Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Admini dzieci?

Voyt3k
 Share

Recommended Posts

DziÂ?.

Mapa cbble?

Gram na mapce, pionki z mej druzyny ida na 1y ogien padaja obok mnie jak muchy a ja se skanuje ciagle sciane wiec i trafiam cos czasem. Po co mam pchac sie do przodu, dobijalem, staty dobre ale znudzilo mi sie to wyszedlem.

Wracam 30min pozniej. Patrze ban za wh. hahahahahahaha

Â?miech na sali, jak ktos jest pro i na sluchawki skanuje i raz na 10skanow cos ustrzeli to wh. Dzieci nauczcie sie grac! widze malo gracie na pro servach, zagrajcie np na STER gaming. Fraga nie uwalicie, macie dzieci za admow widze, co wogole nie wiedza o co biega w csie.

Paietam czasy jak neo i luq nie dali rady grac w csa. ZAWSZE dostawali bana pare min po wejsciu na serv za wh. Widze tu to samo , nie pograsz chwili i odrazu czit jak umiesz grac;/

Odbanujcie mnie bo to bylo chamskie i nie sluszne: STEAM_0 : 1 : 19070056

ps. widze ze ban na india od 2B3. Tyle ze jak mapa sie zaczela to wyszedlem wyklinajac ja, moze za klniecie na mape ban? na pewno nie za wh.

Paietam czasy jak neo i luq nie dali rady grac w csa. ZAWSZE dostawali bana pare min po wejsciu na serv za wh. Widze tu to samo , nie pograsz chwili i odrazu czit jak umiesz grac;/

.

Dawnooooooooo, oj dawno z takim debilem rozmowy nie bylo... Naszczescie Dobry Pan Nasz ÂŁaskawy StwĂłrca, narobil kurwa DURNI, no bo jak inaczej mozna to nazwac?

WYPIERDALAC, BAN ZOSTAJE I CHUJ

za takie smarkowate zachowanie pana "dorosÂłego" perm za durne texty ktore podpowiada mu pewnie przedszkolanka :> won gĂłwniarzu bo w piaskownicy sa mistrzostwa robienia babek :>

a po drugie porĂłwnuje sie do luqa hahahah master off Cs :P poklony mistrzu i przepraszamy za bana jak ty taki dobry jestes i niedocenilismy twojej klasy !!

ÂŻal sv_Â?ciany, widzĂŞ lufĂŞ jak sterczaÂła wczeÂ?niej jak typ siĂŞ schowaÂł to czekam aÂż wychyli siĂŞ, ewentualnie skanuje. Wyzywacie mnie a to Â?wiadczy o waszym poziomie dzieciĂŞcym bo ja mam 24 lata.

A ten typ co skomentowaÂł tekst o luq i neo to jest masakrytycznie ÂżaÂłosny. 9 lat szczyl ma. Na Â?wiecie CiĂŞ nie byÂło jak zaczynaÂłem przygode z csem!

Wh nie mam!

ÂŻal sv_Â?ciany, widzĂŞ lufĂŞ jak sterczaÂła wczeÂ?niej jak typ siĂŞ schowaÂł to czekam aÂż wychyli siĂŞ, ewentualnie skanuje. Wyzywacie mnie a to Â?wiadczy o waszym poziomie dzieciĂŞcym bo ja mam 24 lata.

A ten typ co skomentowaÂł tekst o luq i neo to jest masakrytycznie ÂżaÂłosny. 9 lat szczyl ma. Na Â?wiecie CiĂŞ nie byÂło jak zaczynaÂłem przygode z csem!

Wh nie mam!

fakty mowia co innego WYPIERDALAJ KURWA DUPNY 24 LATKU Z SIECZKA W DUPIE

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.