tweethy Posted June 28, 2019 Report Share Posted June 28, 2019 Nick w chwili bana: tweethy ;)Steam ID: tweethy2nd Link do profilu: https://steamcommunity.com/id/tweethy2nd Nick Admina banującego: CONSOLE (?) Data i godzina otrzymania bana: 06-28-19 18:51 Powód bana: Aimbot Opis sytuacji/punkt widzenia osoby zbanowanej: Grałem na serverze, tam coś wychodziło jakieś flicki/onetapy . Staty miałem 30/8 z tego co pamiętam admin o nicku wilczuś mnie sprawdzał chyba na spect i nagle dostałem bana nawet nie wiem za jaką akcję. Dodam że na głównym koncie miałem GE 4,500h + konto chciałem sprzedać zostałem oscamowany ale udało się odzyskać konto po kilku godzinach niestety już vacban. https://steamcommunity.com/id/tweethyy . Chcialbym widzieć chociaż DOWÓD przez co zostałem zbanowany ;// Dowody w sprawie: Jako jedyny dowód mogę zaoferować demo z gry :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kaiser Posted June 28, 2019 Report Share Posted June 28, 2019 Skoro to nie ty wbiłeś tego vac bana to czy masz na to jakiś dowód? Dlaczego pisząc 38 minut temu, tweethy napisał: Dodam że na głównym koncie miałem GE 4,500h masz screena w gablocie prac graficznych? dodatkowo moim zdaniem wygląda troszkę na painta XD Ale w sumie to WALIĆ TO! Czepiam się bo mi się nudzi ~ Kaiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 A ja nw po co ty się tlumaczysz z drugiego konta jak nikt nie pyta. Tylko sobie robisz pod górkę. Admin niech się tłumaczy i jebać kaisera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G09uZo Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Sam fakt że masz vaca na koncie Cię dyskwalifikuje kolego grania na naszych serwerach. Bana Ci zostanie. A to że masz GE i 4500 h to nie oznacza że jesteś proś Elo trzy dwa zero. Wyrwałeś vaca, jak okazesz się dowodami na to że przez osoby postronne dostałeś vaca to myślę że administracja pójdzie Ci na rękę i przymknie oko. A tak to sam się jeszcze koluniu wjebałeś pisząc o tym vacu xdxdxd Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Po 1, będą dowody na vaca, to tego vaca Ci odpuszczę. Po 2 czekamy na wypowiedź admina @Wilczuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweethy Posted June 29, 2019 Author Report Share Posted June 29, 2019 A co to ma do sprawy że na 2 koncie mam vaca? XD śmieszne trochę, poprosiłem o jedną rzecz DOWODY z gotv poprostu. Gram na tym koncie na tym koncie dostałem bana na serverze więc no nie rozumiem tego czemu mam pokazywać dowody.. Nawet mi się nei chcę tracić na to czasu bo gadaliśmy wtedy na ts3 i tam robiliśmy trade ;p. Ban został nałożony niesłużnie ponieważ nie cheatowałem i dlatego piszę aby wyjaśnić sprawę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floater Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Jedynym słusznym wyjściem z tej sytuacji jest zaczekanie na odpowiedź @Wilczuś oraz przyjrzenie się demku skoro tak bardzo się zarzekasz, że nie korzystasz ze wspomagaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Odpuśćmy mu jego głupotę. Jeżeli demko czyste to po co robić dym o jakieś konto z banem XD tweethy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczuś Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Dla mnie byles dziwny, gdy tylko siedzialem na spec to nic dziwnego Ci sie nie przytrafialo, ale jak gralem to odrazu wyjezdzalem we mnie z prefirem lub byles wcelowany mimo walk'a, pozatym grasz strzasznie dziwnie, ciagle probujesz strzelac przez sciany itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczuś Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Zreszta. Byles max pierwszy lub drugi raz na serwerze, a juz wiedziales o bugu "teamkillow", dla mnie ewidentny trigger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floater Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 20 godzin temu, tweethy napisał: Jako jedyny dowód mogę zaoferować demo z gry @tweethy Proszę o udostępnienie demka w celu weryfikacji. Czekam do dnia 30.06.2019r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczuś Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Zresztą twoje argumenty to - mam GE i 4500+ H na drugim koncie z vaciem 2 hours ago, tweethy said: Ban został nałożony niesłużnie ponieważ nie cheatowałem No xD. W sumie to jeszcze patrząc na twoje ss na drugim koncie widać ewidentnie skin changera co już mówi nam, że nie wszystko jest okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Dobra, czekamy na demko od @tweethy, potem @Floater podejmie decyzję Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweethy Posted June 29, 2019 Author Report Share Posted June 29, 2019 58 minut temu, Wilczuś napisał: Zreszta. Byles max pierwszy lub drugi raz na serwerze, a juz wiedziales o bugu "teamkillow", dla mnie ewidentny trigger Byłem 1 raz na serverze grałem tam chyba 3-4 godziny więc no zauważyłem to szczególnie że mnie przenosiło co chwilę 10 minut temu, Wilczuś napisał: Zresztą twoje argumenty to - mam GE i 4500+ H na drugim koncie z vaciem No xD. W sumie to jeszcze patrząc na twoje ss na drugim koncie widać ewidentnie skin changera co już mówi nam, że nie wszystko jest okej XD skin changer to nic więc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweethy Posted June 29, 2019 Author Report Share Posted June 29, 2019 Godzinę temu, Wilczuś napisał: Dla mnie byles dziwny, gdy tylko siedzialem na spec to nic dziwnego Ci sie nie przytrafialo, ale jak gralem to odrazu wyjezdzalem we mnie z prefirem lub byles wcelowany mimo walk'a, pozatym grasz strzasznie dziwnie, ciagle probujesz strzelac przez sciany itd To mogłeś obejrzeć demko i zobaczyć jak cię zabijałem... A nie NIESŁUŻNIE dawać bana... Szczególnie że napisałeś że nic dziwnego sie nie stalo jak mnie spectowałeś. 9 minut temu, Counter napisał: Dobra, czekamy na demko od @tweethy, potem @Floater podejmie decyzję Gdzie mogę zdobyć demko? To nie wy macie gdzieś zapisywanie demka? Na większości serverach tak jest że to server ma demko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floater Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 Brak dowodów przyznany unban. /zamykam tweethy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts