Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Odwołanie od bana [ tweethy ;) ]

tweethy
 Share

Recommended Posts

Nick w chwili bana: tweethy ;)
Steam ID:  tweethy2nd 

Link do profilu: https://steamcommunity.com/id/tweethy2nd

Nick Admina banującego: CONSOLE   (?)

Data i godzina otrzymania bana: 06-28-19 18:51

Powód bana: Aimbot

Opis sytuacji/punkt widzenia osoby zbanowanej: Grałem na serverze, tam coś wychodziło jakieś flicki/onetapy . Staty miałem 30/8 z tego co pamiętam admin o nicku wilczuś mnie sprawdzał chyba na spect i nagle dostałem bana nawet nie wiem za jaką akcję. Dodam że na głównym koncie miałem GE 4,500h + konto chciałem sprzedać zostałem oscamowany ale udało się odzyskać konto po kilku godzinach niestety już vacban.  https://steamcommunity.com/id/tweethyy . Chcialbym widzieć chociaż DOWÓD przez co zostałem zbanowany ;//

Dowody w sprawie: Jako jedyny dowód mogę zaoferować demo z gry :) 

Skoro to nie ty wbiłeś tego vac bana to czy masz na to jakiś dowód?

Dlaczego pisząc 

38 minut temu, tweethy napisał:

Dodam że na głównym koncie miałem GE 4,500h

masz screena w gablocie prac graficznych? dodatkowo moim zdaniem wygląda troszkę na painta XD 

Ale w sumie to WALIĆ TO!

Czepiam się bo mi się nudzi ~ Kaiser

Sam fakt że masz vaca na koncie Cię dyskwalifikuje kolego grania na naszych serwerach. Bana Ci zostanie. A to że masz GE i 4500 h to nie oznacza że jesteś proś Elo trzy dwa zero. Wyrwałeś vaca, jak okazesz się dowodami na to że przez osoby postronne dostałeś vaca to myślę że administracja pójdzie Ci na rękę i przymknie oko. A tak to sam się jeszcze koluniu wjebałeś pisząc o tym vacu xdxdxd 

A co to ma do sprawy że na 2 koncie mam vaca? XD śmieszne trochę, poprosiłem o jedną rzecz DOWODY z gotv poprostu. Gram na tym koncie na tym koncie dostałem bana na serverze więc no nie rozumiem tego czemu mam pokazywać dowody.. Nawet mi się nei chcę tracić na to czasu bo gadaliśmy wtedy na ts3 i tam robiliśmy trade ;p. Ban został nałożony niesłużnie ponieważ nie cheatowałem i dlatego piszę aby wyjaśnić sprawę 

Dla mnie byles dziwny, gdy tylko siedzialem na spec to nic dziwnego Ci sie nie przytrafialo, ale jak gralem to odrazu wyjezdzalem we mnie z prefirem lub byles wcelowany mimo walk'a, pozatym grasz strzasznie dziwnie, ciagle probujesz strzelac przez sciany itd

Zresztą twoje argumenty to - mam GE i 4500+ H na drugim koncie z vaciem 

2 hours ago, tweethy said:

Ban został nałożony niesłużnie ponieważ nie cheatowałem 

No xD. W sumie to jeszcze patrząc na twoje ss na drugim koncie widać ewidentnie skin changera co już mówi nam, że nie wszystko jest okej 

58 minut temu, Wilczuś napisał:

Zreszta. Byles max pierwszy lub drugi raz na serwerze, a juz wiedziales o bugu "teamkillow", dla mnie ewidentny trigger

Byłem 1 raz na serverze grałem tam chyba 3-4 godziny więc no zauważyłem to szczególnie że mnie przenosiło co chwilę 

10 minut temu, Wilczuś napisał:

Zresztą twoje argumenty to - mam GE i 4500+ H na drugim koncie z vaciem 

No xD. W sumie to jeszcze patrząc na twoje ss na drugim koncie widać ewidentnie skin changera co już mówi nam, że nie wszystko jest okej 

XD skin changer to nic więc

Godzinę temu, Wilczuś napisał:

Dla mnie byles dziwny, gdy tylko siedzialem na spec to nic dziwnego Ci sie nie przytrafialo, ale jak gralem to odrazu wyjezdzalem we mnie z prefirem lub byles wcelowany mimo walk'a, pozatym grasz strzasznie dziwnie, ciagle probujesz strzelac przez sciany itd

To mogłeś obejrzeć demko i zobaczyć jak cię zabijałem... A nie NIESŁUŻNIE dawać bana... Szczególnie że napisałeś że nic dziwnego sie nie stalo jak mnie spectowałeś.

9 minut temu, Counter napisał:

Dobra, czekamy na demko od @tweethy, potem @Floater podejmie decyzję

Gdzie mogę zdobyć demko? To nie wy macie gdzieś zapisywanie demka? Na większości serverach tak jest że to server ma demko :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.