Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Wymóg 10 postów do napisania podania!

Recommended Posts

W związku z odejściem sporej ilości stałych graczy i małą ilością osób na serwerach, unieważniam wymóg 10 postów na forum potrzebnych do napisania podania o flagi administracyjne, do czasu rozkręcenia serwerów. 

Mam nadzieję że zachęci to nowe osoby w jakimś stopniu do zgłaszania się na to stanowisko :D 

Jeśli ktoś chce się do tego odnieść, pozostawiam temat otwarty na jakiś czas :D 

9 godzin temu, ℓєωαη napisał:

ja mam pytanko, co ma ilość osób na serwerze do wymogu 10 postów xd chociaz i tak teraz wystarczy napierdalac jakimis useless postami jak to mialo miejsce ostatnio wiec w sumie bez roznicy :p

Niektóre osoby które są chętne by zostać administratorem, po zobaczeniu że trzeba mieć nabite 10 postów rezygnuje z napisania podania.

Dlaczego? Bo nie chcą wyjść na idiotów :P 

Sam osobiście nie napisałbym podania w takiej sytuacji :D 

przykład shitposu 

Co do 

9 godzin temu, ℓєωαη napisał:

co ma ilość osób na serwerze do wymogu 10 postów xd

Chodziło mi o to że serwery podupadły i mamy braki w kadrach administracyjnych. 
Jakie są skutki? Chyba wiadomo. 

Mam nadzieję że rozwiałem twoje wątpliwości @ℓєωαη