Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie - Basiom

Vortea
 Share

Recommended Posts

Imie : Basia (Basiom)

Nick w cs'e : Rysiu Peja

STEAM ID : STEAM_1:1:106071220

Średnio godzin w tygodniu? : 30

Ile grałaś na naszym serwerze DeathRun? : Dawno temu długo admin 2 razy xdd

Czy miałaś kiedyś admina? : Miałam

Gdzie? : Tu 2 razy i na mniejszych nieistniejących już serwerowniach 

Znajomość regulaminu (skala 1/10): 10/10 pomagałam przy pisaniu :)
Znajomość moda i umiejętność używania admina (skala 1/10) : 8/10

Co możesz zaoferować w rozwoju serwera? : Przede wszystkim rozwój, nowe pomysły, dobry klimat i zabawe 

Dlaczego ty? : Ponieważ jestem bardzo związana z tą serwerownią i widząc, że znów ożywa chce pomóc i dalej uczestniczyć w tej społeczności. Mam sporo pomysłów i jestem ogarnięta i potrafię uspokoić serwer bez używania komend. Nie ma nikogo z kim bym się nie umiała dogadać, spokojnie potrafię wyjaśnić sprawę i nie napędzać gówno burzy. Gram w cs go już dobre 4 lata. Potrafię zachować kulturę i uczyć jej niegrzecznych graczy :p.  Kilka osób mnie stąd kojarzy pod nickiem Vortea, na którym grałam przez większość czasu tu spędzonego. Przez długi czas gry tutaj wciąż brak najkrótszego bana [ Dowodzik ]. O samej sobie za wiele rozpisywać się nie będę, ponieważ uważam, że człowieka trzeba poznać na żywo, a nie z opisu. Nowym jak i starym graczom chętnie udzielę pomocy i rady. Każdego gracza traktuje równo. Zdaje sobie całkowicie sprawę z obowiązków admina i jestem w stanie im podołać. Będąc na serwerze głos zawsze włączony jak i wzrok więc nic mi nie umknie. :) 

Czy będę dawał Składkę na admina? : Tak

•  

• Zimny. locked and unlocked this topic
  • Zimny. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.