Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Juve - Nieodpowiednia Rola?

Batonpl
 Share

Recommended Posts

ChciaÂłbym zÂłoÂżyĂ? skargĂŞ na admina Juve...

Mam bind na literze Q reklamujÂ?cy mĂłj serwer ktĂłry jest obok litery W, klikÂłem moÂże 2 razy niechcÂ?cy i dostaÂłem Bana z powodem:

zareklamuj sie serwer tatuazem mamie na cycku

I tutaj proÂ?ba abyÂ? pomyÂ?laÂł zanim napiszesz powĂłd bana...

Moja mama nie Âżyje od 3 lat. Teraz pomyÂ?l jak ja siĂŞ poczuÂłem...

snapshot0004da4.jpg

Zdarza siĂŞ. Na serwerze panuje taka a nie inna atmosfera i )niestety) nic i nikt juÂż tego nie zmieni. Juve nie wiedziaÂł o Twojej mamie (jeÂ?li to prawda), wiĂŞc nie napisaÂł tego specjalnie, co nie zmienia faktu, Âże zasada "nie jeÂĽdzimy po rodzicach" ma zastosowanie tylko wobec niektĂłrych.

po 1 czytaj regulamin

"10. Zabroniony jest flooding - nagiminne pisanie w kolko tej samej rzeczy, puszczanie muzki wbrew woli graczy oraz reklamowanie innych serwerow. "

najwazniejsze jest przeczytac regulamin;] tez mam taki bind tez go czasami puszczam i przez 1 taka pomylke mam bana na puchatku;] i nie placze im na forum ze to pomylka ;]

no skad mioalem to wiedziec ale u mnie reklama serwewra jest wyzej niz obraza starej wiec sie nie dziw... kazdy ma swoje zasady moj malutki.... padÂło na ciebie... przeprosilem co robie zadko bo zadko sie mylĂŞ. a ze masz dalej gazy to juz twoj problem... trzym sie i niech lagi bĂŞdÂ? z TobÂ?.

Kurrrrwa (tak, bedzie ku.rwa a nie "kurcze" skoro jesteÂ?my niekulturalni) rzotkiew, przestaĂ? pierdoliĂ? jak nakrĂŞcona katarynka, bo nie o to chodzi. Chuj z reklamÂ?, jestem skÂłonny mu wierzyĂ?, Âże to byÂło przypadkowo, jeden chuj czy tak czy nie - niech dostanie bana na tydzieĂ?. Chodzi o pewne zasady, ktĂłre nie wszystkich obowiÂ?zujÂ?.

Virus - ok, chamstwo chamstwem, brak kultury brakiem kultury, ale nawet w regulaminie najbardziej kretyĂ?skiego tematu na tym forum jest napisane "NIE JEÂ?DZIMY PO RODZICACH". Za to siĂŞ chyba banuje zarĂłwno na forum jak i na serwerze.

Kocie... czuje sie jakbym byl dymany na skarbowke - to taka pozycja, gdy Ty masz zwiazane rece oni dobieraja Ci sie do dupy.

Z jednej strony wzgledy moralne jak i wlasne poczucie sprawiedliwosci, z drugiej relacje z Januszem. nie chce tego konfrontowac aczkolwiek napisze...

Nie powinno sie jechac po rodzicach Bogu ducha winnym osobom. Reklama serwera nie uprawnia nikogo do tego i bardzo prosze, zebyscie sie tego trzymali. Uprawnia za to do 7daysa.

Juve - spoko. Tylko jak ktoÂ? dostaje bana i przychodzi przeprosiĂ? to nagle wszyscy sÂ?super-elo i walÂ? tekstami (kurewsko oklepanymi i juÂż bardziej wkurwiajÂ?cymi niÂż Â?miesznymi) - cs od 16, zalaĂ? betonem, idz sie poucz itd itd. A Ty nie poniesiesz Âżadnych konsekwencji i nikt po Tobie nie pojedzie. MoÂżesz robiĂ? co chcesz i skrzĂŞtnie z tego korzystasz.

[ Dodano: 2009-01-17, 01:24 ]

Virus - dlatego czasem siĂŞ trzeba zastanowiĂ? komu siĂŞ powierza pewne funkcje. Tak samo byÂło w polskiej polityce - posadzili kretyna Giertycha na stoÂłku, to narobiÂł niezÂłego burdelu. Posadzili kretyna Leppera na stoÂłku to oÂ?mieszyÂł nas z Giertychem na caÂłym Â?wiecie.

Tutaj skala duÂżo mniejsza, ale prawda jest taka, Âże czasem muszĂŞ wyjÂ?Ă? z serwera, a jak juÂż wychodzĂŞto czujĂŞ pewien niesmak. Juve jak siĂŞ z Nim dogada to jest ok. Gorzej jak siĂŞ jest pierwszy raz na serwerze i powie coÂ?nie tak, zrobi coÂ? nie tak czy co tam innego. Wtedy JUVE ma pole do popisu.

Sorry JUVE, ale taka jest prawda. OsobiÂ?cie nic do Ciebie nie mam, mam za to duÂżo do tego jak korzystasz z pewnych przywilejĂłw. Boli mnie to, Âże zarzucacie ludziom, tu, na forum ,Âże napinajÂ? siĂŞ przez kabel, a potem niektĂłrzy wchodzÂ? na serwer i...

W pelni sie zgodze z 1, 3 i 4 akapitem.

Mnie tez wkurwia ze powstalo kolko wzajemnej adoracji i kazdy 'nowy nabytek' jest zjezdzany z gory na dol. Tylko piowiedz mi, co ja na to moge? Ci sami, ktorzy odwalaja takie sceny sa moimi znajomymi 'z neta' ktorzy oprocz tych brzydkich nawykow wkladaja troche dobrego, czynia ten serwer wlasnie takim, jaki jest - poniekad a moze przede wszystkim unikatowym.

Ja jestem teraz zbyt pijany by sie zaglebiac i snuc wywody... moze jutro cos konstruktywnego napissze.

//edit

trzymajac sie jednak tematu:

-miala miejsce nieciekawa sytuacja

-juve przeprosil

-kolega baton skwitowal, ze nasze serwery sa z dupy lub cos na ksztalt.

Nie wiem czego mozna bylo sie spodziewac po tym temacie oprocz przeprosin...?

Mamy ukleknac, pomodlic sie za mame i dac adma z miejsca?

Kurwa - kazdego w wiekszym czy mniejszym stopniu osralo zycie, sztuka jest sie podniesc i isc dalej. Nie wiem co jeszcze mozemy zrobic, aby zadoscuczynic?

ale patrz Whiskasie ze jakbym to mial w dupie napisaÂłbym ze "pierdole go " "baton" tak jak mowisz ale mi serio przykro i nei ma mi jakos glupio sie do tego przyznac :>

ale ty tez teraz tylko widzisz biednego "usera" ktory zostaÂł pokrzywdzony :> bo napisaÂł ze jego mama nei zyje :> a jakby napisaÂł ze obraza mamy zaÂłoze sie ze tak byÂ? nie zareagowaÂł :> wiesz co znaÂłem juz lepszych kombinatorĂłw i "filozofĂłw" i takei gierki ci nie przejdÂ? wiec weÂĽ to swojÂ? harmonijkĂŞ i spiewaj serenady don romeo jakiejs lodziarze pod oknem :>

a co do bana po co sie klocic... jak to przypadek ze go wcisnÂ?Âł a ja napisaÂłem takei coÂ? to niech bedzie un-ban i szkoda sobie weekendu psuĂ? na haje :D

To nie jest Âżadna haja, to po pierwsze.

Po drugie, to, Âże napisaÂł o swojej mamie tylko mnie utwierdziÂło w przekonaniu, Âże chcĂŞ tu o tym napisaĂ?. MoÂże dobrze siĂŞ staÂło, Âże napisaÂł, moÂże trafi do kogoÂ?, Âże czasem moÂże lepiej zamknÂ?Ă? twarz i nic nie powiedzieĂ?. Koledzy wtedy nie bĂŞdÂ? uwaÂżali CiĂŞza kogoÂ?mniej elo. NajwyÂżej nie bĂŞdziesz (w ich oczach) bardziej elo, niÂż im siĂŞ wydaje Âże jesteÂ?.

Nie jestem Âżadnym kombinatorem i filozofem. Nie gram w Âżadne gierki. I nie gram na harmonijce. Szkoda, Âże tylko takich argumentĂłw uÂżywasz nawet w normalnej dyskusji, ktĂłrÂ? prĂłbujĂŞ prowadziĂ?.

A co do biednego usera: kogo jeszcze mam widzieĂ?? Skruszonego admina, ktĂłry chyba po raz pierwszy w Âżyciu kogoÂ? przeprosiÂł? I, do jasnej cholery, nie zgrywaj takiego wielkodusznego, bo nie przeprosiÂłeÂ? z wÂłasnej woli, co oboje wiemy.

dobra widze znĂłw jakiÂ? mysliciel i myslisz ze twoje twĂłrcze texty mnie ruszÂ? :> ja nie bede pisaÂł z otwartÂ? wikipediÂ? i sÂłownikiem na kolanach :>

musiaÂłbym byc fest hujem bez serca zeby sztycznie graĂ? pod poblikĂŞ ze mi nie ma przykro !! rozumeim jechac jakims brudasom ale po tym co koles napisaÂł jest mi smutno :D i oczywiscie wszystko wiedziacy mongol wie ze jest inaczej :D pomysl logicznie :> z nieszcescia sie bede jeszzce smial... idz spaĂ? smarku co bo dupisz pierdoly :>

mowie zakonczcie te pierdoly bo batman obroĂ?ca usciÂ?nionych na sile szuka haji... dajcie unbana i tyle ... dostaÂłem nauczkĂŞ starczy

Ja nie muszĂŞ otwieraĂ? sÂłownika, Âżeby w ten sposĂłb pisaĂ?. Wystarczy, Âże ktoÂ? siĂŞz achowuje w pewien sposĂłb i po prostu piszĂŞ w ten sposĂłb, bo uwaÂżam, Âże to waÂżne. No ale rozumiem, Âże Ty musisz uÂżywaĂ? sÂłownika i wiki, Âżeby rozczytaĂ?. Za maÂło nabluzgaÂłem?

Nie uwaÂżam, Âże CiĂŞ to ruszy. NiektĂłrzy siĂŞ najwyraÂĽniej nigdy nie zmieniÂ?. Ale jeÂ?li choĂ? jedna osoba po tym zastanowi siĂŞ nad tym wszystkim, to bĂŞdzie dla mnie bardzo wiele.

"rozumiem jechaĂ? akimÂ? brudasom" - a ja wÂłaÂ?nie nie rozumiem. Z jakiej racji masz prawo wybieraĂ? kto jest mniej wart uwagi a kto zasÂługuje na bycie wyzywanym i mieszanym z bÂłotem? I ilu z tych osĂłb powiedziaÂłbyÂ? to w twarz?

Ok, przeprosi³e�, spoko. Ale nadal uwa¿am, ¿e warto by to przedyskutowa�. Nie akurat ten jeden przypadek tylko ca³� kwestiê w ogóle. A Ty zaczynasz mi jecha� od mongo³ów tylko dlatego, ¿e o�mieli³em siê powiedzie� Ci (w grzeczny sposó:D co o tym my�lê. Dla Ciebie to jest haja, a dla mnie temat, który w ko�cu trzeba poruszy�.

[ Dodano: 2009-01-17, 01:57 ]

I tak, uwaÂżam, Âże to JEST nieodpowiednia rola.

dla mnie brudasem jest ka¿dy kto w danej chwili mi nei pasuje :> moze to i by� proboszcz czy prezydent :> a w twarz to ja kazdemu gadam co myslê bo kazdy wie ze z moich ust to s� zarty ale jak pan juz ma w tym roku 21 lat to pan dorosly czlowiek jest... oczytany , zna jêzyki , zwiedzi³ pó³ swiata :D CS ma swoje uroki i nie kazdemu sie podoba "ca³kiem mi³e traktowanie " musi byc jaki� luz a jak chcesz zeby za "twoja stara " by³ perm sory ze zareklamuje konkurencjê ale jest http://www.lolattack.org/ :>

a mysl sobie co cchesz i tak wiadomo ze ja nie lubie ciebie a ty mnie :> i szukasz miejsca zeby mnie zjebaĂ? ale nie tu i nie teraz pissss dziwko :]

Tak jak mĂłwiĂŞ: osobiÂ?cie nic do Ciebie nie mam. Ostatnio normalnie siĂŞ dogadywalismy i myslalem ,ze jest jako tako ok. A to, co mysle o Twoich adminowskich poczynaniach to jest inna kwestia.

"dla mnie brudasem jest kaÂżdy kto w danej chwili mi nei pasuje :>" i wlasnie dlatego to nie jest rola dla Ciebie.

Dla mnie jesteÂ? zwykÂłym burakiem. Pokazujesz to swoim zachowaniem tutaj i na serwerze. Nigdy w zyciu nie powiedzialbys tych rzeczy, ktore mowisz na serwerze, obcym ludziom prosto wtwarz, bo by Cie po prostu zniszczyli. Bez przerwy pierdolisz albo o moim wieku, albo per "pan filozof". Taki wlasnie mam styl bycia - jestem kulturalnym czlowiekiem, a nie tepym wiesniakiem, ktory potrafi tylko rzucac kurwami na lewo i prawo i nie potrafi w zaden inny sposob rozmawiac.

Ja sie wiecej nie wypowiadam. Troche szkoda, bo i troche czasu poszlo na ten serwer i pieniedzy. Ale ja mam dosc buractwa Twojego pokroju. Virus, usun moje konto.

Tak jak mĂłwiĂŞ: osobiÂ?cie nic do Ciebie nie mam. Ostatnio normalnie siĂŞ dogadywalismy i myslalem ,ze jest jako tako ok. A to, co mysle o Twoich adminowskich poczynaniach to jest inna kwestia.

Ja sie wiecej nie wypowiadam. Troche szkoda, bo i troche czasu poszlo na ten serwer i pieniedzy. Ale ja mam dosc buractwa Twojego pokroju. Virus, usun moje konto.

no weÂĽ.. ja przeciez wciÂ?Âż sie zgrywam i podrĂŞcam atmosferĂŞ :D wiesz ze nie ma miedz nami haji a ty sie od razu obraÂżasz :> wrzuĂ? na luz...

szukasz dziuryw caÂłym odstaw ten alkohol i pogadamy na trzezwo bo ja teÂż swoje % mam :)

nic do jutra i nie "oskuj" i sie nie obraÂżaj :> :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.