★ѕєиѕєι★波蘭 6 Posted September 24, 2019 Report Share Posted September 24, 2019 Mam propozycje chociaż za bardzo nie współgra to z nowym regulamin to myślę że było by to w miarę racjonalne a chodzi o to by admini mieli opcję wyłączenie opcji scopowania czyli tak zwane nsc.Widziałem to na paru serwerach i dobrze to działa,bo gdy na przykład 10 osób jest na w-ch i jest ustalone że gramy nsc i 9 osób gra a jedna nie gra to trochę wkurza, a gdy admin by zrobił głosowanie czy gramy noscopy i gdy ilość głosów bedzie przekraczała to powiedzmy 50% to by włączył !! zielax and GiennyS 2 Link to post Share on other sites
✪ PanPP 370 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 Można zrobić komendę np. Na noscopy i na kosy jeżeli zostaną 2 osoby. A tak dla całego serwera to w sumie nie wiem. Nie każdy chce się bawić może ale co ja wiem pomysł macie to rozmawiajcie zielax 1 Link to post Share on other sites
zielax 44 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 Szczerze jest to jeden z lepszych pomysłów sam o tym pisałem ale odpowiedzi były typu że : Nie mamy techników Link to post Share on other sites
✪ Counter 428 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 Nie róbmy z only awp 4funa. Tyle. SzyNa♚ 1 Link to post Share on other sites
vapeL 4 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 Myślę że opcja gdy jest 1v1 i wybrać kosy lub ncs by była lepsza Link to post Share on other sites
zielax 44 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 2 godziny temu, Counter napisał: Nie róbmy z only awp 4funa. Tyle. Dlaczego ? na awp dużo osób które zostają 1vs1 chcą nsc Link to post Share on other sites
✪ PanPP 370 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 2 godziny temu, Counter napisał: Nie róbmy z only awp 4funa. Tyle. Ja wiedziałem żeś głupi ale tak? Link to post Share on other sites
SzyNa♚ 91 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 Co wy chcecie odjebac z serwera awp? Serwer only noscope. Bezsensowna opcja nawet ,jeżeli miałby robić to admin po tym głosowaniu. Zastanówcie się czego wy chcecie, ciągle jakieś zmiany ale ten akurat na duży - . ♥ and ★ѕєиѕєι★波蘭 1 1 Link to post Share on other sites
zielax 44 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 Trzeba coś wypróbować szczerze każdy lubi coś nowego a jeśli to się by przyjęło to pogchamp ★ѕєиѕєι★波蘭 1 Link to post Share on other sites
Nirek 13 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 Zgadzam się z zielaxem. Bo czasami denerwuje to jak pytasz sie o noscopy I ci nie odpowie tak czy nie. Tylko czekasz jak debil aż odpowie typo ★ѕєиѕєι★波蘭 and zielax 1 1 Link to post Share on other sites
Rambo93 6 Posted September 25, 2019 Report Share Posted September 25, 2019 Szczerze mówiąc to jedyną sensowną opcją byłoby głosowanie gdzie musieliby się wszyscy zgodzić. Bo to bez sensu jak ktoś sobie chce normalnie postrzelać/poćwiczyć "skyla" a tu nagle może grać tylko noscope i dlatego jak gracie w 10 to jedna osoba uzywa scope. Takie coś mogloby być na jakimś serwerze 4fun a nie na awp. Takie jest tylko moje skromne zdanie. Dziękuje i wypad do spania wsioki Link to post Share on other sites
vapeL 4 Posted September 26, 2019 Report Share Posted September 26, 2019 21 godzin temu, Counter napisał: Nie róbmy z only awp 4funa. Tyle. +1 Link to post Share on other sites
Shiro 4 Posted September 26, 2019 Report Share Posted September 26, 2019 Nie ma sensu robienia rundy ns dla całego serwera, zawsze znajdzie się ktoś komu to będzie nie pasować, a jak będzie pasować wszystkim w głosowaniu... to nie wolno zapominać, że jest spora rotacja graczy - ciągle ktoś wchodzi, wychodzi. Natomiast co do ns w momencie kiedy zostaje po jednym graczu z obu drużyn (i oboje wyrażą zgodę w pojawiającym się vote) to są na to fajne pluginy i myślę, że nikomu jakoś by to nie zaszkodziło, także... Rundy ns dla każdego - Nie. Rundy ns dla dwóch ostatnich graczy - Tak/Obojętne. Link to post Share on other sites
Nirek 13 Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 W dniu 25.09.2019 o 22:07, Rambo93 napisał: Bo to bez sensu jak ktoś sobie chce normalnie postrzelać/poćwiczyć "skyla" a tu nagle może grać tylko noscope i dlatego jak gracie w 10 to jedna osoba uzywa scope. Takie coś mogloby być na jakimś serwerze 4fun a nie na awp. Takie jest tylko moje skromne zdanie. Dziękuje i wypad do spania wsioki Tu chodzi o ostatnie 2 osoby co zostają u mogą wybrać noscopy lub noże lub nic I grać normalnie A nie że jest Rudna noscopow I każdy ma grać vapeL 1 Link to post Share on other sites
✪ Counter 428 Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 Chcemy coś zmieniać, ale niestety nic nie zrobimy bez technika. Trzeba czekać i tyle Link to post Share on other sites
♛ Górczyk ♛ 36 Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 Kiedyś już była o tym mowa i jak dobrze pamiętam to nie przeszło. Jak dla mnie nie ma sensu nic zmieniać . Jak siedzę na serwie,kiedy jest dużo osób to rzadko kiedy zdarza się sytuacja że ludzie chcą grać ns,zazwyczaj ns grane są jak jest max 5-6 osób. Link to post Share on other sites
✪ PanPP 370 Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 Jakieś niedojebane gówna jak płaczą żeby grać ns to jak ja grywałem to często się zdarzało że grali. Miałeś farta Górczyk Link to post Share on other sites
Shiro 4 Posted September 27, 2019 Report Share Posted September 27, 2019 5 godzin temu, ♛ Górczyk ♛ napisał: Jak siedzę na serwie,kiedy jest dużo osób to rzadko kiedy zdarza się sytuacja że ludzie chcą grać ns,zazwyczaj ns grane są jak jest max 5-6 osób. Bo jak jest dużo osób to pytanie o ns na końcu razem z czekaniem na odpowiedź zabiera zbyt wiele czasu i psuje dynamikę rozgrywki. Jakby to bylo zautomatyzowane pluginem i wystarczy ze kazda osoba kliknie jeden aby wybrać tak lub dwa aby wybrac nie to jestem pewien ze graliby o wiele częściej. Link to post Share on other sites
SzyNa♚ 91 Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 @Valennadecyzja bo młyn się robi. Link to post Share on other sites
❤ Valenna 30 Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 Nie kazdy chce grac only nsc. Dlatego w przypadku calych rund nie ma sensu wprowadzać tej zmiany. Co do tego jak zostają dwie osoby, mozna cos pomyśleć jak bedzie technik. Na chwilę obecną zostaje tak jak jest. //ZAMYKAM Link to post Share on other sites
Recommended Posts