Maniek36 Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 Gratulacje wygranej lecz w tym meczu dużo razy złamano regulamin . Zabrania się używania nazw oraz opisów o wulgarnej treści, a wszelkie zmiany nicku podczas trwania rozgrywek Wiejskiej Ligi są surowo zabronione i grożą dyskwalifikacją gracza lub całej drużyny. Zakazuje się wyzywania drużyny przeciwnej podczas trwania meczu. Zabrania się jakichkolwiek wulgarnych treści w stronę administratorów. Każdy z uczestników Turnieju zobowiązany jest do zaznajomienia się z Regulaminem oraz jego przestrzegania. Przystąpienie do rozgrywek równoważne jest akceptacji postanowień Regulaminu oraz z jego późniejszymi zmianami. @Klaun@ASDFpro Post napisałem tylko za prośbą moich teameatów @edit to prawda mecz wyrównany nadający sie na finał, lecz zasady po coś są zapisane . kanter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-şhággŷyŷ- Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 Skomentuje to tak, Byłem lekko sfrustrowany organizacją serwera oraz powtórzeniem pierwszego meczu.. cóż emocje poniosły... Wyzwiska mogę nazwać "Friendly Banterem", iż padały one też w naszym kierunku. Ponadto, na wielu lanach też nie można wyzyać przeciwników, a jednak po dobrej akcji padają różne słowa typu "jazda z kurwami" Jak dla mnie mecz był dobry, a nas mogliście poprostu zmutować. @edit Co do wulgaryzmów w kierunku administratorów, myślę, że padały one tylko od jego kolegów i wyglądało na to, że on sam je akceptuje. Pozdrawiam cieplutko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niakon Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 9 minut temu, -şhággŷyŷ- napisał: Skomentuje to tak, Byłem lekko sfrustrowany organizacją serwera oraz powtórzeniem pierwszego meczu.. cóż emocje poniosły... Wyzwiska mogę nazwać "Frienldy Banterem", iż padały one też w naszym kierunku. Ponadto, na wielu lanach też nie można wyzyać przeciwników, a jednak po dobrej akcji padają różne słowa typu "jazda z kurwami" Jak dla mnie mecz był dobry, a nas mogliście poprostu zmutować. Pozdrawiam cieplutko Witam, otóż osobiście chciałbym powiedzieć, że prowokacje ze strony drużyny "RemontyWCH" szły w naszą strone od momentu rozpoczęcia pierwszej mapy lecz nie mam chłopakom tego za złe rozumiem emocje. Uważam że gdy admin zareagował i zmutował wszystkich zawodników, dopiero można było rozpocząć gre Podsumowując moją krótką wypowiedź, myśle że aby turniej dobrze funkcjonował admin powinien kontrolować słowa wybranych osób i poszczególne mutować lub dawać ostrzeżenia ponieważ obie drużyny nie zachowywały się w pełni czysto i sportowo Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 To tam admin się wypowie jak zasady były łamane :v. Jebac koloxa <3 -şhággŷyŷ- 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 Tam dodam zamiast edit <jebać kantera> remonty>jakiś tam niemiecki rzemp Nie można zmieniać nicku ani kutasa ani żony mamy. Co wyy odjaniepwalacie córki kantera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyPa Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 Drużyna zawsze stara się wyprowadzić drużynę przeciwną z równowagi. Nie ukrywam, że my także próbowaliśmy to zrobić i nam się udało. Więc to, że prowokowaliśmy ma sie nijak do regulaminu bo to Wy nie wytrzymaliście i zaczęliście nas obrażać Nie jesteśmy w przedszkolu, żeby się licytować kto zaczął a kto nie. Daliście się sprowokować, jednakżę nie użyliśmy żadnego wulgaryzmu ani obrażliwego słowa w Waszą stronę, co tylko pokazuje, że psychicznie byliście słabo nastawieni na tę rozgrywkę i nie wytrzymyliście więc wina jest po Waszej stronie Mam nadzieje, że rozjaśniłęm co niektórym główki. Pozdro i dzięki za meczym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-şhággŷyŷ- Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Jeżeli już