Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

prośba o UB

pjesiur997
 Share

Recommended Posts

NIck w chwili bana: pjesiur997

SteamID: 76561198991909112

Link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198991909112/

Nick admina banującego: 象ブム

Data i godzina otrzymania bana: 09-21-19 18:10

Powód bana: Multihack

Opis sytuacji: Podczas gry kolegha zapytał sie mnie czy cheatuje, odpowiedziałem że tak, oczywiście z pełną ironią, której koleżka chyba nie wyczuł. Później ciągle pytał się jakie ma cheaty a gdy powiedziałem mu lekko poirytowany że mam wszystkie cheaty (aim, wh ,bh)  po około minucie pożegnał mnie słowami: "wjebałeś się w niezłe gówno", po czym mnie zbanował. Dodam że faktycznie dobrze mi szło, jednak wczoraj grałem na serwerze gdy było conajmniej dwóch adminów i żaden z nich nie miał do mnie żadnych pretensji. Wątpie żeby admin miał jakiekolwiek dowody bo posługiwał się tylko moimi słowami które zapewne miały być dowodem. 

Dowód: Nie posiadam, aloe chyba zaczne nagrywać mecze jakimś OBSem 

Z racji takiej że było parę skarg od kilku osób że niby masz wallhacka oraz było reportowane na !calladmin. Chciałbym tez powiedzieć iż masz podajże 2lvl csa i praktycznie nowe konto było podejżane to ze wychylasz się z prefire oraz trochę dużo było tych headshotów, również pytałem się czy masz jakiegoś meina oraz jaka masz range to ty odpowiadałeś ze nie masz rangi i nie masz meina więc tutaj w tej sytuacji ostateczne zdanie bedzię miał @Kolox

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.