✪ UrseK Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Pewien [ocenzurowano] obraÂżaÂł wszystkich na pewnym kanale IRC. WiĂŞkszoÂ?Ă? ludzi uwaÂżaÂła to nawet za doÂ?Ă? zabawne, ale zabawa miaÂła siĂŞ dopiero zaczÂ?Ă?... Niebiezpieczny haker o ksywie bitchhecker postanowiÂł zaatakowaĂ? autora tej historyjki i komentarzy, znanego jako Elch. * bitchchecker (~java@euirc-a97f9137.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) * bitchchecker (~java@euirc-61a2169c.dip.t-dialin.net) has joined #stopHipHop {bitchchecker} czemu mnie wykopaliÂ?cie {bitchchecker} nie potraficie normalnie rozmawiaĂ? {bitchchecker} odpowiedzcie! {Elch} nie wykopaliÂ?my ciĂŞ {Elch} miaÂłeÂ? ping timeout: * bitchchecker (~java@euirc-a97f9137.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) {bitchchecker} jaki ping czÂłowieku? {bitchchecker} timing mojego pc jest prawidÂłowy {bitchchecker} mam nawet dst {bitchchecker} zabanowaÂłeÂ? mnie {bitchchecker} przyznaj to sukinsynu {HopperHunter|afk} LOL {HopperHunter|afk} kurde, ale jesteÂ? gÂłupi, DST^^ {bitchchecker} zamknij siĂŞ MAMY DST! {bitchchecker} juÂż od dwĂłch tygodni {bitchchecker} jak wÂłÂ?czasz kompa to pokazuje siĂŞ komunikat od windowsĂłw, Âże zastosowano DST {Elch} JesteÂ? prawdziwym ekspertem do komputerĂłw {bitchchecker} zamknij siĂŞ bo ciĂŞ zhakujĂŞ {Elch} ok, juÂż jestem cicho, tylko nie pokazuj nam jakim jesteÂ? dobrym hackerem {bitchchecker} podaj mi swoj numer sieciowy chlopie i jestes martwy {Elch} to chyba 129.0.0.1 {Elch} albo moÂże 127.0.0.1 {Elch} tak, wÂłaÂ?nie: 127.0.0.1 Czekam na twĂłj wielki atak {bitchchecker} za piĂŞĂ? minut wykasujĂŞ ci twardziela {Elch} Zaczynam siĂŞ baĂ?... {bitchchecker} zamknij siĂŞ, juÂż ciĂŞ nie ma {bitchchecker} mam taki program gdzie wprowadzĂŞ twĂłj IP i leÂżysz {bitchchecker} poÂżegnaj siĂŞ {Elch} z kim? {bitchchecker} z samym sobÂ? koleÂ? {bitchchecker} buy buy {Elch} CaÂły dr¿ê na myÂ?l co taki wielki Hack0rs moÂże mi zrobiĂ? * bitchchecker (~java@euirc-61a2169c.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) To co siĂŞ staÂło byÂło oczywiste: goÂ?ciu wprowadziÂł wÂłasny adres IP do swojego Wielkiego Programu HakujÂ?cego i doprowadziÂł do padu wÂłasnego systemu. TrochĂŞ mu ten atak nie wyszedÂł. MyÂ?laÂłem, Âże mam z nim spokĂłj, ale dobry haker nigdy siĂŞ nie poddaje. Po dwĂłch minutach wrĂłciÂł... * bitchchecker (~java@euirc-b5cd558e.dip.t-dialin.net) has joined #stopHipHop {bitchchecker} koles masz szczĂŞÂ?cie, Âże mĂłj komp padÂł bo byÂłoby po tobie {Metanot} {Elch} bitchchecker: WiĂŞc sprĂłbuj znowu... Mam nadal ten sam IP: 127.0.0.1 {bitchchecker} aleÂ? ty gÂłupi {bitchchecker} powiedz buy buy {Metanot} ach, [cenzura] siĂŞ {bitchchecker} buy buy elch * bitchchecker (~java@euirc-b5cd558e.