♔ Counter Posted March 24, 2019 Report Share Posted March 24, 2019 Zapraszamy wszystkich miłośników i niemiłośników Wiejskiej Ligi na wielki finał, który odbędzie się dzisiaj o godzinie 16:40! Drużyna "M jak Masno Ni" zmierzy się z drużyną @SzyNa♚ "Urzędnicza". BO3, miejmy nadzieję wielkie emocje i powodzenia w finale! PS. Przygotowujemy dla was jeszcze jeden meczyk, ale więcej na razie nie zdradzamy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 24, 2019 Report Share Posted March 24, 2019 Fajnie, fajnie niech wygra lepszy zachowując styl i grację, gdyż nie ma tu miejsca na dyskwalifikacje :D. Counter śmiem twierdzić że all Star game się szykuje XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD*KsMiLoFF Posted March 24, 2019 Report Share Posted March 24, 2019 1 godzinę temu, PanPP napisał: Fajnie, fajnie niech wygra lepszy zachowując styl i grację, gdyż nie ma tu miejsca na dyskwalifikacje :D. Counter śmiem twierdzić że all Star game się szykuje XD A gwiazdom wieczoru będzie najebany Counter SzyNa♚ and PepeKOZAK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted March 24, 2019 Report Share Posted March 24, 2019 6 godzin temu, GOD*KsMiLoFF napisał: A gwiazdom wieczoru będzie najebany Counter Chyba dziobak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 24, 2019 Report Share Posted March 24, 2019 Kurwa Pepe ja cie szanuje ale zmień ten nick. _FRageR_11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 Patrząc na to, że główny igl, ojciec drużyny i gowno mojego psa token latał odjebany to przypominam, że mecz na dzień dzisiejszy zakończony jest walkowerem! Dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 9 godzin temu, muFas napisał: Patrząc na to, że główny igl, ojciec drużyny i gowno mojego psa token latał odjebany to przypominam, że mecz na dzień dzisiejszy zakończony jest walkowerem! Dobranoc Czyli anulujemy 2 ligę. I legendy wrócą do ekipy remontowej. Tak jak być powinno, czy nie mam racji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 (edited) @PanPP go 3sezon to zobaczymy czy będziesz legendą Edited September 2, 2019 by SzyNa♚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 3 godziny temu, SzyNa♚ napisał: @PanPP go 3sezon to zobaczymy czy będziesz legendą Oki B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts