Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Noelo

PanPP
 Share

Recommended Posts

Na prośbę pepko

Nick: PanPP. [t] 

Imię: Wiktor 

Steam_id: STEAM_0:0:120939053

Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: niet

Dyspozycyjność: codziennie 

Dlaczego właśnie Ty?: bo mnie Pepe zawołał

Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Tak, (ale nie zapominajmy że to kanter ma mi ojebac gale za to że będę adminem :v)

Jak przyczyniłeś/łaś się do rozwoju serwera?: No moi znajomi grywają na serwerach, gram na serwach trochę ludzi znam, betonów to ja trochę już wynalazłem na serwach także beka ;) 

Zdjęcie matury mogę dodać jedynie na prośbe lorda wombata.elo

16 minut temu, PanPP napisał:

Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: to kanter ma mi ojebac gale za to że będę adminem :v

Jak przyczyniłeś/łaś się do rozwoju serwera?: gram. Jestem. Oddycham.

Zdjęcie matury mogę dodać jedynie na prośbe lorda wombata.elo

Do zmiany albo wypierdalam do śmieci

Dwie sprawy. Co do podania to chuj wie raczej na tak. Wykres betonów zalanych wzrośnie o kilkaset procent. 

Skoro już jeden pepe prosił drugiego pepe, aby ten drugi pepe został adminem i ten pierwszy pepe został już wspomniany to warto się odnieść do tego iż ta mała szuja nie miała prawa mieć admina na 2 mapsie ( przez błąd w systemie zostały mu tam flagi. Szyna i kantor 17 sierpnia nie wiedzieli, że ten smark ma tam admina) więc jakim chujem to jednokomórkowe coś ma opiekuna.

Podsumowując. Jebac kantera. Jebac koloxa. Opiekun jak najbardziej na plus i admin tak samo. Oba pepepki się nadają 

Teraz, muFas napisał:

Dwie sprawy. Co do podania to chuj wie raczej na tak. Wykres betonów zalanych wzrośnie o kilkaset procent. 

Skoro już jeden pepe prosił drugiego pepe, aby ten drugi pepe został adminem i ten pierwszy pepe został już wspomniany to warto się odnieść do tego iż ta mała szuja nie miała prawa mieć admina na 2 mapsie ( przez błąd w systemie zostały mu tam flagi. Szyna i kantor 17 sierpnia nie wiedzieli, że ten smark ma tam admina) więc jakim chujem to jednokomórkowe coś ma opiekuna.

Podsumowując. Jebac kantera. Jebac koloxa. Opiekun jak najbardziej na plus i admin tak samo. Oba pepepki się nadają 

To czekaj, jak już mam być komplementowany, to dajcie mi opiekuna a ja pepekozaka namówię żeby złożył podanie na admina :V 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.