pepi12331 Posted August 16, 2019 Report Share Posted August 16, 2019 Witam, jestem pepi12331 i grałem nie od dziś na serwerze Mirage/Cache, grałem tu dużo więcej niż miesiąc. W pierwszym miesiącu wakacji trochę mniej bo praca, ale mniejsza. Chciałbym starać się o unbana. Nick w chwili bana: pepi12331Steam ID: STEAM_1:1:504806862 Link do profilu: https://steamcommunity.com/id/pepii123/ Nick Admina banującego: pepe Data i godzina otrzymania bana: 16.08.20019 17:15 Powód bana: Wallhack Opis sytuacji/punkt widzenia osoby zbanowanej: Zacznę od tego, że nie było nigdy żadnych skarg, ani reportów w moją stronę. Na serwerze panuje zawsze miła atmosfera i lubię na nim grać, pomimo niektórych rosyjskich dzieci, które chętnie się dogadują. Bana otrzymałem po akcji, gdzie grając na mapie de_cache po stronie Terrorystów pickowałem mida z awp, wczesniej rzuciłem smoke'a z taktycznej odcinającego przeciwnika z CT od w pickowania mojej pozycji z connectora i przejścia na shorta/rampę. Oczywiście z białej skrzynki byłbym widoczny o ile ktokolwiek by tam stał. Gracz z nickiem Pr0... reszty niestety nie pamiętam, bhopował przez całą mapę, każdy gracz dosłownie wrzał, że ziomek jest odpalony. Po moim rzuconym smoke'u, którego opisałem wcześniej spickowałem mida, żeby przejść na venty, a następnie na daszek. Zza smoke'a szły pojedyncze strzały prosto we mnie (każdy trafiony pomimo tego, że się ruszałem) , widząc skąd lecą pociski (bo przecież widać lecące strzały zza smoke'a) strzeliłem w to miejsce na czuja i zabiłem. Takie porównanie do meczu na inferno (juz pomijając kto z kim bo nicki mi wyleciały szczerze z głowy) było 1v2, ten 1 zrobił clutcha scanując smoka w miejsce. gdzie widział przelatujące strzały i zabił dwóch, to było na pro scenie. Dodam też, że denerwuje mnie to, że wchodzą sobie gracze na serwer i odpalają spin boty i inne cuda, gdy go reportujemy to magicznie bana nie mają, ale osoby, takie jak ja dostaną za byle jaką i fartowną akcję. Tak jak już pisałem, nie gram tu od dziś i zapoznałem naprawdę super osoby na wysokim poziomie gry, z którymi grałem razem w teamie oraz rywalizowałem z nimi, np. movement rower, Mała Wariatka, madzIK, mefedron, czy też flvet (chyba tak sie jego nick pisało, jak cos pomyliłem to przepraszam kolege za pomyłkę). Moim zdaniem ban jest niesłuszny i nawet nie otrzymałem jakiegokolwiek "wezwania" na ts czy cos w ten deseń w celu otrzymania dowodu lub sprawdzenia w jakiś sposób danego gracza. Czekam niecierpliwie na odpowiedź na mój post i liczę na to, że otrzymam UB. Dowody w sprawie: Brak dowodów. - zacznę nagrywać każdy meczyk obs'em chyba bo widocznie taka jest potrzeba w razie sytuacji jak ta. Pozdrawiam serdecznie, Pepi12331. ✪ madzlK CSGO500 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 16, 2019 Report Share Posted August 16, 2019 Wow. Junior daj głos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi12331 Posted August 16, 2019 Author Report Share Posted August 16, 2019 4 minuty temu, PanPP napisał: Wow. Junior daj głos. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted August 17, 2019 Report Share Posted August 17, 2019 Z tego co wiem to na 2mapsie nie ma żadnego admina o nicku "pepe". Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted August 17, 2019 Report Share Posted August 17, 2019 @PepeKOZAK czekamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted August 17, 2019 Report Share Posted August 17, 2019 /przenoszę do działu mirage Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi12331 Posted August 17, 2019 Author Report Share Posted August 17, 2019 2 godziny temu, SzyNa♚ napisał: /przenoszę do działu mirage To było na Mirage/Cache dwie mapy, nie na samym Mirage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi12331 Posted August 17, 2019 Author Report Share Posted August 17, 2019 11 godzin temu, SzyNa♚ napisał: Z tego co wiem to na 2mapsie nie ma żadnego admina o nicku "pepe". W opisie bana jest napisane, że zostałem zbanowany przez admina "pepe" grając na tylko serwerze Mirage/Cache. Na żadnym innym Waszym serwerze nie grałem. Więc tym bardziej jestem zdziwiony całą sytuacją. Blocked (6), dlatego że sprawdzałem, czy dostałem ub i z każdą próbą wejścia na serwer dopisywało mi kolejny raz mój nick ;p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted August 17, 2019 Report Share Posted August 17, 2019 Przenoszę i zamykam, iż @PepeKOZAK nie ma dowodów, ub już leci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts