Fibak Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Krotko i na temat: Bandetails details Player wtf? Bantype SteamID and/or IP address SteamID no SteamID present IP address 88.156.97.116 Invoked on 24-12-2007 - 11:26 Banlength 5 minutes Expires on 24-12-2007 - 11:31 (1 minute remaining) Reason Wallhack Banned by Admin Kowolo lolo (kowolo lolo) Banned on Server Wiejska-Chata.pl 4FUN #1 @Gamepad.pl Previous offences 0 Zreszta zobaczcie sobie na amx bans I NIE CHCE ZEYB KTOS MNIE ODBANOWYWAL poprostu chce sprostowanie i uzasadnienie mojego WallHacka. Czekam na pana Kowolololo. Na dodatek czitera zbanowal na 5 minut ? ZAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 nooo to jest nasz reprezentant polski w anty-cheat xD ten ban napewno jest sluszny Fibak ! przeciez czitujesz nie ma to jak ban za wh na 5 min! a za pojazd po starej na 1h polakom gratulujemy kowolo lolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted December 24, 2007 Author Report Share Posted December 24, 2007 Teraz sie poprawil i na indii dal mi perma. Czekam na wyjasnienia Jeszcze raz nie sciagac mi nikt bana, bo sie pozniej okaze ze popieracie korupcje. Czekamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 virusa nie ma wiec czekaj na miska i kole a tak btw ODBIERCIE TEMU KURWA CIULOWI ADMA ALBO KURWA MOZLIWOSC PERMOWANIA DEJCIE MU MAX BAN 1 h BO TO KURWA JEST ZAL W CHUJ KOWOLO LOLO NA PREZYDENTA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted December 24, 2007 Author Report Share Posted December 24, 2007 Nie chce teraz unbana, narazie czekam na sprostowanie tego wydarzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 wez po chuj takimu ciulowi adma dowac oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Nie no Fibak teraz to juÂż siĂŞ nie wymigosz jesteÂ? przyÂłapany na gorÂ?cym uczynku. Nie no tak na powaÂżnie chÂłopak nie ogarnia ale stara siĂŞ i jest pomocny, faktem jest, Âże czasem miĂŞdzy Fibakiem a haxem nie ma prawie ró¿nicy i jak wszedÂłbyÂ? na faku ktĂłrego bym nie znaÂł pewnie teÂż bym zawĂŞdrowaÂł na spekta ale daÂłbym se siana. Ban oczywiÂ?cie bĂŞdzie zdjĂŞty a ja siĂŞ rozmĂłwie z Kowolem co i jak, Âżeby to siĂŞ wiĂŞcej nie powtĂłrzyÂło. Co do admina nie bĂŞdzie zdjĂŞty bo poniewaÂż wiĂŞc Kowol mo moje wstawiennictwo wszelkie beszty na niego moÂżecie kierowaĂ? prosto do mnie =D Dobra nie rĂłbmy tragedii moÂżemy pokeciĂ? trochĂŞ Â?wiÂ?tecznÂ? bekÂ? i zachowaĂ? dobry humor =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 ale Fibak po huj ty grosz na fejkach :> po to zeby cie banowali i od czitĂłw wyzywali... tyÂ? jest lama no kowololo zbanowaÂł Â?wirka, vodke a teraz kolejny skalp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 to nie zmienio fktu ze kowolololo greatest antycheat je:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowolo lolo Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Przyznaje sie bez bicia ¿e to moja wina. ZLAMILEM 2 raz A tak poza tym to nie chcia³em mu dawa� bana tylko on powiedzia³ takie co�: " Kurwa nie ma adminów wiec mo¿na w³�czy� czity:D" w tym momencie sie wkurwi³em i da³em mu bana na 5 minut przez pomy³kê a potem perma, bo pomy�la³em sobie ¿e to znowu jaki� dzieciak czitami szpanuje... a takich na servie jest od chuja... nigdy nie zd¿y³a mi sie pomy³ka na tylu co zbanowa³em... Jeszcze wszyscy na servie mówili wtf? ma wh... Ale na ciebie naprawdê mam pecha. Na przysz³o�� proszê tylko Ciebie jak by� móg³ to u¿ywaj nicku FBK albo co� podobnego bo naprawdê nie sposób odró¿ni� Ciebie od czitera... Przepraszam Ciê. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 heh za takie cos "kurwa nie ma adminow mozna czitowac" ban? wez sie umyj ;O dzisiej grolech z miskiem i vermidem i godolch wlaczac czity bo nie ma adminow i co ? przyszedl koles na mh beton i po sprawie nigdy juz nie pogro ;d a ty jak bydziesz kogos banowol na przyszlosc to spytej sie kogos czy to nie je fbk abo jakis wymiatacz ;d bo vermida tez zes chciol banowac jak ciulol w sciana na westwoodzie ale zes zoboczyl * to zes nie zbanowol go ;d jo miol nick volokai to tez zech dostol ban na 5 min za niby aim bo na scoutach zech zabil 7 pod rzad hs ;f Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 VolantiS stul pysk, co do cheatĂłw to wiesz, nie mosz gÂłosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 JAPA TAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Nie japa bo tak naprawdĂŞ to powinieneÂ? ÂżreĂ? perma, wiĂŞc kurwa odpuÂ?Ă? sobie kazania, nawet jeÂ?li siĂŞ z tego spowiadaÂłeÂ? przed Â?wiĂŞtami to dalej jesteÂ? jebane zero, jak chcesz moÂżemy zagraĂ? 1 on 1 ESL :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolantiS Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 mosz demo albo cos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted December 24, 2007 Author Report Share Posted December 24, 2007 Dobra zamknijcie to szambo ! KLOZET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts