Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanko Rambo

Rambo93
 Share

Recommended Posts

Nick: Rambo

Imię: Piotrek

Steam_id: STEAM_0:0:96807682

Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Cóż niestety nie, jednakże trzeba czasem coś w życiu zmienić, wziąć się za siebie i dzielić się dobrem z innymi

Dyspozycyjność: ogólnie to grywam po 2-3h dziennie ale pod ręką jestem praktycznie zawsze o ile nie siedzę w pracy bądź na treningu.

Dlaczego właśnie Ty?: Miły, sympatyczny, pomocny, jeśli się w coś zaangażuje to nie odpuszczam :) Grywałem sobie tutaj kiedys (jeśli ktoś by kojarzył to pozdrowionka) 

Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Dwa piwka miesiecznie mogę sobie odpuscic i wspomóc serwer 

Jak przyczyniłeś/łaś się do rozwoju serwera?: Cóź póki co nie gra tutaj dużo osób, lecz nawet teraz często się zdarza że wchodzą tutaj hackerzy i wtedy wzywam admina.

2 godziny temu, Rambo93 napisał:

lecz nawet teraz często się zdarza że wchodzą tutaj hackerzy

Ja nie haxuje, mówiłem ci to już xD 

Jestem na Tak

Chłopak miły, odpowiedzialny, dużo czasu spędza na serwerze i przede wszystkim nie drze się jak głupi przez mikro.

Cóż jako chyba jedyny, podkreślam jedyny admin na FFA (przynajmniej nie kojarzę innego xD, a opiekuna nie wliczam) się wypowiedziałem. Wiec jeszcze jeden admin na tym serwerze się przyda :D.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.