pjesiur997 Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 NIck w chwili bana: pjesiur997 SteamID: 76561198991909112 Link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198991909112/ Nick admina banującego: 象ブム Data i godzina otrzymania bana: 09-21-19 18:10 Powód bana: Multihack Opis sytuacji: Podczas gry kolegha zapytał sie mnie czy cheatuje, odpowiedziałem że tak, oczywiście z pełną ironią, której koleżka chyba nie wyczuł. Później ciągle pytał się jakie ma cheaty a gdy powiedziałem mu lekko poirytowany że mam wszystkie cheaty (aim, wh ,bh) po około minucie pożegnał mnie słowami: "wjebałeś się w niezłe gówno", po czym mnie zbanował. Dodam że faktycznie dobrze mi szło, jednak wczoraj grałem na serwerze gdy było conajmniej dwóch adminów i żaden z nich nie miał do mnie żadnych pretensji. Wątpie żeby admin miał jakiekolwiek dowody bo posługiwał się tylko moimi słowami które zapewne miały być dowodem. Dowód: Nie posiadam, aloe chyba zaczne nagrywać mecze jakimś OBSem Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 Czekamy na odpowiedź admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjesiur997 Posted September 21, 2019 Author Report Share Posted September 21, 2019 no i co ten admin? Bo chce pograć a nie moge Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvcou Posted September 22, 2019 Report Share Posted September 22, 2019 Z racji takiej że było parę skarg od kilku osób że niby masz wallhacka oraz było reportowane na !calladmin. Chciałbym tez powiedzieć iż masz podajże 2lvl csa i praktycznie nowe konto było podejżane to ze wychylasz się z prefire oraz trochę dużo było tych headshotów, również pytałem się czy masz jakiegoś meina oraz jaka masz range to ty odpowiadałeś ze nie masz rangi i nie masz meina więc tutaj w tej sytuacji ostateczne zdanie bedzię miał @Kolox Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted September 22, 2019 Report Share Posted September 22, 2019 brak dowodów leci ub, next time nagraj demo i będzie łatwiej. //zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts