єиgєlTHEgσ∂ 10 Posted September 1, 2019 Report Share Posted September 1, 2019 Nick: Engel III Chromosom Imię: Michał Steam_id: RODO Wiek: RODO Skąd: RODO Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: na aim/hs trenujemy aim hsprojekt.pl który juz nie istnieje Dyspozycyjność: no jak gram w komputer to jestem Dlaczego właśnie Ty?: bo nie oni Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: nie dam wam pieniedzy skurwysyny Jak przyczyniłeś/łaś się do rozwoju serwera?: gram na nim jestem i żyje więc jestem i czasem zapraszam kogos do gry Link to post Share on other sites
bobe' 245 Posted September 1, 2019 Report Share Posted September 1, 2019 Kiedys idiota, teraz totalny debil.. ✪ muFas and ✪ Counter 1 1 Link to post Share on other sites
✪ Counter 428 Posted September 1, 2019 Report Share Posted September 1, 2019 Zamykam. Podanie niekompletne. ♥ 1 Link to post Share on other sites
✪ muFas 665 Posted September 1, 2019 Report Share Posted September 1, 2019 2 godziny temu, єиgєlTHEgσ∂ napisał: Nick: Engel III Chromosom Imię: Michał Steam_id: RODO Wiek: RODO Skąd: RODO Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: na aim/hs trenujemy aim hsprojekt.pl który juz nie istnieje Dyspozycyjność: no jak gram w komputer to jestem Dlaczego właśnie Ty?: bo nie oni Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: nie dam wam pieniedzy skurwysyny Jak przyczyniłeś/łaś się do rozwoju serwera?: gram na nim jestem i żyje więc jestem i czasem zapraszam kogos do gry Pomijając fakt, że takie podanie może napisać jedynie kretyn którego siostra zakonna maca to bez steam_id nie dostaniesz admina Link to post Share on other sites
Recommended Posts