Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

'Skarga' na JUVE.

huh
 Share

Recommended Posts

6. Admin ma dawac przyklad... jak nie powinno zachowywac sie w lesie.

taa..., zawsze gdy wejdĂŞ na serwer siedzi JUVE i drze pape przez mikro jakby miaÂł schizofrenie macicy. Nie chce Ciebie tu obraziĂ?, bo co fakt to fakt, kaÂżdy ma prawo siĂŞ zachowywaĂ? jak komu siĂŞ podoba, ale na stanowisko admina to Ty nie pasujesz - przynajmniej moim zdaniem. Rok temu jeszcze ten serwer trzymaÂł fason i kulturĂŞ na wysokim poziomie, teraz siĂŞ tu bez mute dobrze pograĂ? nie da. Mam pare demek z ukazaniem wymienionego powyÂżej.

Nie pisze tego po to, aby Tobie zabrali flagi, tylko po to, abyÂ? czasami siĂŞ naprawdĂŞ opanowaÂł, nie darÂł tyle buÂĽki swojej(na pewno jest boska) i ogarnÂ?Âł.

Tyle ode mnie ;]

nie uslyszalabys tylu inwektyw z jego strony.

Nicka to ja mam jak najbardziej damskiego, na forum co innego ;)

GadaÂłam z nim kiedyÂ? przez mikrofon i naprawde facet potrafi trzymaĂ? bardzo wysokÂ? kulture w rozmowie z PannÂ?, tyle Âże na serwerze byÂło wtedy 5 osĂłb.

jest opcja mute a jak sie wiejska haja nie podoba ... PAPA!

Czytaj ze zrozumieniem ;)) gram dÂługo na tym serwerze, chociaÂż ostatnio bardzo rzadko, wÂłaÂ?nie przez tego Pana. Nie chodzi tylko o niego, bo teÂż o graczy, ktĂłrzy biorÂ? z niego przykÂład, a nie widzi mi siĂŞ co 2 minuty wchodzenie w players i mutowanie, info na mapach de wtedy nie mam. Po prostu proszĂŞ tego Pana, bez jakiejkolwiek Âłaski czy ironii o Â?ciszenie tonu gÂłosu i nie dopuszczanie graczy to brania z niego przykÂładu. O 3 w nocy same klony JUVE siedziaÂły, co za tym idzie? Wyzwiska, bluzgi, puszczanie non stop muzyki itd.

puszczanie non stop muzyki itd.

za te puszczanie muzyki to wieszac za genitalia :| lizak dal poradnik teraz kazdy musi puscic jakas nute. potem leci jakies 35hp, awp i polowie serwera musze dac muta bo leci same disco lat 60

jak juz mam sluchac to wzialby ktos do tego hlssa wrzucil muzyke dla kazdego, z jakiejs top25, a nie ze 1/4 serera puszcza gowno, 1/4 sie przy tym bawi, 1/4 da muta, 1/4 ma wyjebane bo graja no-sound

musze dac muta bo leci same disco lat 60

No w³a�nie, o to mi chodzi. Zreszt� nie raz JUVE tak¿e puszcza³ jakiego� protektora czy co�, nie znam siê na tej muzyce, nie powiem dok³adnie. I ka¿dy w kó³ko dar³: PU��, PU�� JESZCZE ! Nie pu�ci³ ? Sami to robili ..

ale kurcze nie przesadzajcie. ja od pewnego czasu gram na voice_enable 0 i pisior. da sie grac. Juve moze i ma swoje schizy ale jak ma dobry dzien to da sie z nim pogadac. Wiejskie nie zanczy poprawne a klimatyczne:D

No jeden, ktĂłry logicznie rozumuje, przeczytaÂł temat ;) Nie lubiĂŞ graĂ? bez info od graczy przez mikrofon, gubiĂŞ orientacje. 4FUN nie znaczy braku kultury - o to mi chodzi.

musze dac muta bo leci same disco lat 60

No w³a�nie, o to mi chodzi. Zreszt� nie raz JUVE tak¿e puszcza³ jakiego� protektora czy co�, nie znam siê na tej muzyce, nie powiem dok³adnie. I ka¿dy w kó³ko dar³: PU��, PU�� JESZCZE ! Nie pu�ci³ ? Sami to robili ..

ale kurcze nie przesadzajcie. ja od pewnego czasu gram na voice_enable 0 i pisior. da sie grac. Juve moze i ma swoje schizy ale jak ma dobry dzien to da sie z nim pogadac. Wiejskie nie zanczy poprawne a klimatyczne:D

No jeden, ktĂłry logicznie rozumuje, przeczytaÂł temat ;) Nie lubiĂŞ graĂ? bez info od graczy przez mikrofon, gubiĂŞ orientacje. 4FUN nie znaczy braku kultury - o to mi chodzi.

\

brak kultury a inna ni¿ wszêdzie atmosfera to to co odró¿nia wiejska od innych serwerów. zawsze mozesz dac mute juvemu i masz luzzz;] masz info itp

zawsze mozesz dac mute juvemu i masz luzzz;] masz info itp

Jak napisaÂłam wyÂżej, wiĂŞkszoÂ?Ă? graczy pozwala sobie na samowolkĂŞ i bierze z niego przykÂład, co za tym idzie - sami drÂ? pape -.- ich Â?miechy i chichy teÂż nie sÂ? wymarzonymi dÂĽwiĂŞkami gracza Counter Strike.

A na serwerze bardzo lubiĂŞ graĂ? i nie mam zamiaru usuwaĂ? go z, naprawdĂŞ, ulubionych. NapisaÂłam wyÂżej jaka jest moja proÂ?ba i na tym temat siĂŞ koĂ?czy.

to jest przede wszystkim server 4fun a smiechy i chuchy sa racze fun wiec nie rozumeim w tym momencie o co ci chodzi. czujesz sie obrazana przez to? czy po prostu chcesz grac jak na sparze w absolutnej ciszy?

Tylko, Âże te Â?miechy i cichy bardziej przypominajÂ? wiercenie mÂłotem pneumatycznym. ZA GÂŁOÂ?NO, za gÂłoÂ?no! I co idzie za tym? Napiszecie - Â?cisz sÂłuchawki.

Nie mo¿na mie� swojego zdania, bo narzucacie Wasze ;). Temat do zamkniêcia, skoro macie pisa� poradniki jak wy³�czy� g³os czy da� mute ;).

piszesz ze rok temu bylo inaczej gram tu ponad rok i nie pamietam zeby kiedys bylo inaczej. moze w wakacje jak mnie nie bylo. ale poza tym zawsze bylo tak samo. moze teraz zaczela sie fala jebanych maÂłolatĂłw jadacych sobie po rodzinach ale to jest do opanowania. 7days i od razu lepiej;] niektĂłrych juz kultury nie nauczysz. cham jest byl i bedzie chamem;]

VirusX napisaÂł/a:

nie uslyszalabys tylu inwektyw z jego strony.

Nicka to ja mam jak najbardziej damskiego, na forum co innego

GadaÂłam z nim kiedyÂ? przez mikrofon i naprawde facet potrafi trzymaĂ? bardzo wysokÂ? kulture w rozmowie z PannÂ?, tyle Âże na serwerze byÂło wtedy 5 osĂłb.

ja tez tak potrafie, pogadamy? Adam jestem... ;-)

Poza tym nie robisz ortow... kurcze, jestes moze brunetka z prawniczej rodziny?

Tak swoja droga - masz pelne prawo do konstruktywnej (nawet bardzo) krytyki. Jakkolwiek niewiele z tym faktem mozemy zrobic. Widzisz... ten serwer jest taki yyy swojski. W znacznej wiekszosci znamy sie tutaj osobiscie, nierzadko imprezujemy. I co ja mam zrobic Januszowi? Nakrzycze na niego? Moge sie sfochac ale wystarczy, ze kupi mi duzego shake'a w McDonaldsie i mija jak reka odjal.

Jestes z okolic Slaska? Umowimy sie na kawe?

piszesz ze rok temu bylo inaczej gram tu ponad rok i nie pamietam zeby kiedys bylo inaczej. moze w wakacje jak mnie nie bylo. ale poza tym zawsze bylo tak samo. moze teraz zaczela sie fala jebanych maÂłolatĂłw jadacych sobie po rodzinach ale to jest do opanowania. 7days i od razu lepiej;] niektĂłrych juz kultury nie nauczysz. cham jest byl i bedzie chamem;]

Oj byÂło, byÂło :D Klimat byÂł inny, nie mĂłwiĂŞ, Âże gorszy, ale byÂł naprawdĂŞ inny. Nie byÂło tego chaosu, ktĂłry teraz panuje, byÂł Âład, porzÂ?dek, co prawda non steam = peÂłno cheatĂłw, ale daÂło siĂŞ ogarnÂ?Ă? to. Humor byÂł inny, graczy naprawdĂŞ maÂło zostaÂło ze starych. NiewaÂżne, nie w tym sĂŞk.

Adam jestem...
zjadam mlode koty

zjesz starsze, bardziej upierdliwe, to porozmawiamy :D

Poza tym nie robisz ortow... kurcze, jestes moze brunetka z prawniczej rodziny?

Tylko z tymi prawnikami Tobie nie wyszÂło :)

I co ja mam zrobic Januszowi? Nakrzycze na niego? Moge sie sfochac ale wystarczy, ze kupi mi duzego shake'a w McDonaldsie i mija jak reka odjal.

Jestes z okolic Slaska? Umowimy sie na kawe?

Ty ? Nic. Ja po prostu proszê tego admina o wy¿sz� kulturê i O MATKO ! NIE KRZYCZ TAK, BO MI BÊBENKI POPÊKAJ¡! Gdy serwer is full i ledwo mo¿na wbi� w³a�nie takie zachowanie nakierowywuje mnie na quit.

Nie, nie jestem ze Â?lÂ?ska.

nie no faktycznie troszkĂŞ chamsko sie ostatnio robi. niketorzy gracze przesadzajÂ?. nie ma rĂłwnych i rĂłwniejszych tego sie trzymajmy.

No wÂłaÂ?nie, o to chodzi.

ja mam obraz chama i jestem z niego dumny bo dÂługo na niego pracowaÂłem :D

nie no... daj no malutka nika swojego i postaram sie jak bedziesz grala opanowaĂ? moje darcie ryja i adhd :)

no to ze smarki sie uczÂ? to jest zÂło :/ i kiedys bylo lizanie dupy a teraz one chcÂ? byĂ? takie jak ja :/ trzeba miec swoj wizerunek a nie xerowac :(

nie pwoiem jest parĂŞ osĂłb ktore jak wchodza na serwer dajÂ? mi mute :( to najprostszy sposĂłb ale powiem ci tak ze to jest ffa i czasami jest milo jak ktosp owie ktorĂŞdy idÂ? ale wieksszosc wchodzi tu posmiac sie i poagadac :(

a tak jak rzotkiew pisze trzeba sie posmiaĂ? bo popadniemy w nudny Â?wiat Dartu :)

pozdrawiam i caÂłuje wirtuoz jĂŞzyka :)

[ Dodano: 2009-02-08, 22:03 ]

Moge sie sfochac ale wystarczy, ze kupi mi duzego shake'a w McDonaldsie i mija jak reka odjal.

tortillÂ? ciĂŞ teraz porzekupie :D

no i nie ma co zamykaĂ?... sprawĂŞ trzeba przedyskutowaĂ? i ja mam 24 lata i nei jestem debilem jakiego gram na CSie :)

no i nie ma co zamykaĂ?... sprawĂŞ trzeba przedyskutowaĂ? i ja mam 24 lata i nei jestem debilem jakiego gram na CSie

mam pewne obiekcje co do prawdziwosci tego zdania...

no i nie ma co zamykaĂ?... sprawĂŞ trzeba przedyskutowaĂ? i ja mam 24 lata i nei jestem debilem jakiego gram na CSie

mam pewne obiekcje co do prawdziwosci tego zdania...

nei jestem debilem

tralalal :roll:

Ok, ok, wierzĂŞ :mrgreen:

Nicka nie podam, wolĂŞ zostaĂ? anonimowa, bÂ?dÂĽ sobÂ?, to najwaÂżniejsze, ale odrobina spokoju czasami siĂŞ przyda i naprawdĂŞ tylko o to mi chodzi. Nie bĂŞdzie siĂŞ podobaĂ?, trudno wyjdĂŞ, ale ciĂŞÂżko znaleÂĽĂ? inny serwer z mapÂ? scoutzknivez czy awp4one.

Temat moÂżna zamknÂ?Ă?, bo czekaÂłam tylko na TwojÂ? odpowiedÂĽ, ktĂłra byÂła jak najbardziej szczera oraz subiektywna. I to mi siĂŞ podoba :-)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.