Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Wybieramy najlepsze obory ... czyli wasze propozycje na nowe mapy

Rambo93
 Share

Recommended Posts

Witam wsioków i drogie nam panie.

Jako że ostatnio zanotowałem jakiś wzrost graczy przebywających na naszym cudnie zaludnionym serwerze (oczywiście kilku trzeba było zalać betonem). Stwierdziliśmy wspólnie z panującą nam wszem i wobec najwspanialszą @lolidragonn Iż przydałoby się odświeżyć aktualną pule map.

Stąd też prośba do was kochani o wszelkie propozycje map, które według was są warte zainteresowania (mogą być jakieś mapy z jajem czy po prostu grywalne).

Czasu jest dużo wiec będziemy wyczekiwać waszych odpowiedzi i każdą pojedynczo w gronie administracji i zaufanych wieśniaków przerzucających gnój sprawdzimy czy będzie fajna i po malutku powolutku aktualizowali.

Póki co planujemy zmienić aim_redline ze względu że zdarza się iż ludziom przycina ta mapka.

*1hp_supermario

*de_cache

*aim_map_usp_s

*de_mirage

*awp_india_nav72

*awp_lego_2_crash_go

*gg_wiejski_orencz_mats

*de_kabul_b3

*gg_wiejski_palm_bicz_fix

*de_rats_brb

*de_westwood_csgo

*scoutzknivez_css (chyba ulubiona mapka  @ORZEH 'a)

*aim_deagle7k

*aim_redline

*fy_pool_day

Trzymajcie się ciepło (byle nie za ciepło) i nie pękajcie 

Jak się ogarnę ze wszystkim to postaram się pomóc w rozwoju serwera. A co do map oczywiście że wypadałoby zrobić jakąś ciekawą mieszankę. Żeby było rozmaicie I standardowo. Czekam na listę obecnych map, kolo 22-23 jakoś się odniosę do tego. Warto przywrócić życie na FFA. GDYŻ FFA TO STOLICA WIEJKSIEJ CHATY. 

AYUUU ROZKRĘCAMY TE OBOREEE. 

ŚWINIE NA LEWO KNURY NA PRAWO. 

I WSZYSCY RAZEEEM! 

JEBAĆ MUFASAAAAA 

@Counter

@muFas

<ktoś kto pamięta ffa za dawnych czasów też>

Projekt ffa po raz któryś raz z rzędu? 

2 hours ago, SzyNa♚ said:

3-4osoby duży wzrost jest i progres :D  

Kurde pewnego pieknego dnia ja tu na serwerze doliczyłem sie 8 osób (i tylko ja z administracji)

46 minutes ago, PanPP said:

AYUUU ROZKRĘCAMY TE OBOREEE. 

ŚWINIE NA LEWO KNURY NA PRAWO. 

I WSZYSCY RAZEEEM! 

JEBAĆ MUFASAAAAA 

Jebac mufasa co ma małego kutasa

@muFas

46 minutes ago, PanPP said:

<ktoś kto pamięta ffa za dawnych czasów też>

Ja pamietam za czasów gdy jeszcze na chleb mówiłem bep a susiaka używałem tylko do siusiania (hehe nie zdradzę jak jest teraz)

@edit

Pula map zaktualizowana :V

7 godzin temu, Rambo93 napisał:

*1hp_supermario

*de_cache

*aim_map_usp_s

*de_mirage

*awp_india_nav72

*awp_lego_2_crash_go

*gg_wiejski_orencz_mats

*de_kabul_b3

*gg_wiejski_palm_bicz_fix

*de_rats_brb

*de_westwood_csgo

*scoutzknivez_css (chyba ulubiona mapka  @ORZEH 'a)

*aim_deagle7k

*aim_redline

*fy_pool_day

Białe - nie kojarzę, nie grałbym pewnie.

gejgejmy (fiolet) - grałbym , przy większej ilości osób masakracja, ale na małą ilość słabo.

zielony/morski - grywalne tier 2

czerwone- trzon map, do tego dodałbym jakieś inne turniejówki lub do zielonych ;) 

4 godziny temu, PanPP napisał:

Białe - nie kojarzę, nie grałbym pewnie.

gejgejmy (fiolet) - grałbym , przy większej ilości osób masakracja, ale na małą ilość słabo.

zielony/morski - grywalne tier 2

czerwone- trzon map, do tego dodałbym jakieś inne turniejówki lub do zielonych ;) 

Tyś kurwa grał na ffa dniami i nocami A ratsow nie kojarzysz? Jakby mapa nazywała się The platypus to byś znał ciulu. 

Co do "powrotu ffa" to życzę wam powodzenia. 2 lata temu było 100 stałych graczy którzy każdego obowiązkowo odwiedzali serwer. Nawet Gruby z ago kilka razy w tygodniu wbijal sobie pograć. Później kilka złych decyzji i tyle rip. Było kilka prób przywrócenia serwera jednak jak widać nie przyniosły skutku. 

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nawet jeśli uda wam się zrobić serwer na który ludzie będą kupowali slota to atmosfery nie przywrocicie... A to był właśnie filar tego serwera. Całość była idealną jednością. Połowa map mogła nie działać, a i tak warto było wejść. 

Jednak życzę powodzenia.

@Rambo93 Twoja stara poleca mojego chuja swoim sąsiadkom!

Pierdolony wiejski orange @Matsa do dzisiaj mi się śni po nocach. Kiedy śpię zwiedzamy sobie z kolegami mapkę i z każdą chwilą odkrywamy coraz to nowe easter eggs. Za każdym razem kiedy jakiś zostaje odkryty mój penis zaczyna zamieniać się w wulkan, który właśnie przechodzi erupcje. 

Tęsknię za tym widokiem jak ludzki podgatunek kowboj @olemba żył sobie w swoim naturalnym środowisku na westwoodzie które z czasem zostało zatrute przez wsze która wszyscy znamy pod nazwą @Americano1337.

To właśnie tam @ORZEH chciał szarpać za włosy moją narzeczoną (oczywiście nie mam ani nie miałem nic przeciwko. Chętnie bym sam coś podpatrzyl, lecz co na to @MISIA?)

Kiedyś samotny wędrowiec @Impolite :D przemierzał bezkresne krainy palmbicza, a dzisiaj samotnie na swym rumaku przemierza cały świat. Kisiel głównie znany z tego, że zawsze odbiera jebany telefon! Śmiało można przypisać mu pseudonim "callcenter".

Oczywiście nie można zapomnieć o ojcu chrzestnym i ostatnim obrońcą wiejskich zasad który do ostatnich chwil walczył o o dobre imie wiejskiej @w0mbat.... nigdy nie liczyło się to, że jego K/D wynosiło 0.02!! Zawsze był filarem zespołu!

Człowiek nie jest w stanie oznaczyć wszystkich, ale to ich powinniście spytać co robić! Ilość pracy jaka została włożona w ten serwer przez @Thunder @adi @Sh!rou @Jaśnie Pan czy choćby @Ichi nie sposób opisać. 

Więc taka moja prośba na koniec tego wywodu. Jak chcecie naprawić ten serwer, to chociaż go uszanujcie w odpowiedni sposób i nie spierdolcie bardziej.

ITD....

PS jak już tak oznaczam to jebac @Michal

2 hours ago, muFas said:

Jednak życzę powodzenia.

@Rambo93 Twoja stara poleca mojego chuja swoim sąsiadkom!

Więc taka moja prośba na koniec tego wywodu. Jak chcecie naprawić ten serwer, to chociaż go uszanujcie w odpowiedni sposób i nie spierdolcie bardziej.

Dziękujemy za miłe życzenia 

Moja ukochana stara mówiła ze fajnie ją tam pieściłeś w pępek.

Dlatego tez pytam się was jakie mapki bo o wiejskiej wiecie więcej niż ja a mądrzejszych trzeba się słuchać :] . Takich postów pewnie  będzie więcej także czekajta:))

A co do klimaciku no to niestety ale chyba już nic nie przywróci tych pięknych młodych dni, czasy się zmieniaja Americano po mutacji a ludzie (może podludzie?) wola grać w fortnajta zamiast w globalną ofensywę.

22 minutes ago, Counter said:

Są chęci, będzie technik, tylko @lolidragonn musi podjąć decyzje co/kto/jak zmieniamy.

Na nasza ukochana opiekunkę będziemy czekać póki co to jest tez chętna do działania i jak skończy egzaminy to będziemy sobie na spokojnie wszystko analizować xD

36 minutes ago, PanPP said:

A co do ratsow to znam i kojarzę nawet kabula. 

Ale wersję chyba są nie te jakie znam ;)

Ratsy musisz znać lecz znając życie te klasyczne (tez będzie trzeba się zastanowić żeby wrócić do tych starych żeby i Ci wyjadacze serka spod napletka się cieszyli)

• 4 weeks later...

Ehhh,- stara dobra wiejska chata. Aż się łezka kręci na samą myśl o soccerjam-ie
Na zawsze pozostanie w moim serduszku.

Odgrzewany kotlet nie smakuje już tak dobrze. Zwłaszcza, kiedy odgrzewasz go  czwarty raz.

To odgrzewanie już zapowiada się ciekawie.

W dniu 5.09.2019 o 10:38, Rambo93 napisał:

Na nasza ukochana opiekunkę będziemy czekać póki co to jest tez chętna do działania i jak skończy egzaminy to będziemy sobie na spokojnie wszystko analizować

Czytaj - Jest stara i leniwa bo chuja położyła na semestr i jest w dupie z egzaminami. Z serwerem może coś zrobi jak jej ktoś ładnie haczyk z palca w dupie zrobi, ale najpierw się jeszcze zastanowi czy jej się chce.

4 godziny temu, Rambo93 napisał:

Mówiła ze

Czyli potwierdziła moje słowa.

trzy ruchy i worek suchy

jakość Panie, jakość a nie ilość się liczy

:/

krzywisz się bo bo chciałbyś żeby robiła więcej?

46 minut temu, w0mbat napisał:
5 godzin temu, Rambo93 napisał:

trzy ruchy i worek suchy

jakość Panie, jakość a nie ilość się liczy

:3 jakość trzech ruchów? :ohmy: To jakaś rozpacz chyba, -_- współczuję. 

:/

Niech ma coś z życia biedaczka, co to trzy ruchy. ;/

Mówiła ze

Czyli potwierdziła moje słowa.

Szkoda  że powiedziała nam a nie Tobie, może nie wiesz, że masz problem. -_- Proponuję zrobić zbiórkę na wiejskiej chacie dla gracza seniora :ohmy: na lekarza -_- 

4 hours ago, Kaiser said:

@Rambo93 powiedz starej zeby sie szanowała bo jeszcze grzybicy dostanie :(

Już powiedziałem żeby na niego uważała bo z takimi wsiokami to różnie bywa

5 hours ago, w0mbat said:

No bo później przychodzi jakaś taka niewyżyta i zażenowana 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.