zielax Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Zapraszam do zostawienia like oraz subskrybcjii ✪ Ichi, Kaszalot. and mariq;英 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaszalot. Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 Wow zielax, ASDFpro and white1212 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
white1212 Posted June 9, 2020 Report Share Posted June 9, 2020 pięknie <3 Kaszalot. and zielax 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariq;英 Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 no zielony, postarałeś się Kaszalot. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielax Posted June 10, 2020 Author Report Share Posted June 10, 2020 4 godziny temu, mariq;英 napisał: no zielony, postarałeś się oj tak byczku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 @zielax Dobra robota zielax 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 14 godzin temu, zielax napisał: oj tak byczku Weź nie pierdol żeś się postarał ciulu. Chujas zrobił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Thunder Posted June 11, 2020 Popular Post Report Share Posted June 11, 2020 14 godzin temu, zielax napisał: oj tak byczku Dobra słuchaj zielax spierdolino mała. Chuj mnie obchodzi kim jesteś i komu próbujesz włazić w pizde. Tak. To intro zrobiłem ponad dwa lata temu, żeby ludzie sharowali, używali na intro swoich filmików o wiejskiej itp. Więc za samo wrzucenie na swój kanał to tam chuj - to zawsze miała być forma reklamy, w założeniu miała być sharowana itp. Ale jaką trzeba być ultra skurwiałą szmatą, żeby próbować sobie w taki sposób przypisywać zrobienie czyjejś pracy. Nowi łatwo łykną haczyk, bo nie jestem aktywny od jakiegoś czasu i nie zrobią sobie researchu, ale że Pepe łyknął to w sumie zdziwiłem. Chociaż w sumie nie, jeszcze za czasów Countera na pozycji opiekuna powtarzałem mu, że miał pod sobą adminów półgłówków. Ale whatever. Wracając do zieloxa: pierdolnięcie tego posta centralnie pod oryginalnym, przyklejonym postem to po prostu jebany hit. Nie wiem po chuj to zrobiłeś, ale gratuluje, możesz sobie klasnąć pizdą w czoło. Przez wiejską przewinęło się tysiące, jak nie dziesiątki tysięcy graczy. Wielu miałem okazję poznać. Zajebiści ludzie, zjeby, pomocni i tacy co chętnie brzytwę by podali. Ale nie sądziłem, że ktoś będzie sobie tutaj wrzucał jakieś moje prace, które w założeniu miały służyć dobru sieci i będzie udawał, że to jego robota. Nie chcę czytać wyjaśnień szczurku, bo widzę kilka prawdopodobnych opcji Twojej odpowiedzi, o ile się jakaś pojawi, aczkolwiek już na nią sram. Ciekawi mnie tylko co w tym móżdżku za procesy zaszły, że tak Ci to wszystko kliknęło i uznałeś, że to zajebisty pomysł. Mam nadzieje, że rodzice są dumni, bo mała kurwa im rośnie. Biorę jeszcze pod uwagę, żeś młody i nieświadomy, bo kto w młodości błędów nie popełniał? Ale wiedz, żeś sobie grubą krechę zrobił Miłoszku, a ja to pamiętliwy jestem. Bez odbioru Mała kurwo. ✪ Ichi, ✪ Kaiser, Mats and 6 others 1 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Wszystko byłoby ok, gdybyś nie napisał tego "oj tak byczq". O ile samo zaproszenie do subskrypcji swojego kanału, choć jest to w totalnie złym dziale, jest jak najbardziej ok, to brak wytłumaczenia innym osobom, iż nie jest to Twoje dzieło utwierdza w przekonaniu, że dokonałeś zwykłego plagiatu. Nie wiem ile masz lat, ale nauka na przyszłość: Bądź dumny ze swych osiągnięć, ale nigdy nie przypisuj sobie zasług innych, bo to kurwiarstwo pizda i chuj. @Thundersiema, w 2k9 jak były statystyki graczy na forum, to opiewały na ponad 3 tysiące graczy, także można liczyć w dziesiątkach tysi na dzień dzisiejszy ✪ Thunder and PepeKOZAK 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 @Thunder Nie wiedziałem, że to Twoja praca. W 2017 roku byłem strasznie mało aktywny na forum i tego nie widziałem. A co do @zielax to trochę chujowo postąpiłeś, że nie poinformowałeś, że to nie Twoja praca. Wystarczyło tylko podać link do oryginału ✪ Thunder and zielax 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kaiser Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 @zielax wrzuciłeś na swój kanał intro i fajnie. Zawsze jakaś reklama serwerowni bo masz 2k subów. Ale @Thunder wykonał kawał dobrej roboty robiąc to intro, i należy mu się za to szacunek, bo intro jest super. Wystarczyło wyprowadzić chłopaków z błędu, a nie sugerować że wykonałeś kawał dobrej roboty, bo nie zrobiłeś nic poza pobraniem intro i wrzuceniu go na swój kanał. Moim zdaniem w opisie filmu powinien się znaleźć link oryginału wrzuconego na kanale @Thundera albo chociaż dopisek ,,Autor: Thunder'' Powinieneś przeprosić i tyle Co do innej sprawy, nie ważne w jakich okolicznościach przyjemnie było zobaczyć na forum po takim czasie: @Thunder @Ichi @muFas zielax and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielax Posted June 11, 2020 Author Report Share Posted June 11, 2020 Dobra, przyszedł moment w którym się wypowiem Zacznę wszystko od początku : 5 godzin temu, Kaiser napisał: Ale @Thunder wykonał kawał dobrej roboty robiąc to intro, i należy mu się za to szacunek, bo intro jest super. Wystarczyło wyprowadzić chłopaków z błędu, a nie sugerować że wykonałeś kawał dobrej roboty, bo nie zrobiłeś nic poza pobraniem intro i wrzuceniu go na swój kanał. Moim zdaniem w opisie filmu powinien się znaleźć link oryginału wrzuconego na kanale @Thundera albo chociaż dopisek ,,Autor: Thunder'' Powinieneś przeprosić i tyle Tak należą mu się przeprosiny, może trochę zjebałem bo sprawa wygląda tak jakbym perfidnie podjebał jego autorską rzecz nad którą spędził pewnie sporo czasu a go nawet nie oznaczyłem, jeżeli @Thunder chce mogę bez problemu usunąć film bądź dać link do autora itp co chcesz twój wybór. 22 godziny temu, Thunder napisał: Dobra słuchaj zielax spierdolino mała. Chuj mnie obchodzi kim jesteś i komu próbujesz włazić w pizde. Kontent incydentu który zrobiłem miał prowadzić do wypromowania naszej serwerowni a nie do pojebania twojego filmu i nikomu nie próbuje wchodzić w pizde 22 godziny temu, Thunder napisał: Ale jaką trzeba być ultra skurwiałą szmatą, żeby próbować sobie w taki sposób przypisywać zrobienie czyjejś pracy Nigdzie nie chciałem przypisać sobie twojego autorskiego filmu, po prostu wyszło jak wyszło sprawa nabrała tematu podjebania twojej pracy a nie promowania wch 20 godzin temu, Ichi napisał: Wszystko byłoby ok, gdybyś nie napisał tego "oj tak byczq". Tak wiem ale sprawa nabrała innego kontekstu a to oj byczq nie miało na celu " o kurwa ale zajebisty film wykonałem dzięki dzięki" tylko tym że pomagam w promowaniu 20 godzin temu, Ichi napisał: Nie wiem ile masz lat, ale nauka na przyszłość Mam 17 lat, dzięki 20 godzin temu, Ichi napisał: Bądź dumny ze swych osiągnięć, ale nigdy nie przypisuj sobie zasług innych, bo to kurwiarstwo pizda i chuj. Oczywiście, mówię co będzie chciał zrobić @Thunder tak zrobię Pozdrawiam ✪ Ichi and ✪ Thunder 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted June 12, 2020 Report Share Posted June 12, 2020 Kurwa aż człowiek by chciał zobaczyć laurkę na przeprosiny, napisać żeby ubrał kask w trakcie przepraszania, ale na chuj jak większość i tak nie skuma... ✪ Thunder, zielax and ✪ Kaiser 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielax Posted June 12, 2020 Author Report Share Posted June 12, 2020 9 godzin temu, muFas napisał: Kurwa aż człowiek by chciał zobaczyć laurkę na przeprosiny, napisać żeby ubrał kask w trakcie przepraszania, ale na chuj jak większość i tak nie skuma... Podaj adres ino zaraz wysyłam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted June 12, 2020 Report Share Posted June 12, 2020 Dobra, "dwa zdanka" na szybkości. Co do samej mojej pracy to nie jest to ani żaden szał, ani nie wymagam też (i nigdy nie wymagałem) żeby mnie za to ktokolwiek całował w pompę (od tego miałem Mufasa, żeby mi polerował polędwicę). Ale chłopaki wyżej myślę wyjaśnili o co chodzi - wszystko wyglądało jakbyś to sam zrobił i utrzymywałeś tymi odpowiedziami zdanie ludzi, że to Twoja robota. Nie wymagam creditsów, jeśli chcesz możesz dopisać, że zrobiłem intro, będzie miło, ale to jest up to you. Jedynie dostałem cynk, że swoimi odpowiedziami praktycznie podpisałeś się pod tą pracą jako autor no i to było trochę słabe, a posta musiałem przypierdolić w taki a nie inny sposób, bo inaczej byłby zlany. Wierzę, że miałeś dobre intencje i chciałeś faktycznie wykorzystać to intro do takich celów jakie miało być wykorzystane co mnie cieszy, tylko egzekucja tego się troszkę zjebała. Zdecydowanie popieram promocję i spoko, że zdecydowałeś się to wykopać i użyć, następnym razem będziesz wiedział czego zabrakło tym razem. Btw. widzę, że się postarałeś przy poście cytując co trzeba (niejeden nie potrafi używać tych opcji forum :d) i nie zlałeś odpowiedzi, więc doceniam. Nie żywię urazy, wszystko się wyjaśniło myślę, ale pomysł @muFas'a mi się spodobał, jak za dawnych lat. Możesz mi pierdolnąć laurkę i wrzucić w ten temat, to się inni nauczą, że laurki fajna sprawa (chociaż do legendarnych laurek królewicza @ORZEH 'a to nikt nie ma podjazdu) Btw. @Ichi, czy w Twoim podpisie to jesteś Ty w Megance driftujący pod DEJAVU?! pzdr ✪ Kaiser and zielax 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted June 12, 2020 Report Share Posted June 12, 2020 Narysuj ładna laurkę przeprosinkową dla starszego Pana zielax, bo faktycznie nie fajnie wyszło z początku a intencje wydaje mi się były dobre. Powszechnie wiadomo że gutusje w młodszych chłopcach więc jak wkleisz swoje gładkie poślady w laurke Napewno się ucieszy. zielax 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielax Posted June 12, 2020 Author Report Share Posted June 12, 2020 41 minut temu, Klaun napisał: Narysuj ładna laurkę przeprosinkową dla starszego Pana zielax Narysuje w niedziele jak będę w domu w pejncie a jak nie to w poniedziałek XD 42 minuty temu, Klaun napisał: bo faktycznie nie fajnie wyszło z początku a intencje wydaje mi się były dobre. No niestety, ale myślę że doszliśmy do porozumienia i jest dobrze ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted June 14, 2020 Report Share Posted June 14, 2020 @Thunder nie pierdol tyle, tylko jedziem na cycki i tyle zielax 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted June 16, 2020 Report Share Posted June 16, 2020 W dniu 12.06.2020 o 14:03, Thunder napisał: Btw. @Ichi, czy w Twoim podpisie to jesteś Ty w Megance driftujący pod DEJAVU?! tak, to ja jeszcze jak miałem Renię Edit: i pofarbowane włosy zielax 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts