Wilczuś Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 Nick: Wilczuś Imię: Kacper Steamid: STEAM_1:1:85432288 13:32 65 0 Wiek: 15 (16 w maju). Skąd: Łódź Czy byłem gdzieś adminem: Nie Dyspozycyjność: Co dwa dni/Codziennie Dlaczego właśnie ty: Siedzę dość często na serwerze i widzę oczywistych cheaterów, więc trochę szkoda patrzeć jak tak jest Czy jestem w stanie wesprzeć serwer 5PLN: Tak Jak przyczyniłem się do rozwoju serwera: Dość często staram się zapraszać znajomych do gry na serwerze :P. Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ewusia Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 Sama Ciebie tu wysłałam pomimo iz masz 15 lat zachowujesz się dojrzale , zgłaszasz do mnie każdego odpalonego gracza i grasz systematycznie. jestem na Tak Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 Mimo, że wiek jeszcze nie ten to jestem na tak ze względu, iż na tym serwerze rzadko kiedy jakiś admin siedzi, może Ty będziesz wyjątkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts