Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

12.02 Wykasowanie expa oraz ranku na serwerze WAR3

Misiek
 Share

Recommended Posts

Wedlug informacji, ktore uzyskalem przyczyna skasowania sie expa i ranku byl pelny dysk maszyny, na ktorej stoi serwer. Dysk zostal wyczyszczony ze zbednych plikow, sytuacja nie powinna sie powtorzyc. Niestety nie posiadam kopii zapasowej plikow, ktore zostaly wyczyszczone.

co chwile co debile nie chca slabszemu teamowi pomoc bo szkoda im statsow zepsoc -.-

Mi to jedno czy ranking jest czy go nie ma :P ostanio wogole sie dowiedziaÂłem ze jest :P

A co do staciazy to trzeba wgrac jakiegos dobrego PTB. Bo ten co teraz jest to przezuca tylko do innego teamu jak brakuje osoby (i to nie zawsze). A powinno co kazda runde sprawdzac i wyrĂłwnywaĂ? teamy.

Np jak ktos ma 10:0 zginie i bedzie miec 10:1 to go przerzuci do sÂłabszej druÂżyny, a nie ze dalej gra w tym samym teamie.

dobra, to i ja cos powiem :D bylem na czele na w3 i to zadna satysfakcja. najlepsza jest postawa komara, na azteku. idzie do tt, wygra 5-8 rund, ma staty 15-4, przechodzi do ct i to samo robi. i ptb nie potrzebne :P a jak jest rzeczywiscie potrzeba to admini roba za ptb. aczkolwiek mysle ze chociarz na probe jakies dobre(ale dobre) ptb by sie przydalo :) tyle,

pochwalony

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.