Voyt3k Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 DziÂ?. Mapa cbble? Gram na mapce, pionki z mej druzyny ida na 1y ogien padaja obok mnie jak muchy a ja se skanuje ciagle sciane wiec i trafiam cos czasem. Po co mam pchac sie do przodu, dobijalem, staty dobre ale znudzilo mi sie to wyszedlem. Wracam 30min pozniej. Patrze ban za wh. hahahahahahaha Â?miech na sali, jak ktos jest pro i na sluchawki skanuje i raz na 10skanow cos ustrzeli to wh. Dzieci nauczcie sie grac! widze malo gracie na pro servach, zagrajcie np na STER gaming. Fraga nie uwalicie, macie dzieci za admow widze, co wogole nie wiedza o co biega w csie. Paietam czasy jak neo i luq nie dali rady grac w csa. ZAWSZE dostawali bana pare min po wejsciu na serv za wh. Widze tu to samo , nie pograsz chwili i odrazu czit jak umiesz grac;/ Odbanujcie mnie bo to bylo chamskie i nie sluszne: STEAM_0 : 1 : 19070056 ps. widze ze ban na india od 2B3. Tyle ze jak mapa sie zaczela to wyszedlem wyklinajac ja, moze za klniecie na mape ban? na pewno nie za wh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 po 1 mapa czas admin po 2 nie jestes ani luq ani neo po 3 admini sa prawdopodobie starsi od ciebie po 4 z tym ze jestes pro to nie wiem;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 daj demo rzotkiew... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 sciagam zaraz bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 moge tutaj zacytowac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Paietam czasy jak neo i luq nie dali rady grac w csa. ZAWSZE dostawali bana pare min po wejsciu na serv za wh. Widze tu to samo , nie pograsz chwili i odrazu czit jak umiesz grac;/ . Dawnooooooooo, oj dawno z takim debilem rozmowy nie bylo... Naszczescie Dobry Pan Nasz ÂŁaskawy StwĂłrca, narobil kurwa DURNI, no bo jak inaczej mozna to nazwac? WYPIERDALAC, BAN ZOSTAJE I CHUJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 za takie smarkowate zachowanie pana "dorosÂłego" perm za durne texty ktore podpowiada mu pewnie przedszkolanka :> won gĂłwniarzu bo w piaskownicy sa mistrzostwa robienia babek :> a po drugie porĂłwnuje sie do luqa hahahah master off Cs poklony mistrzu i przepraszamy za bana jak ty taki dobry jestes i niedocenilismy twojej klasy !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 WON KURWA SCIERWO SMARKATE i btw ... WysÂłany: Dzisiaj 0:28 po 1 mapa czas admin po 2 nie jestes ani luq ani neo po 3 admini sa prawdopodobie starsi od ciebie po 4 z tym ze jestes pro to nie wiem;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
2b3 Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 demkon z awp india i cble poprosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 india niezle masz te sluchawki skoro slyszysz typa za skrzynka na 2 koncu mapy jak z za niej wyskakuje ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Przeciesz napisaÂł Âże nie graÂł na indi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 dogadali sie chlopcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 gral;] kurwa obejrzalem demko z indi niech nie pierdoli;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 GraÂł graÂł. I pÂłakaÂł przez 10 rund Âżeby mu zmieniĂ?, bo on nie lubi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 ps. widze ze ban na india od 2B3. Tyle ze jak mapa sie zaczela to wyszedlem wyklinajac ja, moze za klniecie na mape ban? na pewno nie za wh. To na huj tak pisze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 gral cala mape Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 To strasznie sie usprawiedliwiÂł wciskaniem kitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 cbble Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 To za jakÂ? mape on w koĂ?cu bana wyÂłapaÂł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 za caloksztalt a bana dostal na awp_india. kurwa odlgadac demka a nie pierdolicie farmaznoy jak nic nie wiecie... ogladac potem komentowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 No goÂ?Ă? graÂł wg mnie bardzo podejrzanie. DuÂżo skanĂłw wchodziÂło, ja obrywaÂłem banie za kaÂżdym razem jak wybiegaÂł skÂ?dÂ?. CoÂ?tam siĂŞ chwaliÂł, Âże jakieÂ? turnieje wygrywaÂł, ale wg mnie to jednak za duÂżo wiedziaÂł... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 pare akcji bardzo ciekawych, mi najbardziej podoba sie ta jak rozwala typka ktory wyskoczyl zza skrzynki tyle ze on ubiegl go, ale co tam pewnie slyszal z 2 konca mapy przy strzelajacych i biegajacych kolegach zdruzyny;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 obejÂżaÂłem 6 pierwszych rund na indi i smiaÂło twierdze Âże typek miaÂł sv_Â?ciany 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voyt3k Posted January 17, 2009 Author Report Share Posted January 17, 2009 ÂŻal sv_Â?ciany, widzĂŞ lufĂŞ jak sterczaÂła wczeÂ?niej jak typ siĂŞ schowaÂł to czekam aÂż wychyli siĂŞ, ewentualnie skanuje. Wyzywacie mnie a to Â?wiadczy o waszym poziomie dzieciĂŞcym bo ja mam 24 lata. A ten typ co skomentowaÂł tekst o luq i neo to jest masakrytycznie ÂżaÂłosny. 9 lat szczyl ma. Na Â?wiecie CiĂŞ nie byÂło jak zaczynaÂłem przygode z csem! Wh nie mam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 ÂŻal sv_Â?ciany, widzĂŞ lufĂŞ jak sterczaÂła wczeÂ?niej jak typ siĂŞ schowaÂł to czekam aÂż wychyli siĂŞ, ewentualnie skanuje. Wyzywacie mnie a to Â?wiadczy o waszym poziomie dzieciĂŞcym bo ja mam 24 lata.A ten typ co skomentowaÂł tekst o luq i neo to jest masakrytycznie ÂżaÂłosny. 9 lat szczyl ma. Na Â?wiecie CiĂŞ nie byÂło jak zaczynaÂłem przygode z csem! Wh nie mam! fakty mowia co innego WYPIERDALAJ KURWA DUPNY 24 LATKU Z SIECZKA W DUPIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts