I'm God Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 Nick w chwili bana: I'm GodSteam ID:STEAM_0:1:466782541 Link do profilu:https://steamcommunity.com/profiles/76561198893830811/ Nick Admina banującego: Kolox Data i godzina otrzymania bana:03-15-19 14:54 Powód bana: aimbot Opis sytuacji/punkt widzenia osoby zbanowanej: no wsm nw co tu dać wczoraj kolox pisał do mnie na pv pytal o konta o fecita podalem mu potem gdzies do 6 rano od jakiej 23 gralem sobie a dzis wchodz i jeb ban za aima niby xd mowiłem mu niech zobaczy przez spect bo na gotv jest inny tick no ale Dowody w sprawie:https://wiejska-chata.pl/bans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:466782541&advType=steamid&Submit Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 XDDD Pewnie lepsze smolki na Mirku umiales od koloxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ otis Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 bana nałożył kolox, ale na moją prośbe. Musisz troche lepiej skonfigurować aimbota bo troche to widać jak dociąga na głowę i szarpie Możesz się tłumaczyć że gotv ma inny tick, ale to nie zmienia faktu, że jesteś jedyną osoba na serwerze której celownik się tak zachowuje. Mógłbym już ten temat zamknąć, ale zostawię Ci temat otwarty, żebyś miał miejsce na płacz i lament ✪ Kaiser 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 Nie martw sie mam tez demko tylko czekałem aż ktoś w końcu da Ci tego bana ;* Wiec jestem ZA ! ✪ Kaiser 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 ja też miałem dowody lecz z kapitanem sikorem zbieralismy ich jeszcze więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted March 19, 2019 Report Share Posted March 19, 2019 A więc ban jak najbardziej słuszny. Myślę że dość czasu czekaliśmy na odpowiedź ale to się nie stało, więc zamykam temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts