XandeR Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 "Wczoraj namówi³am wreszcie swojego mê¿a ¿eby kupi� ¿yrandol z kryszta³ów, baaardzo drogi (pó³ roku zbierali�my). Pojechali�my do sklepu, kupili�my, na skrzyde³kach szczê�cia popêdzili�my do domu, po drodze kupili�my butelkê koniaku (¿eby nowy zakup obla�). Siedli�my przy stole, najpierw strzelili�my po 50, potem powtórzyli�my, no i mówiê do swojego mê¿a: - A mo¿e powiesimy od razu ten ¿yrandol? M�¿ siê zgodzi³. Postawili�my krzes³o, na krzes³o taboret, mój m�¿ wspi�³ siê na t� piramidê, a mi kaza³ go zabezpiecza�. Stojê taka szczê�liwa, obserwujê jak mój orze³ pod sufitem majstruje (a on by³, nie wiem po co - w szerokie bokserki ubrany), przenoszê wzrok ni¿ej, i co ja widzê z tych sympatycznych bokserek wypad³o mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem tak lekko pstryknê³am paluszkami po tym jajeczku. Mój tygrys w tej sekundzie jak polecia³ w dó³ z tej estakady wraz z ¿yrandolem, który rozbi³ siê ca³kowicie na ma³e kawa³ki... wstaje szybko i z ostatkami ¿yrandola w rêkach podskakuje do mnie..... my�la³am, ¿e mnie zabije, albo walnie, a on mówi: -Kurwa ma�, ale mnie pr�d pierdoln�³, a¿ do j�der dosz³o, dobrze, ¿e nie na �mier�, ale ¿yrandol w pizdu poszed³ !!!" :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 dojebaÂł do pieca Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted February 17, 2009 Author Report Share Posted February 17, 2009 haha pstryku pstryk w jajko Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ahahhahahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 ło kuuuuuuuuuuuurna ahaahahaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 zbanujcie go... proszeee : -) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts