servie jesteś adminem po 2 jak już chciał cie ztrolować czy zepsuć ci reputacje czy cokolwiek banował by kazdego po kolei a nie pojedyncze osoby 

Po 1 było juz napisane wyżej "ze niby dana osoba Maniek ma tu adma itd..." nie trza pisać drugi raz tego samego tekstu..Kolox to zacytował 

Po 2 dostałes Ub wiec japa w klamke i do grania bez płaczu..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.