Rambo93 Posted September 4, 2019 Report Share Posted September 4, 2019 Witam wsioków i drogie nam panie. Jako że ostatnio zanotowałem jakiś wzrost graczy przebywających na naszym cudnie zaludnionym serwerze (oczywiście kilku trzeba było zalać betonem). Stwierdziliśmy wspólnie z panującą nam wszem i wobec najwspanialszą @lolidragonn Iż przydałoby się odświeżyć aktualną pule map. Stąd też prośba do was kochani o wszelkie propozycje map, które według was są warte zainteresowania (mogą być jakieś mapy z jajem czy po prostu grywalne). Czasu jest dużo wiec będziemy wyczekiwać waszych odpowiedzi i każdą pojedynczo w gronie administracji i zaufanych wieśniaków przerzucających gnój sprawdzimy czy będzie fajna i po malutku powolutku aktualizowali. Póki co planujemy zmienić aim_redline ze względu że zdarza się iż ludziom przycina ta mapka. *1hp_supermario *de_cache *aim_map_usp_s *de_mirage *awp_india_nav72 *awp_lego_2_crash_go *gg_wiejski_orencz_mats *de_kabul_b3 *gg_wiejski_palm_bicz_fix *de_rats_brb *de_westwood_csgo *scoutzknivez_css (chyba ulubiona mapka @ORZEH 'a) *aim_deagle7k *aim_redline *fy_pool_day Trzymajcie się ciepło (byle nie za ciepło) i nie pękajcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted September 4, 2019 Report Share Posted September 4, 2019 2 godziny temu, Rambo93 napisał: Jako że ostatnio zanotowałem jakiś wzrost graczy przebywających na naszym cudnie zaludnionym serwerze 3-4osoby duży wzrost jest i progres Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted September 4, 2019 Report Share Posted September 4, 2019 Jak się ogarnę ze wszystkim to postaram się pomóc w rozwoju serwera. A co do map oczywiście że wypadałoby zrobić jakąś ciekawą mieszankę. Żeby było rozmaicie I standardowo. Czekam na listę obecnych map, kolo 22-23 jakoś się odniosę do tego. Warto przywrócić życie na FFA. GDYŻ FFA TO STOLICA WIEJKSIEJ CHATY. AYUUU ROZKRĘCAMY TE OBOREEE. ŚWINIE NA LEWO KNURY NA PRAWO. I WSZYSCY RAZEEEM! JEBAĆ MUFASAAAAA @Counter @muFas <ktoś kto pamięta ffa za dawnych czasów też> Projekt ffa po raz któryś raz z rzędu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo93 Posted September 4, 2019 Author Report Share Posted September 4, 2019 2 hours ago, SzyNa♚ said: 3-4osoby duży wzrost jest i progres Kurde pewnego pieknego dnia ja tu na serwerze doliczyłem sie 8 osób (i tylko ja z administracji) 46 minutes ago, PanPP said: AYUUU ROZKRĘCAMY TE OBOREEE. ŚWINIE NA LEWO KNURY NA PRAWO. I WSZYSCY RAZEEEM! JEBAĆ MUFASAAAAA Jebac mufasa co ma małego kutasa @muFas 46 minutes ago, PanPP said: <ktoś kto pamięta ffa za dawnych czasów też> Ja pamietam za czasów gdy jeszcze na chleb mówiłem bep a susiaka używałem tylko do siusiania (hehe nie zdradzę jak jest teraz) @edit Pula map zaktualizowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted September 4, 2019 Report Share Posted September 4, 2019 7 godzin temu, Rambo93 napisał: *1hp_supermario *de_cache *aim_map_usp_s *de_mirage *awp_india_nav72 *awp_lego_2_crash_go *gg_wiejski_orencz_mats *de_kabul_b3 *gg_wiejski_palm_bicz_fix *de_rats_brb *de_westwood_csgo *scoutzknivez_css (chyba ulubiona mapka @ORZEH 'a) *aim_deagle7k *aim_redline *fy_pool_day Białe - nie kojarzę, nie grałbym pewnie. gejgejmy (fiolet) - grałbym , przy większej ilości osób masakracja, ale na małą ilość słabo. zielony/morski - grywalne tier 2 czerwone- trzon map, do tego dodałbym jakieś inne turniejówki lub do zielonych Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted September 5, 2019 Report Share Posted September 5, 2019 4 godziny temu, PanPP napisał: Białe - nie kojarzę, nie grałbym pewnie. gejgejmy (fiolet) - grałbym , przy większej ilości osób masakracja, ale na małą ilość słabo. zielony/morski - grywalne tier 2 czerwone- trzon map, do tego dodałbym jakieś inne turniejówki lub do zielonych Tyś kurwa grał na ffa dniami i nocami A ratsow nie kojarzysz? Jakby mapa nazywała się The platypus to byś znał ciulu. Co do "powrotu ffa" to życzę wam powodzenia. 2 lata temu było 100 stałych graczy którzy każdego obowiązkowo odwiedzali serwer. Nawet Gruby z ago kilka razy w tygodniu wbijal sobie pograć. Później kilka złych decyzji i tyle rip. Było kilka prób przywrócenia serwera jednak jak widać nie przyniosły skutku. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nawet jeśli uda wam się zrobić serwer na który ludzie będą kupowali slota to atmosfery nie przywrocicie... A to był właśnie filar tego serwera. Całość była idealną jednością. Połowa map mogła nie działać, a i tak warto było wejść. Jednak życzę powodzenia. @Rambo93 Twoja stara poleca mojego chuja swoim sąsiadkom! Pierdolony wiejski orange @Matsa do dzisiaj mi się śni po nocach. Kiedy śpię zwiedzamy sobie z kolegami mapkę i z każdą chwilą odkrywamy coraz to nowe easter eggs. Za każdym razem kiedy jakiś zostaje odkryty mój penis zaczyna zamieniać się w wulkan, który właśnie przechodzi erupcje. Tęsknię za tym widokiem jak ludzki podgatunek kowboj @olemba żył sobie w swoim naturalnym środowisku na westwoodzie które z czasem zostało zatrute przez wsze która wszyscy znamy pod nazwą @Americano1337. To właśnie tam @ORZEH chciał szarpać za włosy moją narzeczoną (oczywiście nie mam ani nie miałem nic przeciwko. Chętnie bym sam coś podpatrzyl, lecz co na to @MISIA?) Kiedyś samotny wędrowiec @Impolite :D przemierzał bezkresne krainy palmbicza, a dzisiaj samotnie na swym rumaku przemierza cały świat. Kisiel głównie znany z tego, że zawsze odbiera jebany telefon! Śmiało można przypisać mu pseudonim "callcenter". Oczywiście nie można zapomnieć o ojcu chrzestnym i ostatnim obrońcą wiejskich zasad który do ostatnich chwil walczył o o dobre imie wiejskiej @w0mbat.... nigdy nie liczyło się to, że jego K/D wynosiło 0.02!! Zawsze był filarem zespołu! Człowiek nie jest w stanie oznaczyć wszystkich, ale to ich powinniście spytać co robić! Ilość pracy jaka została włożona w ten serwer przez @Thunder @adi @Sh!rou @Jaśnie Pan czy choćby @Ichi nie sposób opisać. Więc taka moja prośba na koniec tego wywodu. Jak chcecie naprawić ten serwer, to chociaż go uszanujcie w odpowiedni sposób i nie spierdolcie bardziej. ITD.... PS jak już tak oznaczam to jebac @Michal ORZEH 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo93 Posted September 5, 2019 Author Report Share Posted September 5, 2019 2 hours ago, muFas said: Jednak życzę powodzenia. @Rambo93 Twoja stara poleca mojego chuja swoim sąsiadkom! Więc taka moja prośba na koniec tego wywodu. Jak chcecie naprawić ten serwer, to chociaż go uszanujcie w odpowiedni sposób i nie spierdolcie bardziej. Dziękujemy za miłe życzenia Moja ukochana stara mówiła ze fajnie ją tam pieściłeś w pępek. Dlatego tez pytam się was jakie mapki bo o wiejskiej wiecie więcej niż ja a mądrzejszych trzeba się słuchać . Takich postów pewnie będzie więcej także czekajta A co do klimaciku no to niestety ale chyba już nic nie przywróci tych pięknych młodych dni, czasy się zmieniaja Americano po mutacji a ludzie (może podludzie?) wola grać w fortnajta zamiast w globalną ofensywę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted September 5, 2019 Report Share Posted September 5, 2019 Są chęci, będzie technik, tylko @lolidragonn musi podjąć decyzje co/kto/jak zmieniamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo93 Posted September 5, 2019 Author Report Share Posted September 5, 2019 22 minutes ago, Counter said: Są chęci, będzie technik, tylko @lolidragonn musi podjąć decyzje co/kto/jak zmieniamy. Na nasza ukochana opiekunkę będziemy czekać póki co to jest tez chętna do działania i jak skończy egzaminy to będziemy sobie na spokojnie wszystko analizować Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted September 5, 2019 Report Share Posted September 5, 2019 Ależ mi brakowało takich wpisów. Klaskam jajami dla ciebie @muFas Edit A co do ratsow to znam i kojarzę nawet kabula. Ale wersję chyba są nie te jakie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo93 Posted September 5, 2019 Author Report Share Posted September 5, 2019 36 minutes ago, PanPP said: A co do ratsow to znam i kojarzę nawet kabula. Ale wersję chyba są nie te jakie znam Ratsy musisz znać lecz znając życie te klasyczne (tez będzie trzeba się zastanowić żeby wrócić do tych starych żeby i Ci wyjadacze serka spod napletka się cieszyli) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 Ehhh,- stara dobra wiejska chata. Aż się łezka kręci na samą myśl o soccerjam-ie Na zawsze pozostanie w moim serduszku. Odgrzewany kotlet nie smakuje już tak dobrze. Zwłaszcza, kiedy odgrzewasz go czwarty raz. To odgrzewanie już zapowiada się ciekawie. W dniu 5.09.2019 o 10:38, Rambo93 napisał: Na nasza ukochana opiekunkę będziemy czekać póki co to jest tez chętna do działania i jak skończy egzaminy to będziemy sobie na spokojnie wszystko analizować Czytaj - Jest stara i leniwa bo chuja położyła na semestr i jest w dupie z egzaminami. Z serwerem może coś zrobi jak jej ktoś ładnie haczyk z palca w dupie zrobi, ale najpierw się jeszcze zastanowi czy jej się chce. ✪ muFas, ✪ PanPP and ✪ Klaun 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted September 29, 2019 Report Share Posted September 29, 2019 Wombat bohater na którego niezasługujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolidragonn Posted September 29, 2019 Report Share Posted September 29, 2019 @w0mbat, @Klaun :3 jak przestaniecie walić sobie nawzajem i się wytrzecie to możemy pogadać ;D dzieciaczki ✪ Kolox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo93 Posted September 30, 2019 Author Report Share Posted September 30, 2019 21 hours ago, lolidragonn said: @w0mbat, @Klaun :3 jak przestaniecie walić sobie nawzajem i się wytrzecie to możemy pogadać ;D dzieciaczki Prędzej im ręka uschnie niż sami z siebie przestaną sobie walić lolidragonn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted September 30, 2019 Report Share Posted September 30, 2019 Mi wali Twoja stara więc nic mi nie uschnie ✪ muFas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo93 Posted October 1, 2019 Author Report Share Posted October 1, 2019 9 hours ago, w0mbat said: Mi wali Twoja stara więc nic mi nie uschnie Mówiła ze trzy ruchy i worek suchy wiec dużo tam roboty nie ma :/ lolidragonn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted October 1, 2019 Report Share Posted October 1, 2019 4 godziny temu, Rambo93 napisał: Mówiła ze Czyli potwierdziła moje słowa. 4 godziny temu, Rambo93 napisał: trzy ruchy i worek suchy jakość Panie, jakość a nie ilość się liczy 4 godziny temu, Rambo93 napisał: :/ krzywisz się bo bo chciałbyś żeby robiła więcej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolidragonn Posted October 1, 2019 Report Share Posted October 1, 2019 46 minut temu, w0mbat napisał: 5 godzin temu, Rambo93 napisał: trzy ruchy i worek suchy jakość Panie, jakość a nie ilość się liczy :3 jakość trzech ruchów? To jakaś rozpacz chyba, współczuję. 46 minut temu, w0mbat napisał: 5 godzin temu, Rambo93 napisał: :/ krzywisz się bo bo chciałbyś żeby robiła więcej? Niech ma coś z życia biedaczka, co to trzy ruchy. 46 minut temu, w0mbat napisał: 5 godzin temu, Rambo93 napisał: Mówiła ze Czyli potwierdziła moje słowa. Szkoda że powiedziała nam a nie Tobie, może nie wiesz, że masz problem. Proponuję zrobić zbiórkę na wiejskiej chacie dla gracza seniora na lekarza Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kaiser Posted October 1, 2019 Report Share Posted October 1, 2019 @w0mbat to niezły spust masz @Rambo93 powiedz starej zeby sie szanowała bo jeszcze grzybicy dostanie ✪ Kolox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted October 1, 2019 Report Share Posted October 1, 2019 3 ruchy i stara przyklejona do sufitu na tydzień jest :v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo93 Posted October 1, 2019 Author Report Share Posted October 1, 2019 4 hours ago, Kaiser said: @Rambo93 powiedz starej zeby sie szanowała bo jeszcze grzybicy dostanie Już powiedziałem żeby na niego uważała bo z takimi wsiokami to różnie bywa 5 hours ago, w0mbat said: krzywisz się bo bo chciałbyś żeby robiła więcej? No bo później przychodzi jakaś taka niewyżyta i zażenowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts