♥ Posted August 5, 2019 Report Share Posted August 5, 2019 Ile lat trwała trzynastoletnia wojna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo93 Posted August 6, 2019 Report Share Posted August 6, 2019 Cóż mysle ze niecałe 13 lat. Polacy pewnie wygraliby szybciej ale jak to nasz dumny naród ma w zwyczaju najpierw trzeba było się porządnie „upić”. PS. Tylko pomyślcie jaka feta była po zakończeniu tej wojny. Ja do dzisiaj opijam ten sukces (bo przecież wiadomo ze z jakiejś okazji trzeba pic) PS2. Przecież trza jakoś nabić posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolidragonn Posted August 6, 2019 Report Share Posted August 6, 2019 7 hours ago, Rambo93 said: Ja do dzisiaj opijam ten sukces (bo przecież wiadomo ze z jakiejś okazji trzeba pic) PS2. Przecież trza jakoś nabić posty xDDDDDDDDDDD <3 piąteczka ✪ Kaiser 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo93 Posted August 6, 2019 Report Share Posted August 6, 2019 4 hours ago, lolidragonn said: xDDDDDDDDDDD <3 piąteczka Załatwione <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts