Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

35hp

Misiek
 Share

Dodajemy?  

24 members have voted

1. 1. Dodajemy?

• Tak
      13
    • Nie
      11

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Przeciez moze byc i 1hp i 35hp . Tak samo jak jest scoutzknivez i scoutzknivez3 itp, itd.

w takim razie jestem na nie.

moim zdaniem to, ze sa 2 scouty to totalne nieporozumienie, ale uparliscie sie z kola i ok - respektuje ta decyzje. Natomiast kolejne dublowanie map jest pomyslem conajmniej idiotycznym.

Przeciez moze byc i 1hp i 35hp . Tak samo jak jest scoutzknivez i scoutzknivez3 itp, itd.

w takim razie jestem na nie.

moim zdaniem to, ze sa 2 scouty to totalne nieporozumienie, ale uparliscie sie z kola i ok - respektuje ta decyzje. Natomiast kolejne dublowanie map jest pomyslem conajmniej idiotycznym.

noooo dobrze gada vx

awp_india, awp_snowfun, awp4one, fy_pool_day, fy_pool_day2, fy_pool_suite. :-> Dajcie spokoj.

wszystkie mapy awp sa inne wiec nie wiem o co chodzi? to tak jakby porownywac de_dust, de_dust2 de_inferno bo przeciez wszystkie sa de i sa w jasnych kolorach.

co do pooldayow - zostawic jeden, albo zwyklego poola albo suite. fypd2 wywalic.

zreszta jak chcecie - ja jestem na nie :D

zobacz jak czesto jest grana awp4one :D a suite jest nowe wiec nie jĂŞcz :)

ale trzeba by dac cos nowego co by sie przyjelo... bo jest duzo map ale i tak nie przyjĂŞÂły sie i juz sie nei przyjmÂ?... vertigo , piranesi , milita...

ale to wcale nie sa nowe mapy tylko standardowe gnioty, ktore nie maja racji bytu. Militia jeszcze obleci, piransei i vertigo niebardzo :)

moznaby poszukac ze dwoch-trzech fajnych nowych map, moze ktora sie przyjmie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.