chcemy walczyć i egzekwować regulamin, to obie drużyny zachowywały się niestosownie i myślę, że nie ma kto bardziej go złamał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Dzisiaj wieczorem wleci analiza sytuacji. Będziemy badać sprawę od początku streama. SzyNa♚ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Ale zadyma jak za czasów średniowiecza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Dobrze, więc po dokładnej analizie i odwołaniu do regulaminu, stwierdza się, że drużyny, które grają pod nazwami: "Panzerkampfwagen" oraz "Ekipa remontowa" zostaną w dniu dzisiejszym tj. 18.03.2019 zdyskwalifikowani z Wiejskiej Ligi, odwołując się do pkt nr 4.5, który mówi jasno: Zabrania się używania nazw oraz opisów o wulgarnej treści. Kilka screenów dowodowych: Obie drużyny złamały regulamin, dlatego też obie drużyny zostały wydalone z ligi. Nie może być tak, że jest stream, a wy taką dzicz na czacie odpierdalacie. Wiem, moja wina, że się spóźniłem, ale to nie jest pretekst do tego, że macie się obrzucać błotem. Idąc dalej, drugi półfinał, który ma się odbyć w niedzielę (24.03.2019) godz. 16:40 zostanie przekształcony w wielki Grand Finał Ligi Wiejskiej sezonu 2! System będzie oparty na BO5, czyli Best of 5. Drużyna "M jak Masno Ni" zmierzy się z drużyną "Urzędnicza". Temat otwarty dla dyskusji, ale decyzja zostaje podjęta i nie jest do zmiany. Proszę o wypowiadanie się z kulturą i odniesieniem do tematu. Pozdrawiam i życzę powodzenia w finale. PS. Dorzucam link do reruna: Transmisja meczu od 2:00:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Gratuluję mądrej decyzji. Życzę powodzenia w wielkim finale chłopcy! Przyjmuje na klate ciężar porażki ;/. Remonty out. SzyNa♚ and ♔ Counter 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Finał jednak w systemie BO3! Zapowiedź meczu niebawem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-şhággŷyŷ- Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Dobra jebac was, ta siec i lige... Walka o nic, nawet nie wiadomo jakie nagrody byly za wygranie... Tylko czas zmarnowany, dostali w pizde, rozplakali sie i poszli sie poskarzyc... Nie pozdrawiam, bo zimno. ✪ Kaiser, SzyNa♚, Lubię Gdy się uśmiechasz and 2 others 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Token Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 widac frustracje zawodnika wyzej no niestety sekretna nagroda jaka jest wycieczka do wadowic nie trafi w wasze lapska tylko ja se pojade z timkiem hehehehehehe latwa ta liga pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-şhággŷyŷ- Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Rozjebani i pozamiatane. Dziękuję dobranoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 @Token szybko nagrody nie dostaniecie, my się nie poddamy. Pytanie tylko jak u was z moralami. Pozdrawiam i nie oddamy tej wygranej! Esposito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 39 minut temu, -şhággŷyŷ- napisał: Dobra jebac was, ta siec i lige... Walka o nic, nawet nie wiadomo jakie nagrody byly za wygranie... Tylko czas zmarnowany, dostali w pizde, rozplakali sie i poszli sie poskarzyc... Nie pozdrawiam, bo zimno. Typ, który był jeden z największych toxicow, typ który płacze o to i o tamto, teraz JEBAĆ SIEĆ, JEBAĆ SIEĆ, nikt Ci nie kazał tu się pokazywać, nie pozdrawiam i dowidzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floater Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Nie zachowujmy sie jak dzieci w koncu to jest wiejska. Kazdy sie tu wyzywa intencjonalnie badz tez nie. Ludzie wy naprawde chcecie popsuc wiejska lige tylko dlatego, ze zaczeli sie wyzywac na streamie, ktorego i tak ogladalo pewnie z max 20 osob? Badzmy realistami poki co najbardziej oberwala moim zdaniem serwerownia swoja jakze niecodzienna postawa SyPa and N0rth 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 2 minuty temu, Floater napisał: Nie zachowujmy sie jak dzieci w koncu to jest wiejska. Kazdy sie tu wyzywa intencjonalnie badz tez nie. Ludzie wy naprawde chcecie popsuc wiejska lige tylko dlatego, ze zaczeli sie wyzywac na streamie, ktorego i tak ogladalo pewnie z max 20 osob? Badzmy realistami poki co najbardziej oberwala moim zdaniem serwerownia swoja jakze niecodzienna postawa Po to robimy regulamin, żeby go przestrzegać tak? Po co są regulaminu na wiejskie? Żeby sobie tak leżały? ... SzyNa♚ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floater Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 ale czy ja mam cos do regulaminu? ja poprostu powiedzialem ze imo bezsensowne jest karanie za wyzwiska podane na screenie lub podobne. Czy ktos nie moze spac przez te wyzwiska powiesil sie czy inny chuj? Nie rozumiem tej sytuacji. Przeciez chlop wyraznie napisal: 17 godzin temu, SyPa napisał: Drużyna zawsze stara się wyprowadzić drużynę przeciwną z równowagi. Nie ukrywam, że my także próbowaliśmy to zrobić i nam się udało. Więc to, że prowokowaliśmy ma sie nijak do regulaminu bo to Wy nie wytrzymaliście i zaczęliście nas obrażać podkreslam wazne slowo jakby ktos nie zrozumial 17 godzin temu, SyPa napisał: prowokowaliśmy SyPa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 1 minutę temu, Floater napisał: ale czy ja mam cos do regulaminu? ja poprostu powiedzialem ze imo bezsensowne jest karanie za wyzwiska podane na screenie lub podobne. Czy ktos nie moze spac przez te wyzwiska powiesil sie czy inny chuj? Nie rozumiem tej sytuacji. Przeciez chlop wyraznie napisal: podkreslam wazne slowo jakby ktos nie zrozumial Dlatego za prowokację druga drużyna została też zdyskwalifikowana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floater Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 chyba najwidoczniej nie rozumiesz o co mi chodzi wiec uproszcze cala tresc do minimum. Na chuj dyskwalifikacja obu druzyn skoro op a za razem gracz jednej z druzyn nie przyszedl i nie powiedzial: ej boli mnie serce bo mnie zwyzywali a na dodatek jego teammate dodal ze sami prowokowali pzkpf do bitki slownej. imo to wyzywanie sie to jest wymowka do przejscia dalej ale jako iz koledzy najwyrazniej nie sa na tyle bystrzy aby zaobserwowac swoje zachowanie cos im nie wyszlo. SyPa and N0rth 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyPa Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 W regulaminie nie ma nic o prowokowaniu. Jest to nadinterpretacja regulaminu, gdyż nie użyliśmy żadnych obraźliwych czy wulgranych słów w ich kierunku. Więc jak mamy się czepiać szczegółów, to my nie powinniśmy dostać dyskwalifikacji za PROWOKOWANIE bo nic takiego w regulaminie NIE MA. Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floater Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 3 godziny temu, Counter napisał: @SyPa skoro to jest prowokacja to w takim razie zycze powodzenia na przyszlej rozmowie o prace zachowujac taka kulture wypowiedzi Poki co nadal nie uzyskalem sensownej odpowiedzi na moje pytanie nie liczac tej papki ktora wlasnie wyplules N0rth 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyPa Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Just now, Floater said: @SyPa skoro to jest prowokacja to w takim razie zycze powodzenia na przyszlej rozmowie o prace zachowujac taka kulture wypowiedzi Poki co nadal nie uzyskalem sensownej odpowiedzi na moje pytanie nie liczac tej papki ktora wlasnie wyplules Polecałbym włączyć stream od 2:00:00 i zobaczyć ile mięsa poszło w naszą stronę i szło przez wszystkie 3 mapy Po 3 godzinach wyzwisk w naszą strone koledze puściły nerwy a Wy bezkarnie nas cisneliście cały czas. Pozdro z fartem mordo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts