Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

vflet_ ~podanie na adma

vflet_
 Share

Recommended Posts

Nick: movemint vflet_

Imię: Kacper

Steam_id: https://steamcommunity.com/id/vflet_/

Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Tak byłem na innej serwerowni, na moim main koncie. 

Dyspozycyjność: Jest taka jaka powinna, aczkolwiek miałem lekką przerwę z serwerem i z cs'em. (teraz gram codziennie na servie, bynajmniej staram się.)

Dlaczego właśnie Ty?: Gdy zobaczyłem ilość cheaterów na tym serwerze, zabolało mnie to że nie ma adminów. wbiłem sobie na forum żeby zobaczyć listę adminów i się nie pomyliłem nie było za dużo ich. Pomyślałem że można spróbować, i napisać podanie. Lecz nie byłem w 100 procentach pewny czy je napisać,ale gdy zobaczyłem cheaterów na spec, to mnie serducho zabolało i postanowiłem napisać podanie. jestem aktywną osobą, lubię grać w cs'a, ogarniam sm'a i chcę żeby zmienić ilość cheaterów na dosłowne 0.Regulamin znam więc dlaczego by nie spróbować,mam nadzieję że zawitam w szeregach osoby pełniącej funkcje admina, jak i adminem batcave'a 

Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Oczywiście, nie ma problemu : D

Jak przyczyniłeś/łaś się do rozwoju serwera?: pomagam graczom, miałem raz Vip'a kupionego na innym koncie. zaprosiłem kolegów na steamie :D.

4 godziny temu, vflet_ napisał:

Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Tak byłem na innej serwerowni, na moim main koncie. 

Dyspozycyjność: Jest taka jaka powinna, aczkolwiek miałem lekką przerwę z serwerem i z cs'em. (teraz gram codziennie na servie, bynajmniej staram się.)

Na jakiej serwerowni?

Koniec wakacji się zbliża i potem co? Co 3 dni wbijać na godzinke?

@Kolox odpowiadając na pytanie Countera, była to sieć cs-4frags.pl ( nie wiem czy mogę reklamować, wiec chyba napisze mu na priv wiadomosci na forum. ) A odpowiadając na twoje pytanie z moim mainem, to dostałem na nim vac'a w cs'sie, włamał mi się ktoś bo wszedłem na stronę z keylogerem czy jakoś tak. (a dalej typ się odpalił i vaca dostałem.)

@vflet_ spokojnie, ja tylko wyraziłem swoją opinie, mam takie prawo.

Nie podoba mi się jak ktoś wchodzi na forum i kilka godzin po założeniu konta składa podanie, dodatkowo spamuje na siłę.

Nie ja jestem osobą która podejmuję decyzje na serwerze 2maps więc nie musisz od razu się obrażać i pisać:

2 godziny temu, vflet_ napisał:

Proszę zamknąć podanie, lepiej żeby cheaterzy byli na serwerze.

Pozdrawiam i życzę miłej nocy :D 

Wiek dyskwalifikuje ciebie. Po drugie inna opinia adminów z 2mapsa by się przydała :) Po 3 jak widać po rozwoju sytuacji jednoznacznie większość jest na NIE. Nie wiem czy jest dalszy sens, żeby ten post był otwarty. @Counter szukaj lepiej jakiegoś opiekuna, żeby jakoś funkcjonował ten serwer a nie co chwila na chatboxie "cheater na 2mapsie" "wbij ktos cheater" a adminów z 2mapsa jak nie ma ,tak nie ma. Wiem, że to nie odpowiedni post do takich rzeczy ale jak się rozpisać to tutaj. Do tego ,przydałoby się naprawienie calladmina na każdym z serwerów i odnalezienie prawdziwego technika. To tyle ode mnie. 

15 godzin temu, SzyNa♚ napisał:

@Counter szukaj lepiej jakiegoś opiekuna, żeby jakoś funkcjonował ten serwer a nie co chwila na chatboxie "cheater na 2mapsie" "wbij ktos cheater" a adminów z 2mapsa jak nie ma ,tak nie ma. Wiem, że to nie odpowiedni post do takich rzeczy ale jak się rozpisać to tutaj. Do tego ,przydałoby się naprawienie calladmina na każdym z serwerów i odnalezienie prawdziwego technika. To tyle ode mnie. 

Dzień dobry ktoś mnie szukał? świadectwo dojrzałości posiadam. penis pół metra-strzelba na duże świnie.