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) NapiĂŞcie rosÂło... Czy po tych dwĂłch wpadkach bĂŞdzie potrafiÂł doprowadziĂ? do padu MĂ?J komputer? CzekaÂłem lecz nic siĂŞ nie dziaÂło. PoczuÂłem ulgĂŞ... MinĂŞÂło caÂłe szeÂ?Ă? minut zanim przygotowaÂł nastĂŞpny atak. ByÂł Hackerem ÂłamiÂ?cym zabezpieczenia najwiĂŞkszych baz danych, wiĂŞc tym razem juÂż wiedziaÂł, co siĂŞ staÂło. * bitchchecker (~java@euirc-9ff3c180.dip.t-dialin.net) has joined #stopHipHop {bitchchecker} elch ty sukinsynu {Metanot} bitchchecker ile masz lat? {Elch} co jest bitchchecker? {bitchchecker} masz frie wal {bitchchecker} fire {Elch} moÂże, nie wiem {bitchchecker} mam 26 {Metanot} takie zachowanie w wieku 26 lat? {Elch} jak siĂŞ dowiedziaÂłeÂ? o tym firewallu? {bitchchecker} bo twĂłj pedalski fire przekierowaÂł mĂłj sygnaÂł do mnie {bitchchecker} bÂ?dÂĽ facetem, wyÂłÂ?cz to gĂłwno {Elch} fajne, nie wiedziaÂłem, Âże to moÂżliwe. {bitchchecker} wtedy mĂłj wirus zniszczy twojego pcta koleÂ? {Metanot} hakujecie siĂŞ chÂłopaki? {Elch} tak bitchchecker prĂłbuje mnie zhakowaĂ? {Metanot} ej bitchchecker jeÂ?li jestes hakerem to musisz obejÂ?Ă? firewalla, nawet ja wiem jak to zrobiĂ? {bitchchecker} tak koles, hakuje elcha ale ten cienias ma firewalla {Metanot} jakiego masz firewalla? {bitchchecker} jak dziewczynka {Metanot} firewall to norma i prawdziwy haker musi umieĂ? sobie z nim poradziĂ?... dziewczynkol^^ {He} Bitch daj se jacksona (przypis tÂłumacza: ) i wyluzuj. Pozwalasz siĂŞ sprowokowaĂ? i dajesz tym dzieciaczkom nowe powody do Â?miechu {bitchchecker} wyÂłÂ?cz firewalla to wyÂ?le ci wirusa [ocenzurowano] {Elch} Nieee {Metanot} ej bitchchecker czemu on ma wyÂłÂ?czaĂ?, ty powinienes to zrobiĂ? {bitchchecker} boisz siĂŞ? {bitchchecker} nie bĂŞdĂŞ hakowaÂł jak on siĂŞ chowa jak dziewczynka za firewalleml {bitchchecker} elch wyÂłÂ?cz twĂłj @!#$ ! {Metanot} chciaÂłbym tu coÂ? powiedzieĂ?, czy znasz definicjĂŞ hackingu??? jak on wyÂłÂ?czy firewalla to bĂŞdzie jak zaproszenie i to nie ma nic wspĂłlnego z hackingiem {bitchchecker} siedÂĽ cicho {Metanot} {bitchchecker} moja babcia uÂżywa fire a {bitchchecker} a ty cieniasie myÂ?lisz, Âże jesteÂ? cool ale nie masz odwagi ÂłaziĂ? po sieci bez fire a? Nazywa mnie dziewczynkÂ? i mĂłwi, Âże tylko jego babcia uÂżywa firewalla. Wiem, Âże starsi ludzie sÂ? o wiele inteligentniejsi od mÂłodych ale nie mogÂłem tego tak zostawiĂ?. Aby sprawdziĂ? jego umiejĂŞtnoÂ?ci postanowiÂłem go okÂłamaĂ?. Nie mam firewalla, tylko router. ZostawiÂłem wszystko tak jak jest... {Elch} bitchchecker, kolega pokazaÂł mi jak wyÂłÂ?czyĂ? firewalla. MoÂżesz zaczynaĂ? {Metanot} bitchhacker can’t hack {Black{TdV}} Âładna gra s³ów {bitchchecker} czekaj koleÂ? {Elch} bitchchecker: czekam na twĂłj atak! {Metanot} mĂłwie wam, Âże to nie haker {bitchchecker} koleÂ? chcesz wirusa? {bitchchecker} podaj mi twĂłj IP to wykasujĂŞ ci twardziela {Metanot} daj se siana sam jestem hakerem i wiem jak siĂŞ zachowuja hakerzy a ty na 100.00% nie jesteÂ? hakerem.^^ {Elch} 127.0.0.1 {Elch} Âłatwizna {bitchchecker} lolololol ty gÂłupku, zaraz ciĂŞ zaÂłatwiĂŞ {bitchchecker} i juÂż pierwsze pliki znikajÂ? being deleted {Elch} mamuniu... {Elch} sprawdzĂŞ W panice odpaliÂłem Explorera, serce waliÂło mi jak mÂłot. CzyÂżbym go nie doceniaÂł? {bitchchecker} nie ma juÂż ratunku sukinsynu {Elch} oj niedobrze {bitchchecker} elch ty durniu, twojego dysku g: juÂż nie ma {Elch} tak, nic na to nie mogĂŞ poradziĂ? {bitchchecker} a za 20 sekund zniknie f: Tak. To byÂła prawda. Nie miaÂłem dyskĂłw G: and F:. Czy w ogĂłle kiedykolwiek miaÂłem takie dyski? NiewaÂżne, nie miaÂłem czasu na myÂ?lenie. ByÂłem przeraÂżony, a bitchchecker uspokajaÂł mnie odniesieniami do muzyki: {bitchchecker} tupac rules {bitchchecker} elch sukinsynu f: juz nie masz i e: teÂż Dysk E O mĂłj BoÂże... Tam byÂły wszystkie gry. I zdjĂŞcia z wakacji. SprawdÂĽmy... No wszystko jest. Ale haker mĂłwi, Âże to wymazaÂł... A moÂże to siĂŞ nie dzieje na moim komputerze? {bitchchecker} d: wykasowany w 45% o lolololol {He} czemu meta nic nie mowi {Elch} prawdopodobnie tarza sie po podlodze ze smiechu {Black{TdV}} {bitchchecker} nie masz juÂż d: {He} dalej CWELU GoÂ?Ă? jest niezÂły. Przypuszczalnie wykasowaÂł mi CD-ROM! ZamieniÂł mojego starego CDka na nagrywarkĂŞ!! Ale jak tego dokonaÂł? MuszĂŞ go zapytaĂ?. TrochĂŞ go oÂ?mieliĂ?. Sam udziela mi porad jak uniknÂ?Ă? takich katastrof na twardych dyskach. {bitchchecker} elch chlopie aleÂ? ty gÂłupi, nigdy nie dawaj twojego ip nikomu w internecie {bitchchecker} dysk c: 30 percent Czy powinienem mu powiedzieĂ?, Âże to nie mĂłj komputer atakuje? * bitchchecker (~java@euirc-9ff3c180.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) Za pó¼no... ByÂła 20:22 gdy zobaczyliÂ?my ostatni wpis hakera o imieniu "bitchchecker". Widzimy, Âże miaÂł "Ping timeout". Od tamtej pory go nie widziano... pewnie to przez zmianĂŞ czasu na letni... Kilka s³ów wyjaÂ?nienia dla mniej zorientowanych w temacie hackowania: 127.0.0.1 to zawsze adres IP komputera, ktĂłrego uÂżywasz. Jakiekolwiek komendy skierowane pod ten adres wrĂłcÂ? do komputera, ktĂłry te komendy wysyÂła. DST to daylight saving time czyli zmiana czasu na zimowy i letni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 yeaÂ?Ă?;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Âłoboze ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 o leze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Kurwa mac, dlatego mi kompa rozjebalo :roll: :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 wĂłdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanya Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Boss :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts