Rambo93 Posted August 6, 2019 Report Share Posted August 6, 2019 Nick: Rambo Imię: Piotrek Steam_id: STEAM_0:0:96807682 Wiek: 21 Skąd: Wsiok spod Legnicy Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Cóż niestety nie, jednakże trzeba czasem coś w życiu zmienić, wziąć się za siebie i dzielić się dobrem z innymi Dyspozycyjność: ogólnie to grywam po 2-3h dziennie ale pod ręką jestem praktycznie zawsze o ile nie siedzę w pracy bądź na treningu. Dlaczego właśnie Ty?: Miły, sympatyczny, pomocny, jeśli się w coś zaangażuje to nie odpuszczam Grywałem sobie tutaj kiedys (jeśli ktoś by kojarzył to pozdrowionka) Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Dwa piwka miesiecznie mogę sobie odpuscic i wspomóc serwer Jak przyczyniłeś/łaś się do rozwoju serwera?: Cóź póki co nie gra tutaj dużo osób, lecz nawet teraz często się zdarza że wchodzą tutaj hackerzy i wtedy wzywam admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolidragonn Posted August 6, 2019 Report Share Posted August 6, 2019 Bardzo na TAK Rambo93 and ✪ Kaiser 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Token Posted August 6, 2019 Report Share Posted August 6, 2019 Na tak Rambo93 and lolidragonn 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kaiser Posted August 6, 2019 Report Share Posted August 6, 2019 2 godziny temu, Rambo93 napisał: lecz nawet teraz często się zdarza że wchodzą tutaj hackerzy Ja nie haxuje, mówiłem ci to już Jestem na Tak Chłopak miły, odpowiedzialny, dużo czasu spędza na serwerze i przede wszystkim nie drze się jak głupi przez mikro. Cóż jako chyba jedyny, podkreślam jedyny admin na FFA (przynajmniej nie kojarzę innego , a opiekuna nie wliczam) się wypowiedziałem. Wiec jeszcze jeden admin na tym serwerze się przyda . Rambo93 and lolidragonn 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolidragonn Posted August 7, 2019 Report Share Posted August 7, 2019 Nadaje próbnego admina do 21.07.2019r. /zamykam Rambo93 and ✪ Kaiser 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts