✪ Kaiser Posted May 23, 2020 Report Share Posted May 23, 2020 W związku z odejściem sporej ilości stałych graczy i małą ilością osób na serwerach, unieważniam wymóg 10 postów na forum potrzebnych do napisania podania o flagi administracyjne, do czasu rozkręcenia serwerów. Mam nadzieję że zachęci to nowe osoby w jakimś stopniu do zgłaszania się na to stanowisko Jeśli ktoś chce się do tego odnieść, pozostawiam temat otwarty na jakiś czas ✪ Kolox, zielax, Kaszalot. and 1 other 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewan Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 ja mam pytanko, co ma ilość osób na serwerze do wymogu 10 postów xd chociaz i tak teraz wystarczy napierdalac jakimis useless postami jak to mialo miejsce ostatnio wiec w sumie bez roznicy :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kaiser Posted May 26, 2020 Author Report Share Posted May 26, 2020 9 godzin temu, ℓєωαη napisał: ja mam pytanko, co ma ilość osób na serwerze do wymogu 10 postów xd chociaz i tak teraz wystarczy napierdalac jakimis useless postami jak to mialo miejsce ostatnio wiec w sumie bez roznicy :p Niektóre osoby które są chętne by zostać administratorem, po zobaczeniu że trzeba mieć nabite 10 postów rezygnuje z napisania podania. Dlaczego? Bo nie chcą wyjść na idiotów Sam osobiście nie napisałbym podania w takiej sytuacji przykład shitposu Co do 9 godzin temu, ℓєωαη napisał: co ma ilość osób na serwerze do wymogu 10 postów xd Chodziło mi o to że serwery podupadły i mamy braki w kadrach administracyjnych. Jakie są skutki? Chyba wiadomo. Mam nadzieję że rozwiałem twoje wątpliwości @ℓєωαη Lewan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts