❤ Vortea Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Imie : Basia (Basiom) Wiek : Kto ma wiedzieć ten wie Nick w cs'e : Rysiu Peja STEAM ID : STEAM_1:1:106071220 Średnio godzin w tygodniu? : 30 Ile grałaś na naszym serwerze DeathRun? : Dawno temu długo admin 2 razy xdd Czy miałaś kiedyś admina? : Miałam Gdzie? : Tu 2 razy i na mniejszych nieistniejących już serwerowniach Znajomość regulaminu (skala 1/10): 10/10 pomagałam przy pisaniu Znajomość moda i umiejętność używania admina (skala 1/10) : 8/10 Co możesz zaoferować w rozwoju serwera? : Przede wszystkim rozwój, nowe pomysły, dobry klimat i zabawe Dlaczego ty? : Ponieważ jestem bardzo związana z tą serwerownią i widząc, że znów ożywa chce pomóc i dalej uczestniczyć w tej społeczności. Mam sporo pomysłów i jestem ogarnięta i potrafię uspokoić serwer bez używania komend. Nie ma nikogo z kim bym się nie umiała dogadać, spokojnie potrafię wyjaśnić sprawę i nie napędzać gówno burzy. Gram w cs go już dobre 4 lata. Potrafię zachować kulturę i uczyć jej niegrzecznych graczy :p. Kilka osób mnie stąd kojarzy pod nickiem Vortea, na którym grałam przez większość czasu tu spędzonego. Przez długi czas gry tutaj wciąż brak najkrótszego bana [ Dowodzik ]. O samej sobie za wiele rozpisywać się nie będę, ponieważ uważam, że człowieka trzeba poznać na żywo, a nie z opisu. Nowym jak i starym graczom chętnie udzielę pomocy i rady. Każdego gracza traktuje równo. Zdaje sobie całkowicie sprawę z obowiązków admina i jestem w stanie im podołać. Będąc na serwerze głos zawsze włączony jak i wzrok więc nic mi nie umknie. Czy będę dawał Składkę na admina? : Tak Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Coś tam słyszałam dobrego o Tobie ,wiec jak najbardziej na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Pamiętam osóbkę. Na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny. Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Również jestem na tak, zaradna, zna tryb, potrafi ogarnąć graczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vivimorte Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 Stara wyjadaczka Na pewno da sobie radę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 8 godzin temu, Zimny. napisał: Również jestem na tak, zaradna, zna tryb, potrafi ogarnąć graczy Jeżeli tak jest jak mówisz, nie ma na co czekać, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny. Posted March 8, 2019 Report Share Posted March 8, 2019 ✪ Vivimorte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts