tweethy Posted October 9, 2019 Report Share Posted October 9, 2019 Nick: tweethy Imię: Wiktor Steam_id: https://steamcommunity.com/id/tweethy2nd Wiek: 15 mutacja Skąd: Łódzkie Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Tak Dyspozycyjność: Mam bardzo dużo czasu Dlaczego właśnie Ty?: Na serwerze gram bardzo długo i zauważyłem braki adminów... Obecnie jest co raz więcej cheaterów lub griferów a ja postaram sie temu zapobiec! Już nie raz spotkalem sie z sytuacją że na serverze jest duzo osob i wbija jakis bocik z cheatami bez interwencji adminów co rozumiem bo nie można byc aktywnym CIAGLE jednak calladmin jest po cos. Jednak wychodzi na to ze kazdy wychodzi na czym traci server w oczach m.in graczy D: Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Oczywiscie ze tak Jak przyczyniłeś/łaś się do rozwoju serwera?: Polecałem wielu kumplom ten server! Pomagałem adminom łapać cheaterów lub griferów łapiac na nich dowody poniewaz stale uzywam programu nvidiageforce ktory pozwala przegladac powtorki meczu . Nowym graczom pomagałem i pokazywałem im jak działają komendy na serverze itp! Lub pomagałem im się zapoznać z regulaminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted October 9, 2019 Report Share Posted October 9, 2019 Na TAK, bo już byłeś, ale jakoś ci zniknął admin D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted October 9, 2019 Report Share Posted October 9, 2019 O której grasz na serwerze? Bo jak ja gram w csa to nigdy nikogo nie ma xd Po za tym na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweethy Posted October 10, 2019 Author Report Share Posted October 10, 2019 11 godzin temu, PanPP napisał: O której grasz na serwerze? Bo jak ja gram w csa to nigdy nikogo nie ma xd Po za tym na tak. Różnie ale najczęsciej to tak 18-20 a w weekendy często Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted October 12, 2019 Report Share Posted October 12, 2019 @PepeKOZAK nadaj flagi i siema bo jak widzę to reszta administratorów nie ma ochoty na wypowiedzenie się // zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts