Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Niesłuszny ban

Makoszl
 Share

Recommended Posts

Administrator Ewka nie powinna miec dostepu do banowania na serwerze poniewaz mogłem grac na serwerze 5h pod rzad gdzie byłem sprawdzany przez 2 innych administratorow i nie otrzymałem bana a gdy ona weszła po 15min niby cos zawuazyła i dostałem instant bana za niby wallhacka. A druga sprawa to bedzie ze na serwerze wystepuje bug gdzie ktos moze byc niewidzialny i po zakonczeniu rundy pojawia sie od razu i gdy ta osoba do mnie podbiegła i ja zabiłem dostałem od razu bez rzadnego sprawdzenia bana. Najwidoczniej na serwerze nie moga byc gracze z rangami typu lem supreme oraz global i tacy co robia po 40killi na mecz gracze mi mowili ze gram dobrze i nie cheatuje wiec pozdrawiam i prosze o odbanowanie kont z nickami ''MultiGamePlayGuy'' oraz ''-_-'' i przemyślenie czy ten administrator zasługuje na tą range Dziękuję ;)

Ale mnie się czepiają a nikogo nie zbanowałam kurła. A po drugie dostałeś bana na jednym koncie i jest demko a liczysz na to ,że obandują Tobie drugie bo nie słusznie? Jako początkujący gracz duzo wiesz a bywali tacy co poruszać się w grze nie potrafili , wiec talent posiadasz mocarny.I sprawdź może najpierw bany kto i za co zbanował Ciebie a nie przypierdalasz się do mnie no na jednym od Szyny a na drugim od Justa :)

Okej nie sprawdziłem banów mój błąd tylko z tego co pamiętam gdy dostałem bana od szyny to nie było go w spectach więc nie wiem skąd mógł wiedzieć o jakiejś akcji :/  bo była tylko Ewka która zareagowała krótkim "ahha" na to że zauważyłem przeciwnika i strzeliłem w jego stronę  po czym zginąłem a z drugą akcją tak samo Just był w drużynie przeciwnej i po tym jak zabiłem przeciwnika który pojawił się obok mnie nie minęło 10sekund i zostałem zbanowany bez żadnego sprawdzenia lub jakiegokolwiek pytania nie zdążyłem nawet napisać że się pojawił. Najwidoczniej trzeba grać tylko wtedy gdy żadnego admina nie ma na serwerze.

A dlatego ,że my nie musimy wchodzić na specta aby widzieć Ciebie jak grasz gdy jedno z nas zginie to może obserwować dowolnego gracza 

EDIT: Demko sobie zobaczyłam , ukrywasz sie dobrze ale małe akcje Ciebie spalaja 

Runda 4 mapa mirage :Rzucasz smoke w stronę ct na pełnej po za plantowaniu paki chcesz przejść przez smołe lecz nagle STOP i cofka bo widzisz ,że leci tam 3 typa , więc kierunek rampa ale na rampe zbliża się od tt inny ziomek i spierdalasz na ninje , kitrasz dupe i wychylasz jak gościu z rampy wybiega.Zabijasz go 

Runda 5 ta sama mapka: Zaczyna się meczyk biegniesz w stronę rampy i jeszcze jeden koleś , tamten stoi na donicy Ty widzisz gościa za ściana na blisko i chcesz rzucić molo mu lecz ten nagle chce wychylić rampę a Ty co robisz? Molo w łapie i spierdzielasz gdzie jeszcze gościu nie wyszedł... Reszty nie chce mi się pisać jak ktoś chętny może sobie sprawdzić demko , konta są nowe i jestem pełna podziwu ,że wbijasz tak szybko te rangi cyt : "Najwidoczniej na serwerze nie moga byc gracze z rangami typu lem supreme oraz global i tacy co robia po 40killi " 

Na wyższych rangach sprawdzanie pozycji i używanie słuchawek jest normalne na niższych to wallhack? Rozumiem, po 4 letnim doświadczeniu w csie chyba mam prawo wiedzieć gdzie może ustawić się przeciwnik i sprawdzić pozycję czyż nie? Na kałaszkach nie jest to chyba często widywane ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.