✪ PanPP Posted May 3, 2020 Report Share Posted May 3, 2020 Siema, myślę, że dobrze będzie sprawdzić waszą w formę i aktywność w kwestii haji, wyzywania, plucia na kantera, itp. Proponuję historyjkę w której trzeba spełnić kilka warunków: -zwyzywać osobę wyżej -nawiązać do historyjki którą pisze/kontynuuje osoba nad tobą -najlepiej to wyzywać kantera/ amerikano lub innych patusów typu pepekozak (ta podróbka) -może być z rymem! No więc zaczynam: Lubie jebanko gdy skończy się spanko a @Klaun mi ssie kutasa gdy spogląda na niego stercząca kiełbasa, po ostrym ruchaniu czas na... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted May 6, 2020 Report Share Posted May 6, 2020 ...pisanie głupich tematów na forum. PanPP ma jebla i upośledzony rozum. Historia jest krótka a jednak treściwa, Wyjebcie go z forum, tego skurwysyna. PepeKOZAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted May 8, 2020 Author Report Share Posted May 8, 2020 W dniu 6.05.2020 o 13:57, w0mbat napisał: ...pisanie głupich tematów na forum. PanPP ma jebla i upośledzony rozum. Historia jest krótka a jednak treściwa, Wyjebcie go z forum, tego skurwysyna. wombat- łowca szparek, chyba ciasny marek. Ksywka godna pajaca, taka jego praca. Daje dupy tu, daje dupy tam. Wiadomo łombat to głupi cham. PepeKOZAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted May 8, 2020 Report Share Posted May 8, 2020 Cham głupi a szparek ma mnóstwo w0mbat to istne jest bóstwo Żal wiedzę dupę Ci ściska Nigdy nie widziałeś piździska Nie jesteś dla mnie rywalem Bo krztusisz się moim drągalem PepeKOZAK and ✪ PanPP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted May 9, 2020 Author Report Share Posted May 9, 2020 Szparek ma mnóstwo chyba w podłodze. I powiem to ku przestrodze, Wombat ssie mi tylko jajka. Bo taka jest długa fajka że mógłby się zadusić jak jakaś ciasna szparka. Powiedziałbym na niego koparka bo ciągle po mym kutasie smarka. Ciągle się zanosi... Jakby kichnął to by mu łeb spadł z osi. Lecz to nie problem, na FFA przyjebe mu w łeb młotkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted May 9, 2020 Report Share Posted May 9, 2020 Nudzi mnie już ta zabawa rymowanka Twa jest bardzo słaba Nie chcę już pisać się wierszem Nie będę kolejnym wieszczem prestiż i sława stracone taką wybrałem ja dolę Żegnam się z Tobą tym słowem Jesteś jebanym kondomem xD PepeKOZAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted May 10, 2020 Author Report Share Posted May 10, 2020 Nudna to jest twoja bajera. Wyjebcie stąd tego frajera. Jego avatar mówi o jednym. Że łombat jest pasożytem wstrętnym. I trzeba go omijać szeroko. Bo on ma bolca w dupie głęboko. Zawieś tylko na nim wzrok. A beka potrwa z rok. Brzydki, głupi, spedalony. Wygląda jak PISior zgwałcony. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts